Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

normalny mazowsze

temat w ktorym bede adorował v-ke i amorek

Polecane posty

ojej powtórka...przecież przerabialiśmy to...weź w końcu rusz doopę...jedz po V-ke,..reszte planu ustaliliśmy już dawno

nie mam kolezanek w białych kozaczkach i pantrkowej mini :O szkoda ze nie mogę ci pomóc :(

normalny cos przoczyłam?? :P nie mam w domu wolnego łózka :P

nie mam kozaczków białych ani mini w panterkę nie jestem sliczną ponętną blondi z dużym biutem :) czyli nie w typie normalnego ;) chyba nie mam sie czego obawiac?:P

V-ka....nago po domu latać mi nie będziesz...perwero Ty:p widziałaś topik o szukaniu kochanka jak myślisz kto go założył???

ta której wygasł poprzedni :D:D:D załatwili ją pomaranczowi podszywacze których niezmiernie cenię na tym forum :classic_cool: amorek bez pizamki bede spała ;) normalny nawet nie zwróci na mnie uwagi a rano bede odrazu w dresik ;)🖐️

nooo doooobra...niech tak będzie:D Normalny...czyli śpicie bez piżam....żebyś min z żadną pasiastą nie wyskoczył:p

normalny :P ale zakładam papiloty i nosze przed snem kwiecistą podomkę :P

po zastanowieniu stwierdzam, ze do kalesonow lepszy bedzie podkoszulek z uwiecznionymi sladami po posilkach z ostatniego tyg. - jajecznica, paprykarz szczecinski, konserwa turystyczna

co Wy mi chcecie z dooooomu zrobić...buuuu...😭 Normalny...błyszczący dres adidos...buty tej samej marki...białe skarpetki...biały golf i złoty(może być pozłacany)gruby łańcuch na wierzchu...tak możesz chodzić w dzień

amorek nie pozłacany tylko tombak :classic_cool: taki bardziej aseksualny :P

amorek te w białych kozaczkach polecą ;) chodzi o to abym ja spokojnie noc przespała :classic_cool: