Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

normalny mazowsze

temat w ktorym bede adorował v-ke i amorek

Polecane posty

Vicia, jak będziesz Gabrysia to ja będę musiał być Killer... Jurek Killer... A gdzie jest moja gazetka sobotnia wyborcza? I jak jeździsz ty penisie?? :classic_cool: Kurvva, lalki, co Wy tam farmazonicie, kolo zara wróci moim kurvva golfem a jeszcze laski mi żadna nie zrobiła, kurvva nie po to mu dałem się kopsnąć żeby samemu z krzyża kurvva spuszczać, ja jestem kurvva demon seksu, czujecie to? Wam też jest tak cudownie kurvva kociaki, jak kurvva mnie? Ale kurvva łykaj, ja piehdole, co ci lalka nie pasuje, kurvva, że fajami w browarze sperma kurvva wali? A ty to kurvva co byś chciała, lawende? Przynajmniej tera zajarać w peezdu nie musisz, bo już nikotyne i popitke przyjełaś, dobra lece do chaty, bo już kurvva matka esa mi wysłała gdzie sie kurvva włócze a ja kurvva kulturalnie w peezdu z damami prowadze kurvva konwersacje...

Normalny...wymiękłeś? V-cia nie kombinuj,że trudno...poddajesz sie? Ms...skończyły Ci się pomysły?

:D:D:D MS lubie sobie pobluzgac ale ciebie nie da sie czytać :D:D:D

Ms..żałuję ,że Cię podpuściłam...idę zwrócić śniadanie... a tak wogóle" ju tokin to mi"?co ty wiesz o bzykaniu...ty stara doopa jestes:p

Vicia, ja tylko kurvva cytuję rzeczywistość. Niestety... Niedawno usłyszałem w autobusie, cytat prawie dosłowny "ty, kurvva, wiesz, ale kurvva mi się zjeebało kurvva ja piehdole wiesz kurvva co za chooj" - to dotyczyło uszkodzonej mp3, dowiedziałem się kilka zdań później :O Amorek - myślę, że wiem, który fragment to wywołał :D Wiesz, Twoja reakcja, mimo, że na pewno nieprzyjemna to w pewnym sensie komplement dla mnie :classic_cool:

Muszę trochę odreagować, za bardzo się wczułem w rolę :O Vicia, Ty lafiryndo jedna, tylko byś się gziła z tym kilerem, a to poważny człowiek jest, przyjaciel mój zresztą i zaraz sobie pojedziemy na kargo a Ciebie Wąski przypilnuje.

MS komplement dla Twej twórczosci czy fantazji erotycznej?:classic_cool:

Komplement odnośnie wywołania reakcji fizjologicznej na słowo pisane :) Spowodowanie "mokrych majtek" nie jest trudne. Zmuszenie do wymiotów to wyzwanie :D

wiem ale jeszcze obrośniesz mi za bardzo w piórka:p.. ale powineneś się cieszyc...że nie jestem jak wszystkie nie mam "mokrych majteczek "po tym co piszesz tylko poprostu mi ..no wiesz:p

mnie tez jakoś MS po udach nie cieknie jak czytam czasem "Ostry sex" no wiesz ale kazdy ma inne preferencje ;)

nieskomplikowana budowa czego?:classic_cool: MS tylko tyle?:) chyba mnie by to nie starczyło zwyczajnie moze nie lubie dominujacych facetów ;)

Vicia, a czemu sądzisz, że jestem tylko dominującym samcem? Równie dobrze mogę być czułym pieszczochem albo posłusznym chłopcem :classic_cool: Najgorsza jest monotonia :classic_cool: Co to za sztuka tłuc sukę po tyłku i zmuszać do robienia laski ciągnąć ją za włosy? Czasem można czule wyszetać "przywiąż mnie do łóżka... możesz zrobić co tylko zechcesz..." :classic_cool:

Noralny...przestań się krzywić..jak się wysilałam to sobie poszedłeś..mam Ci u stóp się płaszczyć?Klub mi obiecałeś..zakupy...obiad a wysiliłeś się żeby Ms..zapytać czy teksty możesz wykorzystać Ms...zdecyduj się ,ze tak brutalnie powiem ..którą stroną ma mi \"lecieć\":p

hmmm MS jakoś dziwnie mnie to nie kręci :) normalny dlaczego o takiej marzysz?:classic_cool: