Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 stary nerwus

Moja nerwica.....cd..

Polecane posty

ankaaaaaa ile czasu nie bierzesz tabs贸w , u mnie pomalutku opr贸cz duszenia mo偶e by膰 jutro mam pilny wyjazd ale nie martwi臋 si臋 tym teraz problem b臋dzie przed samym wyjazdem , rozwolnienie , skoki ci艣nienia strach l臋k panika . przywyk艂am ju偶 do tego , trzymajcie si臋 cieplutko nerwuski

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ankaaaaaaaaaaaaaaa
Ja przez weekend chorowa艂am: katar, b贸l g艂owy, kaszel. Dzisiaj nie posz艂am jeszcze do pracy bo niedokonca mi przesz艂o ale jutro juz musze isc. Dodatkowo od wczoraj mam md艂osci. By艂am w sklepie i kupi艂am sobie piwko. Bardzo dobrze dzia艂a na m贸j 偶o艂膮dek. Ale narazie nie mam na nie ochoty. Og贸lnie jakos sie trzymam. Nie jest zle. Ja jakis czas temu mia艂am takie zaroty g艂owy ze 2 tygodnie z domu nie wychodzi艂am, masakra. Mia艂am robione mn贸stwo badan i wszystkie wysz艂y ok. Na koniec us艂ysza艂am ze mam nerwice

Udost臋pnij ten post

Patusia prosze cie napisz jak ta terapia 1000 krok贸w co ci to pomog艂o prosz臋 ci etez napisz jakie leki bierzesz 偶e ci tak pomagaja ? Ankaaaaaaaaaaaaaaaa do ciebie s艂owa podziekowania bo akurat jestem na etapie zawrot贸w g艂owy nzn贸w zacz臋艂am brac BETASERCK , kt贸ry odstawia艂m ...........fatalnie jak na karuzeli Pisze do was jeszcze z jednym zapytaniem bo mam juz watpliwo艣ci czy kt贸ras z was ma te dodatkowe skurcze serce i czy ma tez b贸le w klatce ale takie b贸le k艂贸jace mnie dzis z艂apa艂 jakby kolka w klatce piersiowej tak bardzo k贸艂o mnie w mostku 偶e nie mog艂am odetchn膮膰 taki silny b贸l co to mo偶 by膰 ?????????????????????????/ odezwijcie sie bo wpadam w panik臋 .......

Udost臋pnij ten post

bianko ja tak nie mam, ale wiadomo kazdy z nas ma inne objawy. Pewnie to nerwica, bo znam osoby kt贸re te偶 maja takie problemy z sercem dziwne k艂ucia, sciski i tez to niby tylko nerwica... wi臋c u Ciebie na pewno tez 鉂わ笍 馃尲 Ja w艂asnie chwilowo mam do艂a, jak zwykle na wiecz贸r z艂apa艂y mnie nerwy, mysl o biegunce no i w艂asnie z tej bezsilnosci przed chwila p艂akalam

Udost臋pnij ten post

ja tydzien temu by艂am u psychiatry i zapisa艂a mi hydroksyzinium, mowilam jej o swoich dolegliwosciach i obawach, pyta艂a sie czy chce jakies antydepresanty, ale mowi艂am ze nie, bo az tak zle sie nie czuje, tylko chwilami mam takie napady, wiec te偶 sie ze mna zgodzi艂a ze nie potrzebuj臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zynismus
mi psychiatra i cital przepisala i hydroksyzyne. ale nie biore citalu a h. tylko jak juz naprawde nie ogarniam i w sumie tylko raz wzielam;]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zynismus
Jesus jeszcze mi sie hemoroid przypaletal i tym razem to nie na tle nerwowym chyba, tylko na mrozo-przystankowym (madrala usiadla w mrozny dzien na przystanku na lawce:O) AUA!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaczikaczi
ja ju偶 mam dosy膰 tego :(. mam 17 lat, jestem m艂oda, wszystko przede mn膮 a 偶ycie ju偶 mnie kopie w zadek. w og贸le nie mog臋 czerpa膰 rado艣ci z 偶ycia, ci膮gle mam ataki nerwicy. ja ju偶 nie wytrzymuj臋. w sobot臋 obudzi艂am si臋 przed 6 rano, roztrz臋siona, z ko艂ataniem serca, okaza艂o si臋, 偶e dosta艂am grypy 偶o艂膮dkowej... (w sumie bardziej jelitowej z mega md艂o艣ciami)... wieczorem ju偶 by艂o lepiej. ale od tego momentu nie mog臋 spa膰, budz臋 si臋 w nocy, po godzinie snu, z obaw膮, 偶e znowu jestem chora. nie wiem co ze sob膮 zrobi膰 wtedy. nic nie pomaga, tylko jest gorzej. do tego dochodz膮 md艂o艣ci to ju偶 w og贸le... ci膮gle sobie wmawiam, 偶e co艣 mi jest, 偶e mam raka 偶o艂膮dka (nawet do tego dochodzi...) czy inne cholerstwo tego typu. rodzice oczywi艣cie mi nie pomagaj膮, m贸wi膮, 偶ebym si臋 uspokoi艂a. ale ja nie mog臋, chocia偶 pr贸buj臋. prawie nic nie jem od tego czasu. wczoraj mia艂am ochot臋 na kebab, pizz臋, a zjad艂am tylko gotowanego go艂膮bka, po kt贸rym mi si臋 strasznie odbija艂o :/ w sumie czego bym ostatnio nie zjad艂a to mi si臋 odbija. dzisiaj znowu, siedz臋 i rycz臋, nie mam si艂y. powtarzam sobie, 偶e musz臋 si臋 wzi膮膰 w gar艣膰, 偶e jestem zdrowa, 偶e nic mi nie jest. oczywi艣cie do kardiologa chodz臋, na ekg, holterach (kt贸rych mia艂am od pocz膮tku roku 3) nic nie wychodzi. bior臋 persen, ale coraz mniej mi pomaga... musia艂am si臋 wy偶ali膰 :) (pomog艂o troch臋) :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zynismus
wiem jak sie czujesz, szkoda ze Cie dopadlo w tak mlodym wieku.. chociaz ja w sumie mam niecale 23 lata dopiero i tez cierpie. kazdy cierpi. ech znam to samopoczucie, kiedy czlowiekowi nic sie nie chce i ciagle sie boi, boi sie nawet cos zjesc, kiedys nie myslalam co i jak tylko jadlam, mialam megaapetyt, a teraz.. wszystkiego sie boje;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oliwinka83*83
kaczikaczi, moze jakis wirus cie z艂apa艂, pij sobie przez jakis smecte i bierz nospe, pamietaj ze za pare dni bedzie lepiej i bedziesz mogla wszystko jesc:)

Udost臋pnij ten post

do bianki , kochana metoda zebrana z paru ksi膮偶ek wi臋kszo艣膰 z pot臋ga pod艣wiadomo艣ci pisz臋 jak sobie radzi膰 w stresuj膮cych sytuacjach co robi膰 w takich sytuacjach , za te pieni膮dze co si臋 p艂aci za metod臋 lepiej zakupi膰 t膮 ksi膮偶ke np w ostatnim katalogu KLUB DLA CIEBIE by艂a zq 40 z艂 , co do moich tabs贸w to bior臋 fevarin cho膰 lekarz zanim mi dopasowa艂 lek to zmienia艂 mi je 5 razy teraz jest w miar臋 ok i nie potrzebnie si臋 nie nakr臋cam, piszcie ja macie pytania ch臋tnie odp

Udost臋pnij ten post

cital kochany dzia艂a dopiero po dw贸ch tyg tak偶e to dzia艂a u ciebie na pod艣wiadomo艣膰 to w rzeczy samej mo偶esz 艂yka膰 wit .c. a wm贸wi膰 sobie 偶e to najlepszy lek na twoj膮 nerwic臋 i b臋dzie ok.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zynismus
jestem kobieta;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do kiczakit
rodzice oczywi艣cie mi nie pomagaj膮, m贸wi膮, 偶ebym si臋 uspokoi艂a. ale ja nie mog臋, chocia偶 pr贸buj臋. prawie nic nie jem od tego czasu --- pomagaj膮 ci dorosn膮膰!:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do kaczikaczi
mia艂o byc:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaczikaczi
grypa ju偶 dawno przesz艂a, teraz ja si臋 boj臋 nocy, bo jak si臋 obudz臋 to potem nie mog臋 zasn膮膰 i wtedy zawsze nap艂ywa do mojej g艂owy milion my艣li, 偶e co艣 jest nie tak z moim zdrowiem... pora偶ka :D wtedy zaczyna si臋 ko艂atanie serca, dr偶enie mi臋艣ni. ju偶 teraz jestem poddenerwowana. i marz臋 o tym, 偶eby by艂o ju偶 ok. 偶ebym zacz臋艂a normalnie je艣膰, og贸lnie 偶ebym nie by艂a takim k艂臋bkiem nerw贸w. i w艂a艣nie si臋 dowiedzia艂am, 偶e czeka mnie czwarty ju偶 w tym roku holter... ile mo偶na... :) no ale b臋dzie dobrze. musi by膰 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oliwinka83*83
hmmm to kup sobie jakies zio艂owe, jestes mloda powinny pomoc:) i nie denerwuj sie tak...pamietaj wszytsko co jesz pochodzi od Boga, wiec ci nie zaszkodzi, powtarzaj sobie to przed kazdym jedzeniem jak bedziejuz na prawde zle to idz do pyschiatry po leki, nooo i polecam psychologa!

Udost臋pnij ten post

Musz臋 siepochwalic nie mam jeszcze wszystkich wynik贸w dopiero w pi膮tek b臋da ale dzis zadzwoni艂am do laboratorim i dowiedzia艂am sieo wynik z tarczycy i moje TSH to 1,04 pani z laboratorium powiedzia艂a 偶e idealny . Patusiu dzieki za odpowiedzja dawno ,.,dawno temu tez bra艂am Fewarin ale niestety i zaden leknie pomaga艂 a ptrzetestowa艂m ich przez 8 prawie lat mn贸stwo ........

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do kaczikaczi
to ty chorujesz na serce?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaczikaczi
nie, nie choruj臋. ci膮gle holtera trzeba powtarza膰, bo a to nie potrafi膮 wyniku odczyta膰 albo nie zapisa艂 nic... chocia偶 p. kardiolog ju偶 mi powiedzia艂a, 偶e to wszystko to raczej nerwica. z reszt膮 mam powody, kt贸re mog艂y da膰 t臋 nerwic臋, wi臋c nie trudno to stwierdzi膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i za kazdym razem
p艂acisz za holtera?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o********
bianka-samo tsh to za malo(wiem ,ze lekarze najczesciej zlecaja tylko to badanie) t3,t4 sa najwzniesze bo nawet jezeli sa w normie ale rozjechane % czyli jeden bliziutko dolnej granicy drugi blizej gornej to i tak mozna stwierdzic np.chorobe hasimoto ,ktora bardzo do ciebie pasuje. to wstretne chorobsko.m臋czy potwornie. trzymaj sie i podaj wszystkie hormony tsh,t3,t4 i zobaczymy....... czasem juz lepiej miec hasimoto niz nerwice......wiem bo sama jestem chora na nerwice l臋kowa z napadami paniki :O..... :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewelinka99999999
spokojnej nocy:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gentle_Daisy
Czy kto艣 z Was, Nerwuski i Nerwusy, ma k艂opoty ze snem?

Udost臋pnij ten post

juz prawie jestem pewna 偶e to nerwica , ostatnio duzo nadsoba pracuj臋 ,zastosowa艂m na coszi艅 wiele rad kt贸re tu dosta艂am , mi臋dzy innym wmawiam sobie ze to tylko nerwy ,dzieja misie r贸,zne rzeczy ale ci膮gle w myslach nawet na g艂os powtarzam 偶e to tylko nerwy , po za tym wieczorem wychodzena spacer raczej taki szybszy marsznareszcie ruszy艂am ta leniwa dup臋 , leniwa do sportu ....... Jutro odbiore wyniki to podam .......w normiue ale ca艂y czas na Euthyroxie i tak juz zostanie kupi艂am tez zio艂owe uspakajajace i bior臋 do tego Propranololi Rytmonorm to wszystko acha i magnez .......... pozdrawiam wszystkich ......

Udost臋pnij ten post

i tak trzymac Bianka. to tylko nerwy i to glos wewnetrzny zawsze bedzie cie namawial bys znowu sie zamartwiala!! to bardzo ciezkie do pokonania.

Udost臋pnij ten post

bianko trzymam kciuki:) Ja robi艂am sobie wczoraj morfologie,alat, lipaze, bilirubine, poziom magnezu i wyniki mam w normie, by艂am ju偶 je odebra膰:) W poniedzia艂ek mam wizyte u psychologa, po raz pierwszy ide do tej babeczki, bo jednak tamta mi tak nie bardzo pasowa艂a, poza tym mialam spor膮 przerwe w wizytach i pani psychiatra poleci艂a mi w艂asnie inn膮...zobacze jaka tamta jest:) Kolejny ponury dzie艅.... gdzie to s艂once?????????????????????????????????????

Udost臋pnij ten post

dzieki ...... u mnie rano s艂onko tak mocno swieci艂o 偶e az wynios艂am posciel na balkon , ko艂dry poduszki a teraz musze z tym uciekac bo sybie drobny gesty snieg ......przybija ta pogoda ja nie wiem co .......

Udost臋pnij ten post

stres stop czy te wizyty u psychologa to prywatne czy raczej z nfz , bianka a co to za leki czy po tych 8 latach pr贸b tak poprostu zrezygnowa艂am z antydepresant贸w i przesz艂a艣 na zio艂a opisz co艣 wi臋cej w jaki spos贸b to robisz bo ja latem jako艣 daje sobie rade bez anty... tylko dora藕nie hydroxyzyne ale zim膮 nie daje rady bez anty , jak to cholerstwo prze艂ama膰膰膰c 偶eby by艂o lepiej .

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰