Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 stary nerwus

Moja nerwica.....cd..

Polecane posty

Go艣膰 do bellergot
ps ,nogi mozna , ale co za duzo to nie zdrowo

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
jejku widocznie to jakis wyjatek, albo wpis zrobiony specjalnie bo ktos wredny wie ze nie lubimy i boimy sie skutkow ubocznych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kochajmy Pana Boga

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bellergot to prawda nie wredny
mozliwe wyjatek , napisalam tylko co sie po tej masci stalo .

Udost臋pnij ten post

Dziekuje wam wszystkim ....... to jest nawr贸t nerwicy by艂o ok p贸艂 roku prawie by艂y dolegliwo艣ci ale psychicznie czu艂am sie silniejsza a teraz chyba zaczyna 艂apac mnie deprecha g艂owa przywalona takie og艂upienie nie potrafie sie skupic , zawroty i niech臋膰 do wszystkiego ...... jak zawsze g贸ry lasy przewraca艂am tak teraz nic mi sie nie chce rano wsta艂am z 艂贸zka wyszykowa艂am dzieci do szko艂y i wr贸ci艂am do 艂贸zka ale nie mog艂am ani zasn膮c ani czytac wi臋c wsta艂 i zabra艂am sie za sprz膮tanie i objad .......ale samopoczucie do dupy jakies leki mnie pr贸buja dopa艣c .......dziewczyny co robi膰 zeby mnie to nie opanowa艂o juz dzis dzwoni艂am do mojej psycholog ale nie moge sie dodzwonic ale to piersza sprawa musze zn贸w zacz膮c psychoterapi臋 bo nie mam w domu nawet z kim porozmawiac .......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koniooooo
smarujcie sie mascia konska,szczeg贸lnie czo艂o :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koniooooo
bianka ty juz 1000razy piszesz ze idziesz na terapie i nigdy nie dosz艂a艣 i nigdy nie by艂as w zyciu i to jest przerazajace.

Udost臋pnij ten post

Dlaczego mi dokuczasz ze nie chodzi艂am na terapie chodzilam p贸艂 roku w Gliwic ach na Debowa teraz ostatnie trzy lata 20 km od mojego miejsca zamieszkania ale musze doje偶zac samochodem by艂a zima mieszkam na wsi drogi by艂 nieprzejezdne wiec odp贸艣ci艂a sobie ale juz czuje jej brak Wi臋c Koniooooooz czego takie wnioski ????? wiesz lubie to forum ale przez takie osoby kt贸re wmawiaja nieprawde nabieram dystansu do tego forum kiedys dawniej pisa艂am z wieloma mi艂ymi osobami kt贸re mnie wspiera艂y , dodawa艂y otuchy oraz dawa艂y wiele dobrych rad ....czu艂am sie na tyle dobrze ze na okres zimowy zrezygnowa艂am z terapii ale teraz przez takie osoby jak ty musia艂a bym ja zn贸w zacz膮c ...... Niewiele mi艂ych os贸b tu pozosta艂o dlatego to forum ginie a szkoda bo wielu ludziom pomaga艂o ......pozdrawiam serdecznie u nas pieknie swieci s艂onko to tez polepsza nastr贸j .......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alimoni
Bianka idz na terapie, jeszcze nigdy na niej nie by艂as . Nie t艂umacz si臋! Jakbys by艂a na terapii to odczu艂abys jakakolwiek poprawe. A ty wko艂o to samo nawijasz ,bez sensu.

Udost臋pnij ten post

bardzo dziekuje , nie bede sie t艂umaczyc nie jestem ma艂ym dzieckiem wkurza mnie jak ktos nieprawde komus wmawia , nie mam ochoty sie k艂贸cic mam wazniejsze sprawy , mysla艂am 偶e tu mozna sie troszeczke wyzali膰 , znale偶膰 wsparcie ale chyba sie pomyli艂am i to w艂asnie przez takie osoby o pomaranczowych nickach to forum ginie , kiedys by艂o naprawde fajnie duzo mi pomog艂o pisanie tu z dziewczynami jak zacze艂am tu pisac to ma艂o wiedzia艂am o objawach ale tu sobie uswiadomi艂am ze to co sie ze mna dzieje to wy艂acznie sprawa nerw贸w .........ale nie moge sobie pozwolic latac ciagle do lekarza jak cos mnie boli pyta艂am tu o rade bo zawsze znajdzie sie ktos komu cos pomog艂o na dana dolegliwo艣c i nie m贸wie tu o super lekach ale r贸zne domowe sposoby ...... Koni .....alimoni wydaje mi sie ze to ta sama osoba zmieniaj nici wymyslaj coraz to nowe i czepiaj sie ludzi dokuczaj , wysmiewaj , pastw sie nad nimi tak jest dobrze po katolicku tak wiara nakazuje , zycze ci powodzenia w twoim dzia艂aniu dziewczyny dziekuje za pare lat dobrych rad wsparcia .s艂贸w otuchy i pocieszenia ale musz臋 sie z wami pozegnac bo nie mam ochoty na k艂贸tnie i t艂umaczenie komus do kogo nic nie dociera swoich spraw , zycze wszystkim zdrowia ............

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 serce na D艂oni
Bianko! Ka偶dy z nas sta艂 si臋 tutaj ofiar膮 mola! Ale niech to nie stanie si臋 powodem twojego odej艣cia! Jeste艣 cz臋艣ci膮 tego forum, cz臋艣ci膮 nas! Wsi膮k艂a艣 tutaj i nie pozbawiaj nas swojej obecno艣ci!! Jeste艣 potrzebna wszystkim ludziom, niepotrzebna tylko z艂o艣liwym trolom! Chorym trolom! Jeste艣my wszyscy wa偶ni na tym forum. Nie zostawiaj nas!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 frankfurterka
s艂uchajcie bianka juz odchodzi艂a z tego forum 105 razy :D wr贸ci !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 serce serce
Bianko! Jeste艣 jedn膮 z nas! czekamy:*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rado艣ci serca
Bianko we藕 pod uwag臋 tych co naprawde Ci臋 lubi膮 na forum!!! i jak potrafi膮 to doradz膮!! Bianko, pomara艅czowe istoty to nie cz艂onkowie naszego forum. Ci z nerwic膮 nie maj膮 nic wsp贸lnego! S膮 i b臋d膮 zlo艣liwi! Wracaj! buziar!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do bianka_120
badz silniejsza psychicznie , nie zwracaj uwagi na tych debili , pamietaj , brak odzewu do takich debili to nasz sukces to ich boli .Glowa do gory ,a nie chowaj jej jak strus .PLISSSS.tEZ JESTEM POMARANCZOWA , a to dlatego bo nie lubie koloru czarnego , nie odpychaj tych osob o tym kolorze , pod tymi nicami tez siedza ludzie o dobrej osobowosci .Zycze milego dnia , i pisz

Udost臋pnij ten post

Witajcie! Dopisuj臋 si臋 do tematu, zachorowa艂am na nerwic臋 w maju 09 (to by艂 najgorszy atak) zdiagnozowano l臋k napadowy F41. Lecz臋 si臋 medycyna naturaln膮 - tzn proch贸w benzo ani ssri jak dot膮d nie bra艂am i uwa偶am to za m贸j sukces, czuj臋 si臋 lepiej (d艂ugi czas nie mia艂am atak贸w ale ostatnio troch臋). Aha, no i jak mia艂am lat 21 to mia艂am te偶 zdiagnozowan膮 depresj臋 - ale ostatnio jej nie mam. Pozdrawiam wszystkich nerwowych!

Udost臋pnij ten post

polakita jak sobie sama z tym radzisz?ja nawet na lekach ssri nie czuje sie za dobrze :(,najgorzej jest z rana, dziewczyny a jak u was? jak dobrze pujdzie to od 16 zaczne terapie indywidualna,ale czy psycholog kliniczny moze leczyc zaburzenia lekowe? pozdrowienia dla was bianko_120 wracajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Udost臋pnij ten post

hej dziewczyny! Witaj Polakita;) zapraszamy do naszego forum. Ja tak jak Ty nie lecz臋 si臋 farmakologicznie. Chodz臋 na psychoterapi臋 od ok. 8 miesi臋cy. No i poma艂u okazuje si臋 偶e pradopodobnie jestem narcystk膮. Nie mog臋 si臋 doczeka膰 przysz艂ego pi膮tku bo wtedy mam terapi臋 i zamierzam spyta膰 o to psycholo偶k臋. je艣li jestem faktycznie narcystk膮 to nie tak do ko艅ca zepsut膮 i my艣l臋 偶e dam rad臋 z tego wyj艣膰. A Ty BIANKA wracaj i ju偶! Te偶 czasem mia艂am wra偶enie, ze ludzie z pomara艅czowymi nickami to tak naprawd臋 kto艣 z nas podszywaj膮cy si臋 tylko za pomara艅cze. Ale potem stwierdzi艂am, ze nikogo os膮dza膰 nie b臋d臋. Ka偶dy ma przecie偶 prawo do w艂asnego zdania! I nie musisz si臋 z nim zgadza膰 ani nawet na nie reagowa膰. Masz nas, wypr贸bowanych "czarnuch贸w" no i kilka 偶yczliwych pomara艅czy:) g艂owa do g贸ry i pisz co u Ciebie!!

Udost臋pnij ten post

a ja dzis mam totalnie smutny dzien, obudzilam sie wczesnie jakos po 6, polezalam z godzinke i jak wstalam to tylko plakalam, ale juz mi lepiej, dzis sloneczka nie ma, tylko pochmurnie jest wiec mo偶e dlatego taki smutek. Bianko nie odchodz, zagladaj tu 鉂わ笍 ja od paru dni tez dziwnie sie czulam, bolalay mnie plecy troche brzuch, cie偶ko tak sobie wm贸wi膰, 偶e to nerwy ale chyba nerwy bo co innego?:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nadzieja to wazne
polikita napisz jak radzisz sobie z nerwic膮 przy stosowaniu medycyny naturalnej. ta choroba wyka艅cza miliony ludzi i kazda informacja o tym jak z ni膮 sobie radzi膰 jest czys wielkim, wiec napisz plisssssssssssssssssss

Udost臋pnij ten post

szeptolesia dziekuje za odpowiedz,mam nadzieje ze zaczne w koncu z tego wychodzic,bo bez lekow nie daje rady jak narazie :(:(:(

Udost臋pnij ten post

Ja te偶 :/.Bierzecie mo偶e co艣 os艂onowo na w膮trob臋?Bior臋 sporo proch贸w nie tylko na nerwic臋 i stopniowo zaczyna si臋 to na niej odbija膰.

Udost臋pnij ten post

SEDATIF jest z lekow homeopatycznych na nerwice, czyzby o ten lek chodzi艂o???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prosze o odp
czy mecza was tzw wewnetrzne trzesawki , ktore przychodza w najmniej oczekiwanym miejscu , czasie.Wtedy jak mnie to chwyci to trwa to ok 5 min , potem minie .Ach ta nerwica co ona z cz艂owiekiem wyprawia .Pozdrawiam w ten zimowy dzien , wiosno przychodz .

Udost臋pnij ten post

Powiem Ci ,ze owszem m臋cz膮 mnie trzesawki w 艣rodku ale musze miec pow贸d ku temu(l臋ki) . Bez powodu nic sie nie dzieje .

Udost臋pnij ten post

No w艂asnie Agni ma racje, zawsze jest jakis powod, a jezeli ktos nie zna powodu to powinien pochodzic do psychologa aby sie dowiedziec Pozdrawiam was gor膮co 鉂わ笍

Udost臋pnij ten post

hej! Ja akurat nie do艣wiadczy艂am czego艣 takiego jak trz臋sawki nerwicowe ,nie pomog臋 wi臋c w tym temacie:) Ale co u was dziewczyny? Ja planowa艂am jutro jecha膰 do miasta,kupi膰 bluzk臋 na kt贸r膮 mam ch臋tk臋 od dawna ale to co a moim oknem si臋 dzieje to cos strasznego! To znczy sceneria jest pi臋kna, ale mam po uszy zimy. L臋k贸w dawno nie mia艂am ale co艣 mi smutnawo teraz. Tak bez powodu konkretnego..;]

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰