Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maaaaaaarek

Jakie cechy wg was ma facet nazwany ciotą?

Polecane posty

Gość OHOOOO...
sorry ...autorowi :P

barwa głosu i sposób mówienie (intonacja, słownictwo itp.) kobiece (w taki sposób mówi np. Tomasz Jacyków. Jedno z jego zdań, które mi utkwiło w pamięci: \"śliczne kapciuszki\" :D ) ubiór - np. nienajlepiej mi się kojarzą stringi, zbyt obcisłe spodnie i koszulki. Generalnie nie podobają mi się mężczyźni w białych spodniach i w różu (choć czasem można dobrać fajnie koszule, ale to wyjątkowe sytuacje) ;) fryzura - farbowanie włosów jest porażką. Zdecydowanie wolałabym, żeby mój facet był szpakowaty niż latał do fryzjera robić balejaż lub inne tego typu bzdety. Generalnie nie lubię też jak facet się goli w innych miejscach niż na głowie lub twarzy. Ewentualnie jakieś drobne poprawki gdzieś, gdzie tez można zaakceptowac z pewnych wzgędów, ale np. z ogoloną klatką, nogami (o zgrozo!!! :D ) to nie mój styl :P seks - np. kiedy wciąż pyta czy może ... np. pocałować, klepnąć w tyłek podczas seksu, mocniej, wolniej, szybciej ... Do zmiany ;)

Gość jijijijijij
Znam taką ciote jedna i on to chyba nigdy mutacji nie przeszedl, jest troche nieporadny, wrazliwy i taki kobiecy z zachowania :D ALe ładny z twarzy.

Gość Rare to be different
1.Normalny (przez kobiety określany jako bardzo seksowny) ale z możliwością pewnej modulacji-w każdym bądź razie nie piskliwy 2.Niektóre składowe-DAMSKIE (cel zamierzony-elementy widoczne, nie zakamuflowane) 3.Typowo DAMSKA 4.Bardzo dobre w KAŻDYM spektrum 5.Przy bardzo szerokim spektrum-bez jakichkolwiek problemów 6.Heh... Żyj stereotypami. Reguła potwierdzająca wyjątek 7.Uni Opisałem siebie Zdanie innych mnie... grzeje :) Pozdrawiam wszystkie twarde laski i maczo.

Gość ulkaa
Facet - ciota. Mam doświadczenie, to chętnie napiszę. Boi się nawet malutkich pajączków, zero pojęcia w kuchni, potrafi sie przeziębić przy temp 30 st, płacze bez powodu, jeździ samochodem jak baba (przepraszam dziewczyny), ma obrzydliwy i szalenie głośny śmiech, nudne poczucie humoru. Chodzi spać po 21, no bo na rano do pracy, robi tragiczne błędy ortograficzne, nie zna podstawowych pojęć z prostych dziedzin życia, zero orientacji w terenie, brak wiedzy na temat bierzących wydarzeń. A no i nudy w łóżku. Za to zakochany bez pamięci. No i co z tego? Ja nie chcę być facetem w związku, do cholery.

Gość zmija jestes tu jeszcze
1. Głos - cienki, nieprzyjemny dla ucha 2. ubiór niemodny - bezguście 3. fryzura - farbowane włosy 4 - relacje z kobietami: nadmierna wstydliwość i nadmierna delikatność (delikatność w ogóle jest wskazana) 5. Sprawy seksu: boi sie lub wstydzi mocno dotknąć kobiete, nieśmiałość. 6. Prowadzenie samochodu: ręka na dachu 7: Zapach: Brutal bądz inny tego typu. Dodam jeszcze 8: uzależniony od swojej matki, be własnego zdania.

prawik z kropą to zmień ten styl!!! Najwazniejze ze zdajesz sobie z tego sprawe

ulkaa ujęła to idealnie :)

skoro jak chuligan to nie wygladasz chyba jak ciota i prawik. A jak wygladaja rysy prawika? :) Nos w kształcie penisa czy jak? :D

ja bym zrobila z Ciebie mezczyzne skad jestes?

Gość
1. Głos - falset 2. Ubiór - koszulka wpuszczona w spodnie, ocisłe dżinsy 3. Fryzura - strzyżony przez mamę :) 4. Relacje z kobietami - brak albo bardzo nikłe 5. Sprawy seksu - brak doświadczeń 6. Prowadzenie samochodu - mało dynamiczne 7. Zapach - woda po goleniu "Brutal" ;)

no wiesz....?! tak nie mozna myslec, pa

Gość a ja poowiem was
wystylizowana grzywka na pol geby !!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość acoja mam
wyglada jak tomek kamel

Gość
o kurde :p pas dla macho :classic_cool: strach się bać!

Gość upupuppppppppupupupupupupppppp

Gość upupupppupupupuppppppppppppppp

\"5. Sprawy seksu - brak doświadczeń\" eh załamałem sie teraz i mam ochote na pierwsza lepsza....

:( to ze facet nie ma doswiadczen w seksie to go przekresla ? przeciez moze umiec dobrze całowac, byc czuły i mnostwo innych zalet moze miec a doswiadczenie mozna szybko nadrobic, mam wrazenie ze dla niektorych panienek najwazniejsze sa doznania seksualne

Gość nooooo
to taki który ucieka jak zaczepiają jego dziewczyne,głos się zmienia,auta można się dorobić,chodzi ogólnie o zniewieściałość,ale i taki mamy synek-to ciota--a są stare pryki co o wszystko pytają mamcie!!!!żenada

Gość
prawiczku wielkosc penisa????????? nie kazdy jest bok

Gość
" to ze facet nie ma doswiadczen w seksie to go przekresla ?" TAK MAJA ZWYKLE KURWISZONY I SZMATY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość
dla dzivek to jest frajerem bo to zwykle szmaty!!!!!!!!!!!!!!!! porządne dziewczyny inaczej na to patrzą

Gość
hehehehh wiem o tym ale ja ma sposoby :o : :D najgorsze jest to jak laska robiła głębokie gardło z polykiem i anal!!!!!!!!!!!!!! a teraz porządna :o :D

prawda jest taka ze wieksosc kobiet uwaza sie za porządne a nic z tym wspolnego nie maj dla mnie ciota to facet ktory nie radzi sobie w zyciu !!!!

Gość
najważniejsze jest aby laska chciała sie nawrócić na dobra drogę

Gość
tak "obrazy" w jej głowie zostaną :o :o jak koleś spuszczał się jej na twarz :o :o