Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

normalny mazowsze

temat w ktorym bede adorował v-ke i amorek

Polecane posty

by działało?????????tzn nie działa??? wogóle to za rzadko piszesz...zdradzasz mnie😠 kim jest ta lafirinda no kim[tupie nogami]

amorek nie uwazasz ze w swoim pierwszym temacie normalny troche nasciemniał??? :P

Amorek, no jakbym Dodę zobaczył :O Należy Ci się oskar... aż zaniemówiłem... Jeszcze powinnaś do "misiaczka" - ty świnio, kurvva, zmieniasz temat, chamie najpierw mnie pasiesz słodyczami a potem mówisz swojej kurvva kici, że jest gruba 😭 Jesteś kawał skoorvysyna, ale twoja kicia i tak cię kocha ty pedalski chooju. Przepraszam, ale moim zdaniem bez wstawek "kicia" traci coś ze swojego kurvva, piehdolonego wdzięku :D

Ms,to miało być teraz...bo nie odpisuje za długo...a Ty...Ty...mnie wyprzedziłeś ..,wykorzystałeś wszystkie wulgaryzmy jakie sobie przygotowałam ...no:-O

Sory lalka, no wyluzuj kurvva, wyskoczymy moim kurvva golfem na domówke, będzie zajebioza, leszcze kurvva mogom powonchać spaliny z wydechu, kurvva jak kcesz to ci dam kurvva laske mi zrobić, tylko kurvva dresu mi nie upiehdol bo cie kurvva zajeebie i jebniemy sie kurvva w peezdu na wiochę, jakieś browce kurvva mam w kufrze, będzie git. Kurvva, lecisz ze mnom lala?

Ty Misiek koorwa nie kombinuj..tylko zacznij sie w koncu starac...bo jak sie koorwa wkoorwie..to sie oddam Ms..na tylnim siedzeniu jego golfa..zamiast zajac sie mna..to Ty sie koorwa Ms interesujesz..a co ja koorwa jestem zeby stac z boku i sie przygladac ile mam czekac ?staraj sie frajerze bo mi z nerwow lakier z paznokci odpryskowywuje

Luzik kurvva Normalny, ziomale ziomali to moi ziomale, kurva wyczesuj lalki, a jak mi do gabloty nowe kurvva fele zakręcisz to nawet w peezdu dam Ci kurvva pojechać jakąś lalkę kurvva przelecieć. Tylko kurvva chooju nie upiehdol tapicerki bo mnie matka kurvva zayebie i na paliwo nie da, gaz niby niedrogi ale sam kurvva wiesz, wtedy to se kurvva rowerkiem chyba będziemy dymać na wiochę a laski nas kurvva wyśmiejom i kurvva trzeba bendzie któromś yebnąć w pysk, żeby szacunu nie stracić kurvva. A, i żebyś koniecznie w innym dresie jechał, bo ja to kurvva na dzielnicy mam respekt, a jak wioche na skrzyżowaniu odwalisz i ruszych kurvva bez pisku to niech widzom, że to kurvva inny chooj korvva jebany w peezdu jedzie a nie kurvva ja.

E, Misiek, Twoja lalka to ostra sztuka, może kopsnij się gdzieś golfem a ja siem zaopiekuje kurvva koleżankom? Luzik, żadnego seksu, laske mi tylko zrobi i wypadam na dzielnię, ale kurvva nie bedem nachów zdejmował przy kurvva facecie, co ja pedał kurvva jebany nie jestem. Tylko mi kurvva lakieru nie porysuj bo kurvva zayebie i pamiętaj, że skrzynia czwórka, żebyś mi kurvva chooju wsteka nie zapodał bo mi skrzynia w kosmos piehdolnie kurvva. Hej, laska, poka jak sie oblizujesz kurvva, a jak nie ma Twojego faceta to cycki też poka, nie bede walił konia na glebe kurvva, trzeba sie szanować, nie?

ja to moge zagrac Gabrysie żonę Siary Siarzynskiego :D:D Moja żona zdzira :D:D:D

Normalny...ja sie nie pytam co wolisz...to ustaliliśmy ze dwa m-ce do tyłu..takie właśnie są te panny..zapytaj V-ki:)

jak juz mam grac to wole taką :P troche z wyszżych sfer :D:D jak juz mam te panterki zakładac to niech sie normalny troche wykosztuje prawda?:P

no doobra chyle czoła...pobiłaś mnie no..czaisz baze lepiej niż...ja..no cóż muszę wyjść ze swojej roli...ale żeby nie było ,że się nie starałam:P

wiecie co?:) ale odrazu mnie odrzuca :D:D trudno osobie o bardzo niezaleznej osobowosci wcielic sie w taką rolę :) kurcze a kobiety to potrafią i wykorzystują :D