Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

normalny mazowsze

temat w ktorym bede adorował v-ke i amorek

Polecane posty

oo czesc amorek ;) moze pomyslimy o wyjeździe w góry ?:P weźmiemy kilku panów z forume :classic_cool:

No mówię Vicia, do "kill'em all", najlepiej w "every major city". Wtedy mógłbym spytać "am I funny?" wpakowując zawartość bębęnka rewolweru w kelnera... "Name one thing you gonna need this fucking rope" :) Kurcze, mam pamięć debila :O

V-ka ...lubię góry...pomysł bomba tylko nie w Hallowen ...same w domku w górach...z facetami ...no nie wiem:classic_cool: Kogo chcesz zabrać??:D

wziąśc jakiegoś normalnego aby zanudzał nas swoimi przemysleniami jakiegoś zamyslonego coby było romantyczniej i stanowczego coby czasem w tyłeczek klepnął :classic_cool:

V-ka....nie wiedziałam że lubisz wielokąty...aż takie potrzeby..no no.. i to jeszcze tak różne charakterki...:p Nie wiem tylko czy Zamyślony byłby romantyczny... żebyś podwójnie w tyłek nie dostała... oopss:p

V-ka....trzymaj mnie trzymaj bo nie wytrzymam😠 Normalny....w koncu zaloze te biale kozaczki dla Ciebie ...miniowe...cycki na wierzch...strzele sobie sesje na solarium...rozjasnie wlosy rumiankiem ..potraktuje je tapirem..naloze tapete..wezme gume do zucia i bede robic balony przy Twoim uchu...w miedzy czasie bede glosno sie smiac i informowac Cie ze brak mi majtek.....moze byc???:classic_cool:

normalny aleś ty uparty :P nie mam białych kozaczków ale dla ciebie uchodze :P i kupie :O

kurcze amorek ja az tyle bym chyba sie nie odważyła zrobic :D:D moge sie zgodzic na mini i kozaczki :O

paznokci nie poświęce mam swoje śliczne więc muszą wystarczyć..ale zawsze mogę założyć rękawiczki takie do łokcia..a na to tombak...mnóstwo tombaku z kolorowymi kamyczkami... V-ka...odważ się...pokaż swoje "ja":classic_cool: (potraktuj to jako przebranie na Hallowen.no)

no i gites..Misiaczku Słodziaczku[zuje gume..w miedzy czasie nawijam ja na palec] najpierw pobujamy sie po miescie tym Twoim wypasionym kabrio...joł men...hihi...niech krejzolki wiedza kto jest krolowa...hihi...a potem.. co jeszcze zrobi Misiaczek Pysiaczek dla swojej Kici..?Szybko bo zaczynam sie nudzic..:( Misiaczek wie..,ze znudzona Kicia to zla Kicia...buuuu😭

:D:D:D amorek rewelacyjna:D:D jeszcze jakis róz na ustach :D:D

jakie zjesc...jakie zjesc....popatrz jaka jestem gruba no popatrz...😭specjalnie to powiedziales😠 nie podobam Ci sie juz... Niedobry zly Misiek nie kocha Kici...bo Kicia jest gruba...😭

:D:D:D popłakałam sie przez was :D:D:D normalny masz kicie jedziemy w góry :P