Go艣膰 zgadza si臋 wcze艣niaki Napisano Maj 11, 2010 cz臋sto rodz膮 si臋 z problemami zdrowotnymi, pralinka powinna si臋 cieszy膰, ze ma zdrowego dzidziusia :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kitten f. Napisano Maj 12, 2010 nikt nic nie wie? zielonego poj臋cia nie mam jakich pyta艅 mog臋 si臋 spodziewa膰 na takim wywiadzie;/ Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
agni-s 0 Napisano Maj 12, 2010 Od 1 do 3 spotka艅 przeznaczone jest na diagnoz臋. Po tym czasie nast臋puje decyzja dotycz膮ca formy pomocy. Terapeuta decyduje czy zg艂aszany problem mo偶e by膰 rozwi膮zywany w naszej plac贸wce. Pacjent decyduje, czy podejmie proces leczenia w proponowanej formie i z konkretnym terapeut膮. ps. moje spotkanie tak dok艂膮dnie wygl膮da艂o :) nie stresuj si臋 cho膰 jest trudno na pocz膮tku , osobi艣cie trz臋s艂am sie bo nie wiedzialam co bedzie ale zrozumialam ,ze to w艂asnie ta osoba mnie uspokoi i pomoze doj艣膰 do siebie :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
agni-s 0 Napisano Maj 12, 2010 Czemu naskakujecie na Pralink臋 ?? z nerwic膮 jest ci臋zko ,a poza tym dochodz膮 l臋ki o dziecko !! 艁atwo siedziec przed kompem i pisa膰 bzdety wyssane z palce !!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kiedys tu pisalam:) Napisano Maj 12, 2010 pralinka -tylko blagam nie bierz sobie tych pomaranczowych zlosliwosci do siebie.znam twoja historie i to co cie wczesniej spotkalo:(jestes dzielna i dalas rade przetrzymac wtedy........i teraz -ci膮ze z ryzykiem ... a wszytstko to w rytm nerwicy.koszmar... GRATULUJE SYNKA!! napisz jak sie chowa:) a tak swoja droga to glupio nazywa sie nerwica. nerwica=nerwy -tak kazdy mysli...............a to nic innego jak rozne psikusy ktore nam czyni organizm BEZ naszej woli ......zatruwajac zycie na sto objawow i sposobow:O wszystkiego dobrego wszystkim:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 a coz to spotkalo pralinke Napisano Maj 12, 2010 :O urodzi艂a dziecko Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kitten f. Napisano Maj 12, 2010 serdeczne dzi臋ki Agni-s! mniej si臋 boj臋 ale dalej odczuwam strach;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 uwaga zly pies.. Napisano Maj 12, 2010 nawet nie powinnam odpisywac ta temat pralinki......ale zrobie to bo moze do ci to myslenia........ pralinka rodzila 3 raz .a ma 2 dzieci.cos ci to mowi???:O:O:O Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 shusha Napisano Maj 12, 2010 a skad masz takie wiescie ,ze rodzi艂a 3 razy ... dziewczyna moze poroni艂a z nerw贸w , l臋k贸w. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
stres-stop 0 Napisano Maj 13, 2010 Witam Mnie od rana meczy mega bol glowy, ale juz troche lepeij po tabletkach i kawie, no i czas isc do pracy, dni mi szybko leca, na psychologa juz czasu nie mam, chociaz moze sie zapisze na wizyte w najblizszym czasie, jak na razie zamowilam duzo ksiazek na allegro i bede czytac:) okropny ten maj..... znow pada wrrrrr Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 fituszkowiec Napisano Maj 13, 2010 ty ju偶 stres stop nie czytaj. po choler臋. potem dziwne rzeczy p艂ywaj膮 po forum Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 uwaga zly pies... Napisano Maj 13, 2010 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3883635&start=7920 przeczytaj ostatni wpis wtedy miala nick pralinka 33 milego zycia.. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
bellergot 0 Napisano Maj 13, 2010 chamstwo sie szerzy na tym forum zeby tak sie bezczelnie podszywac!!!!!!!! to juz nie wiem dzieciaki robi膮 z nudow!!!!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pa dziady Napisano Maj 13, 2010 ale o co chodzi , pralinka to pralinka i koniec tematu. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Oliwinka 4 Napisano Maj 14, 2010 Gdzie forum? gdzie wy? napiszcie cho膰 kilka s艂贸w co u was:( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
WANESSA1984 0 Napisano Maj 14, 2010 hej dziewczynki,czy ktorejs z was terapie prowadzi tylko psycholog bez kursu psychoterapeuty? bo ja mam szanse isc do psychologa z nfz ale niema kursu psyhoterapeuty. pozdrawiam Was wszystkie :* pralinko olewaj te wpisy bo to same bezmozgowce pisza az mi ich zal bo dla nich juz ratunku niema Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
WANESSA1984 0 Napisano Maj 15, 2010 hallo dziewczynki pomoze mi ktoras z Was ?bo nie wiem czy szukac gdzies indziej tej terapii,ale juz nie wiem gdzie :( po tej paroksetynie czulam sie dobrze tylko 10 tygodni a potem byla tragedia :( i znowu jestem na zmianie leku niestety :( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 to nie przedszkole Napisano Maj 15, 2010 tu same doros艂e kobiety siedz膮 a nie dziewczynki:P Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
stres-stop 0 Napisano Maj 16, 2010 wanesso mysle ze powinnas skorzystac nawet z samego psychologa:)! takie jest moje zdanie Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kasztanowy mi贸d Napisano Maj 18, 2010 Bianko! co s艂ycha膰? jak si臋 czujesz? szczeg贸lnie teraz w tej jesiennej aurze? Wanesso, jak tw贸j psycholog? dokona艂a艣 wyboru? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
WANESSA1984 0 Napisano Maj 18, 2010 narazie chodze do tego do ktorego sie dostalam a w miedzy czasie bede szukala psychoterapeuty Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
WANESSA1984 0 Napisano Maj 18, 2010 bo ta psycholozka powiedziala ze mi nie pomoze bo niema kursu,bede u niej miala tylko pare spotkan Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kitten f. Napisano Maj 19, 2010 witam! dzisiaj by艂em na spotkaniu z terapeut膮. Ju偶 si臋 ciesz臋 na te spotkania. Kobieta r贸wna i zach臋ci艂a mnie do pracy z nia od czerwca. mam dobre my艣li. pozdrawiam Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 powodz Slask Napisano Maj 20, 2010 dziewczyny jak tam u was z powodzia , u mnie fatalnie .Bianko ty tez jestes ze Slaska , wszystko ok Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
WANESSA1984 0 Napisano Maj 20, 2010 tez jestem ze slaska,pogoda do du.. ale nie ma podtopiej u mnie,ale pare km juz sa :/ szkoda mi tych ludzi :( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
WANESSA1984 0 Napisano Maj 21, 2010 hej co tam u Was? ja dostalam labradorka w prezencie i niestety choruje co mnie bardzo martwi,mam nadzieje ze z tego wyjdzie.pozdrowienia Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zrobi艂a艣 jakie艣 post臋py Napisano Maj 22, 2010 偶e dosta艂a艣 pieska w prezencie? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
stres-stop 0 Napisano Maj 22, 2010 ooo to fajnie wanesso ze pieska masz:) a co mu jest? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
agni-s 0 Napisano Maj 22, 2010 Wanessa teraz ma spacerki masz z kim wychodzic :) ja chcialabym wziac psa ze schroniska ale m膮偶 sie nie zgadza na psa i kota :/ ale mam krolika :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
WANESSA1984 0 Napisano Maj 22, 2010 dziewczyny ja mam zoo w domu,4 pieski,5 kotkow,szczura i kanarka :) u pieska jest podejrzenie zapalenia p艂uc :( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach