Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

riplej42

ŻYCIE PO ROZWODZIE - REAKTYWACJA

Polecane posty

virika nie martw sie do ok 11-12 lat czulosci mlodemu nadal mu beda potrzebne pozniej bedzie sie wstydzil tego:P wiec masz sporo czasu;) ale pamietaj ze w kazdym facecie bedzie widzial konkurencje:P i bedzie zazdrosny a reakcje moga byc rozne:D mij to na uwadze;) agnieszka pobudkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa;) bo sylwester przespisz:P

Witajcie spiochy:D przemo miales racje najpierw rozbieranie potem spanie odpadalm jak nic, za cicho mnie budziles;) szkoda ze nie udal sie wam ten sylwek. vioriki ja tez mam jeszcze male dziecko ale chyba zle to dobirasz spotkanie sie ze znajomymi to nie wagarowanie ale normalny tryb zycia to dbanie o wlasne zdrowie psychiczne, tak jak piszesz za jakis czas to jeszcze odlegla spraw ale syn cie "odstawi" a ty co bedziesz sama( nie mam na mysli tu odrazy faceta tylko poprostu znajomych) sorki ale zank kilka kobiet ktorych dzieci juz wyszly z domu a one same bez znajomych bez rodziny i nie zroum mie zle ole strasznie zgorzkniale sa a ja taka nei chce byc

Dziewczyny, jak nie chcecie być zgorzkniałe na starość to żyjcie jak ja: latam jak kot z pęcherzem i realizuję swoje malutkie marzenia:) Miłej sobotki wszystkim życzę !

Oczywiście mam swoje problemy, doły i depresje, ale staram się z nimi walczyć.Czasami jest naprawdę ciężko.......

czesc dziewczynki;) agnieszka spioch to jestes ty :D isc ok 22 to szok prawie mis polarny z ciebie;) stella raz pod wozem ,raz na wozie;) wazne ze tych dobrych rzeczy jest wiecej:D i sie nie poddajesz .... viorikaaaaaaaaaaaaa pobudkaaaaaaaaaa

no coz przemo zima sie zbliza:D spac trzeba hihi a tak serio jesli wstaje co dzien o 5 rano wieczorami poprostu padam

Cześć dziubaski :) Aguś, mi tam zgorzknienie raczej nie grozi chociaż... kto to wie, co kogo czeka na stare lata hihi... Mi życie towarzyskie zmieniło się po powiciu synka, po rozwodzie znacznie ustało a teraz... spotykam się głównie z policjantami hehe ;).. co jak co ale też towarzysze hihihi Ale chodzi mi o takie balangowe życie towarzyskie, knajpy, kina teatry.. te sprawy. Teraz też udzielam się ale już tak raczej człowiek zabiegany, sprawami domu się zajmuje. Ale za to w weekendy udzielam się studencko wiec spoko loko, swoje piwko wypijam. Oczywiście rola wychowawcy jest dla mnie priorytetowa. Ale tak jak Stella wspomniała jestem z tych co żyjąc spełniają swoje marzenia, dlatego nuda w życiu mi obca. Byłam dziś na policji dowiedzieć się o nr zgłoszenia tej mojej interwecji i wieci co, nie chcieli mi podać. Coś chyba się ruszyło bo zaczeli ściemniać że nie mogą znaleść, że nie odnotowane, wkurw mnie złapał to się znalazło. Doszłam do wniosku że muszę napisać do sądu wniosek o zmianę kontaktów inaczej to bedzie się powtarzało i nic się nie zmieni. To chyba jedyny sposób. Dziś mój były koczował pod moim domem ze swoją matką od 6 rano w samochodzie. Jego mama ma 58 lat, po co on matkę w to miesza. Oni myślą że ja mam jakiegoś faceta i chcieli przykukać kto ode mnie wychodzi, paranoja, normalnie jak w filmie. Ehhh... marzy mi się wyjazd do Bukowiny Tatrzańskiej, hmmmm

Dziś mój były koczował pod moim domem ze swoją matką od 6 rano w samochodzie. Jego mama ma 58 lat, po co on matkę w to miesza. Oni myślą że ja mam jakiegoś faceta i chcieli przykukać kto ode mnie wychodzi, paranoja, normalnie jak w filmie. ........... a wiesz ze to jest karalne? warto zebys zdjecia porobila,wezwala policje... po co matke miesza no wiesz mosi miec swiadka i byc moze chce mamusi pokazac jaka ty jestes zla i ze to twoja wina ze wam nie wyszlo;) roznie mozna myslec ale to robi sie zabawne i facet laduje sie w klopoty wiec koniecznie wzywaj policje...nawet jak nic nie zrobia to zostanie to udokumentowane......takie postepowanie leczy sie:P bo to niebezpieczne dla otoczenia i dziecka.!!!!!! dajesz dziecko choremu psychicznie i paranoikowi;) agnieszka ....wyprodukuj jakies dobre ciasto to wszyscy cie odwiedzimy:P

Ale jak my sobie tak pod górkę będziemy robić to się to nigdy nie skończy. Ja na policję, on na policję i jego mamusia hehe... Pprzemo ja siedzę i sie z tego dziś już leje, normalnie do rozpuku. Złośliwość ludzka nie zna granic. Policja generalnie ma to w dupie, a dla sądu to za mało by cos zmienić, dopiero jak ktoś straci życie bo nie wytrzyma ciśnienia to wtedy prasa będzie miała pożywkę - tak to u nas jest. Dlatego wbijam w to, mówiąc kolokwialnie. Postaram się zmienić ten zapis odnośnie wizyt u mnie w domu w tygodniu, żeby ich nie było, pewnie on najmie sobie adwokata ale tak sobie myślę że mam konstytucyjne prawo do własnego zycia i realizowania się jak chcę więc sobie to dobrze umotywuje i pitole go w pupe ;)

jesli na 2 koniec polski przemo przyjedziesz to ciasto masz zagwarantowane tylko wiesz obawaim sie ze z tym ciastem to stelli nie przebije podobno ona robi najlepsze;)

Przesadzasz Aga, przesadzasz.....Nie znoszę piec ciast! Ja tylko wyprobowauje nowe przepisy, bo to mnie kręci:) Miłego wieczorku dla Was ! Lecę do znajomych na drinka:)

no wlasnie stella zmyka do znajomych ja tez mialam zmykac i co znajomi nawalili:( kolejny wieczor w domu nic tylko za ciasto musze sie brac przemo i viorika to kiedy bedziecie;)

z poznania to do kazdego miejsca blisko;) nie wiem jak viorika...;) hmm viorika to badz choc czlowiekiem i jak ich zobaczysz znow to zanies im choc herbate lub dzien dobry powiedz:P heheh

ty to widze ze masz przemo na wszystko odpowiedz, a i poczucie humoru nigdy sie nei opuszcza:) ale to dobrze dobrze

oj oj wczoraj byl odpoczynek z dziecmi a dzis dzien pracy uff ciezko:D a pozneij odrabianie z dziecmi lekcji dopiero wrocilem do domku ...nie kazdy ma tak dobrze jak ty:P i malucha ktory nie chodzi do szkoly:P zostaw nr.gg to cie moge indywidualnie molestowac:D hihi..........

a co do dzieci hmm czy male czy duze opieki i zainteresowania tak samo wymagaja;) choc nie glupi to powiedzial male dzieci maly klopot duze dzieci duzy klopot