Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 stary nerwus

Moja nerwica.....cd..

Polecane posty

Go艣膰 wyssany5
najgorsze w mojej chorobie by艂o cz臋ste budzenie si臋 w nocy, jakie艣 niepokoje, p贸偶niej kr贸ciutki sen i ten ogromny L臉K i poczucie winy po przebudzeniu, kr贸re trwa艂y pare godzin dopuki si臋 nimi nie zm臋czy艂em i by艂o ju偶 mi wszystko jedno. No i oczywi艣cie czasami te ataki PANIKI. Nie odczuwam ju偶 tego dawno - wreszczie mog臋 si臋 normalnie 艣mia膰 i cieszy膰 , mimo 偶e sytuacja moja ( 偶yciowa ) jest zupe艂nie nie do pozazdroczszenia. Czasami czuj臋 si臋 jakbym mia艂 15 lat.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Ja naprawd臋 wszystkim dzi臋kuje , ale nadal nie jestem przekonana co do migreny .....dzis nie moge dotkn膮膰 czubka g艂owy normalnie ca艂y czubek jak pod pr膮dem nie mog臋 ani sie uczesa膰 bol膮 mnie dos艂ownie w艂osy i ca艂a ta sk贸ra na g艂owie i mam taki nie wiem jak wam to wyjasnic takie og艂upienie w g艂owie ......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wyssany5
kup i za偶yj melotonin臋 2 godz. przed snem. Serotonina w nocy przekszta艂ca si臋 w melotonin臋. Czyli je偶eli dostarczysz w tabletkach melotonin臋 wieczorem , to b臋dziesz lepiej spa艂a i organizm zu偶yje mniej serotoniny do produkcji melotoniny w nocy i jutro b臋dziesz mia艂a jej wi臋cej, co powinno skutkowa膰 cz臋艣ciowym ust膮pieniem b贸l贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wyssany5
czyta艂em teraz o dzia艂aniu melatoniny i b贸lach g艂owy. pisze , 偶e je偶eli budzisz si臋 w nocy, nie mo偶esz szybko zasn膮膰 i masz b贸le g艂owy , to istniej膮 problemy w produkcji i przekszta艂caniu obydwu neuroprzeka偶nik贸w . zalecane jest za偶ywanie melatoniny przed snem , picie zwi臋kszonej ilo艣ci wody i 膰wiczenia aerobowe ( biegi , gimnastyka ) ok. p贸艂 godz.

Udost臋pnij ten post

teraz przetrzepa艂am ca艂e gogle i tyle sie nazyt艂am o guzie muzgu 偶e mam dosyc ......ja do tego wszystkiego ciagle jestem senna ci膮gle chce mi sie spac a jak sie po艂o偶e to nie moge zasn膮膰 ..........ja wiem 偶e jestem upierdliwa ale tym razem naprawde bardzo sie martwie .........

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wyssany5
w艂a艣nie , nie mo偶esz w dzie艅 spa膰 - podczas snu tworzy si臋 melotonina z serotoniny i ca艂y ten uk艂ad zostaje zaburzony , bo p贸偶niej w dzie艅 nie masz normalnego poziomu serot. p贸偶niej jesz , ona wzrasta i jeste艣 zupe艂nie rozregulowana. nie spo偶ywaj cukru pod 偶adn膮 postaci膮 , t艂uszcze zwierz臋ce - precz , nie smaruj, ma艂o mi臋sa , du偶o ryb, tran, pieczywo ciemne, owoce, musli , orzechy, herbata zielona, dwa banany dziennie, MG , ZN , szpinak, wa偶ne - posi艂ki co 2-3 godz. skromne , 膰wiczenia albo godzinny szybki spacer , du偶o wody - p艂yny min. 2.5 l. kup t膮 melotonin臋 i, nie czytaj o guzach gdy偶 w cze艣niej w badaniach krwi wysz艂yby niepokoj膮ce wska偶niki , ale badania mo偶esz zrobi膰

Udost臋pnij ten post

bianko na pewno to nie rak, guz, przeciez robilas badania i s膮 ok, prawda?????? to migrena spowodowana nerwami, na pewno , dziekuje wam ze jestescie 鉂わ笍 ja znow mialam atak ze biegunki i wymiotow dostane... i teraz siedzi we mnie ten l臋k, ale jak sie czyms zajelam to bylo dobrze, wiec wracam do porzadkow

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wyssany5
bianko czyta艂em , 偶e bierzesz dioxepin. Jest to do艣膰 mocny lek z grupy tr贸jpier艣cieniowc贸w . Czyta艂em skutki uboczne tego leku i mo偶e by膰 to nadmierne wytwarzanie serotoniny , kt贸re prowadzi do efektu serotoninowego , objawiaj膮cego si臋 tak jak opisujesz . wikipedia - efekt serotoninowy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wyssany5
bianko czyta艂em , 偶e bierzesz dioxepin. Jest to do艣膰 mocny lek z grupy tr贸jpier艣cieniowc贸w . Czyta艂em skutki uboczne tego leku i mo偶e by膰 to nadmierne wytwarzanie serotoniny , kt贸re prowadzi do efektu serotoninowego , objawiaj膮cego si臋 tak jak opisujesz . wikipedia - efekt serotoninowy

Udost臋pnij ten post

Witajcie u mnie wczoraj d贸l na maxa! nie wiem co by艂o , l臋ka艂am sie strasznie i bardo 藕le sie czu艂am psychicznie i fizycznie :( modli艂am sie tylko o jedno ,zeby noc przespa膰 -udalo sie ! spalam jak dziecko.Dzis juz lepiej, ale glowa bolimam nadzieje , ze zasne !

Udost臋pnij ten post

Bianko! Stres stop ma racj臋! nic Ci nie jest na 45435 %. strach ma tylko po raz kolejny wielkie oczy. Te偶 kiedy艣 (dok艂adnie rok temu cierpia艂am na guza m贸zgu). No w艂a艣nie. Ostatnio min膮艂 rok od mojego rezonansu;) a mi dzisiaj dokucza serce. Ale nie fizycznie tylko kto艣 mi je po艂ama艂, chyba po艂ama艂 bo ju偶 sama nie wiem o co mi chodzi. Ale nie b臋d臋 was zanudza膰:) pogoda dzi艣 do spania, niczego wi臋cej. Gdyby nie przygotowania 艣wi膮teczne to pewnie bym jak suse艂 wbi艂a si臋 pod ko艂dr臋 i spa艂a;)

Udost臋pnij ten post

wyssany5 nie bior臋 Doxepinu mia艂am przepisany ale nie bior臋 bo boje sie tych lek贸w we wczesniejszych moich wpisach mo偶esz przeczytac o moich przygodach z psychotropami obecnie skonczy艂am antybiotyk a na sta艂e bior臋 Rytmonorm na dodatkowe skurcze serca jak mam dolegliwo艣ci brzuszne to bior臋 Duspatali i Debretin do tego Omega 3 i zast臋pcze hormon贸w naturalne z soj膮 , magnez i czasami wapno i to wszystko a jak jestem bardzo nerwowa ji pojawiaja sie l臋ki to juz w ostateczno艣ci wezme Sedam 3 ale to sie zdarza 2 do 4 razy w miesi膮cu ........teraz wzi臋艂am Aspirin bayerowski na migrene i zobacz臋 jak bedzie .............dzi臋kuje wszystkim za dobre , kojace s艂owa .....pozdrawiam wszystkich i 偶ycz臋 aby te 艣wi臋ta by艂y dla was szczeg贸lne pe艂ne mi艂o艣ci i pokoju 偶ycz臋 cudownych chwil spedzonych w gronie najblizszych oraz wiele 艂ask i B艂ogos艂awie艅stwa od dzieci膮tka Jezus .....

Udost臋pnij ten post

Bianka , na nerwice serca dobry jest napar z ziela cieciorki. mo偶e by膰 stosowany jako lek pomocniczy w kuracji nerwicy serca, bo posiada zar贸wno dzia艂anie uspokajaj膮ce, jak i reguluj膮ce rytm serca. Napar ten dzia艂a ponadto 艂agodnie moczop臋dnie i przeciwastmatycznie. Je偶eli nie chcesz bra膰 lek贸w to mo偶e ten napar. Wszystkim Radosnych i Spokojnych 艢wi膮t Bo偶ego Narodzenia oraz zdr贸wka w nowym 2010 roku 偶yczy Jagoda 45

Udost臋pnij ten post

bianko bierzesz duspatalin? bo mi ost lekarz przepisal ale boje sie brac, po nowym roku wyprubuje bo juz Agni mi pisala ze jest ok po nim:)Boje sie tych swiat, co to bedzie....

Udost臋pnij ten post

WESO艁YCH 艢WI膭T!!! GDY PIERWSZA GWIAZDKA NA NIEBIE ZAB艁Y艢NIE NIECH CI臉 ANIO艁EK OD MNIE U艢CI艢NIE I Z艁O呕Y NAJSERDECZNIEJSZE 呕YCZENIA W DNIU BO呕EGO NARODZENIA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 STODALKA
WESO艁YCH 艢WI膭T!! TOBIE BIANECZKO B艁OGOS艁AWIE艃STWA BO呕EGO! I STRES STOP, PRZESTA艃 SM臉CI膯 NA TYM FORUM W NOWYM ROKU BO STWARZASZ ATMOSFER臉 WYMIOTN膭. MO呕E DOBRY PSYCHIATRA POMO呕E? NERWICZKA, KRAK脫W, L. 46, Z NERWIC膭 呕YJE MI SI臉 W MIAR臉. M艁ODA NIE JESTEM ALE DAJ臉 RAD臉. AHOJ!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wyssany5
................................ ................................ .............................. ........................... ........................ ..................... ................................ ................................ ................................ WESO艁YCH I SPOKOJNYCH 艢WI膭T

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wyssany5
.............................馃槏 ..............................馃尰 ............................馃尰 馃尰 .........................馃尰 馃尰 馃尰 ......................馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 ...................馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 馃尰 ..............................馃槏 ..............................馃槏 ......................JESZCZE RAZ, JESZCZE RAZ..... ......................NIECH MOC B臉DZIE Z WAMI

Udost臋pnij ten post

Niech czas Bo偶ego Narodzenia b臋dzie dla Was i Waszych Bliskich czasem spokoju, pojednania i mi艂o艣ci. Niech przestanie bole膰 to co boli bardzo, niech zostanie wybaczona ka偶da krzywda, niech serca wype艂ni Wam mi艂o艣膰. Zdrowia, rado艣ci i ciep艂a oraz cudnej atmosfery ! 鉂わ笍

Udost臋pnij ten post

________________________$$$ _____________________$$$$$ ___________________$$$$$$ _________________$$$$$$$ _______________$$$$$$$$_$$$$$$$$$$ ______________$$$$$$$$$$$$$$$$$$ _____________$$$$$$$$$$$$$$$ ____________$$$$$$$$$$$$$ ___________$$$$$$$$$$$$ __________$$$$$$$$$$ _________$$$$$$$$$ ________$$$$$$$$ _______$$$$$$$ ______$$$$$$ ______$$$$$ ______$$$$ ______$$$$ ______$$$_____$ $______$$___$$ __$$$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$ ____$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$____$ $_____$$$$ _______$$$ ________$

Udost臋pnij ten post

___________/\ _________< ♥♥♥ > __________¯¯\/¯ ___________X✿X ___________X♥X _______O__X(Ѽ)X__O _______█_X*X✿*X_█ _______XX♥X(Ѽ)♥XX ___O__XX♥X✿X*X♥X*_O ___█_XX(Ѽ)X*X♥X✿X_█ ___X*XX♥XX✿X(Ѽ)X*XXX O__♥XXX✿XX♥XXX✿XXX*XXX_O █_XX(Ѽ)♥X✿X(Ѽ)X♥X✿X*XX_█ XX✿XXX*XXXX✿XXX(Ѽ)XX✿XX XXXX✿X♥X(Ѽ)XXX✿X(Ѽ)XX __________XXXXX __________XXXXX __________XXXXX ______XXXXXXXXXXXXX ……………+ . . * + . + * . * + . ………+ * . + * + * ………………+ . . * + ☆. + * . * + …….赂o*’麓`‘o赂 赂.o’麓`‘o.赂. o’麓`‘*o. |`’o.赂.o‘麓`’o.赂.o‘| |……|`’o.赂.o‘|…. .| `* o.,|….. |…. |’ .o * ……. * o.赂| .o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pralinka 33
Z CA艁EGO SERCA 呕YCZ臉 WSZYSTKIM ABY RAZ I TO NA ZAWSZE OPU艢CI艁A NAS TA WSTR臉TNA NERWICA , wszystkie l臋ki, niepokoje i paskudne cz臋sto urojone chor贸bska. Aby艣my w ten dzisiejszy szczeg贸lny wiecz贸r zapomnieli, o tym wszystkim co boli i umieli cieszy膰 si臋 w gronie najbli偶szych z NARODZIN JEZUSA CHRYSTUSA !!! ZYCZ臉 WSZYSTKIM I WASZYM NAJBLI呕SZYM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! PRALINKA

Udost臋pnij ten post

Owocnych refleksji nad faktem, 偶e B贸g sta艂 si臋 cz艂owiekiem, odt膮d zawsze jest z nami. Jest z nami, gdy si臋 cieszymy i p艂aczemy, gdy pracujemy i odpoczywamy i nawet wtedy, gdy grzeszymy. Pe艂nych pokoju 艣wi膮t Bo偶ego Narodzenia! Z okazji 艢wi膮t 偶ycz臋 Wam przede wszystkim zdrowia, spokoju, pogody ducha! Niech magia 艢wi膮t sprawi, 偶eby艣cie zapomnieli o smutkach, zmartwieniach dnia codziennego i cieszyli si臋 ka偶dym dniem! 偶yczy stres-stop

Udost臋pnij ten post

Weso艂ych 艢wi膮t!! Z Bogiem narodzonym w Waszych sercach, aby Da艂 Wam du偶o pokoju ,zdrowia i rado艣ci. Kochani! 艢wi膮t najpi臋kniejszych!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 miko艂aj z prezentem
Weso艂ych 艢wi膮t! Bez zmartwie艅, Z barszczem, z grzybami, z karpiem, Z go艣ciem, co niesie szcz臋艣cie! Czeka na艅 przecie偶 miejsce. Weso艂ych 艢wi膮t! A w 艢wi臋ta, Niech si臋 snuje kol臋da. I ga艂膮zki 艣wierkowe Niech Wam pachn膮 na zdrowie. Weso艂ych 艢wi膮t! A z Gwiazdk膮! Pod 艣wieczek 艂un膮 jasn膮 呕yczcie sobie – najwi臋cej: Zwyk艂ego, ludzkiego szcz臋艣cia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nikitttka
呕YCZENIA 艢WI膭TECZNE ____________/\ _________< ♥♥♥ > __________¯¯\/¯ ___________X✿X ___________X♥X _______O__X(Ѽ)X__O _______█_X*X✿*X_█ _______XX♥X(Ѽ)♥XX ___O__XX♥X✿X*X♥X*_O ___█_XX(Ѽ)X*X♥X✿X_█ ___X*XX♥XX✿X(Ѽ)X*XXX O__♥XXX✿XX♥XXX✿XXX*XXX_O █_XX(Ѽ)♥X✿X(Ѽ)X♥X✿X*XX_█ XX✿XXX*XXXX✿XXX(Ѽ)XX✿XX XXXX✿X♥X(Ѽ)XXX✿X(Ѽ)XX __________XXXXX __________XXXXX __________XXXXX ______XXXXXXXXXXXXX ……………+ . . * + . + * . * + . ………+ * . + * + * ………………+ . . * + ☆. + * . * + …….赂o*’麓`‘o赂 赂.o’麓`‘o.赂. o’麓`‘*o. |`’o.赂.o‘麓`’o.赂.o‘| |……|`’o.赂.o‘|…. .| `* o.,|….. |…. |’ .o * ……. * o.赂| .o Ma艂膮 gwiazdk臋 przed 艣wi臋tami Przyjmij prosz臋 z 偶yczeniami Mo偶e spe艂ni si臋 marzenie Bia艂e Bo偶e Narodzenie Lub, gdy przyjdzie Ci ochota Niech to b臋dzie gwiazdka z艂ota Bo, gdy spada taka z nieba Wtedy zawsze marzyc trzeba No, a je艣li tak si臋 zdarzy, 呕e srebrzysta ci si臋 marzy Mo偶esz tak偶e tak膮 zdoby膰 I choink臋 ni膮 ozdobi膰 Gwiazda, gwiazdce zamruga艂a I choinka l艣ni ju偶 ca艂a Naszych marze艅 jest spe艂nieniem Bo jest pi臋kna jak marzenie A pomarzy膰 czasem trzeba Ka偶dy pragnie gwiazdki z nieba. Weso艂ych 艣wi膮t:))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 radosci i szczescia
艢wi臋ta szybko si臋 zbli偶aj膮, w 艣wi臋ta ludzie si臋 kochaj膮. Przy dzieleniu si臋 op艂atkiem, p艂yn膮 z oczu 艂zy ukradkiem. 呕yczymy sobie wszystkiego najlepszego, daj膮c w policzek ca艂usa wielkiego. W nocy Jezus si臋 urodzi i serduszka nam odm艂odzi. Weso艂e 艣wi臋ta.. oby takie by艂y i oby wszystkie 偶yczenia si臋 spe艂ni艂y. ./\. ____________ __>_( ɕѼ Ҩ . ___________@.♥ ‘(█) ♥ $ ________Ѽ "( ()♥t (Ѽ)o♥* _______(█),-♥.-Ѽ _Q@,0 ɕ(█) ____________>o*oѼ @.< _________o`-.♥.-@""-Q ’♥~@’ ______♥.‘`Ѽ ♥ Ѽ ɕҨ ‘♥ @`-.) ____Ѽ o (█). @ ’-@Ѽ ’Q.*(█)’Ѽ __________Ѽ -♥-’Ѽ ♥._ Ѽ _______@.♥ ‘Q ♥ *(█), @.♥ ’ ___.♥’ @ _ ɕ♥ _.-‘~♥-. @ 麓(♥)`-.o __.(█) ♥ ..-’ (Ѽ) o .(Ѽ) 0 *(█)`) _________(Ѽ ) ‘-._♥__(Ѽ)@ ____;--♥’ ♥Ҩ 0‘(Ѽ) Q o *♥ * Ѽ ♥ ___ * (Ѽ)._♥__ .Q.~ ♥- ♥Ҩ. 0 () Q ♥*’. _(█)* ♥ *‘ o * ♥ _(█)Q~ ♥Ҩ Ѽ♥(█) _____________▓▓▓▓▓___________ __________▓▓▓▓▓▓▓▓▓_____ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ (赂.•*(赂.•*麓篓篓篓篓`•.赂)•.赂)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 POPROSTU WSZYSTKIM zyczymy
WESOLYCH SWIAT BOZEGO NARODZENIA i duzo duzo zdrowia!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 joanna z.
wszystkim wesolych swiat , mnnie telepie ze szok , po 18 mam wigilie nie wiem jak dam rade , cala sie trzese . czy tez tak macie ???? jakos za bardzo emocjonalnie do tego podchodze :( marze zeby juz bylo po wszystkim .cale szczescie ze tylko dzis idziemy do tesciow uffffffff .wzielam na uspokojenie !!!! moze uda mi sie oplatek utrzymac w reku :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 joanna z.
najgorsza jest telepawka ,nie wiem czego sie boje.nawet nog nie idzie utrzymac , lataja jak 2 muchy :(

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰