Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

riplej42

ŻYCIE PO ROZWODZIE - REAKTYWACJA

Polecane posty

no dobrze przyznaje sie wlasnie wstalam:) tylko sie nei smiej,wrocilam tak padnieta z pracy ze jak nigdy zasnelam w dzien z dzieckiem kurcze jzu nei pamietam kiedy ostatnio spalam w dzien:)

aga ja niestety przed kompem nie moge siedziec non stop:P i grzeczny nie jestem to fakt;) wybylem sobie do centrum handlowego :D ps: spanie w dzien to nic zlego pod warunkiem ze mlody nic ci nie wywinal....hmm ciekawe czy teraz zasniesz wieczorkiem:P

Witajcie dziubki :) milusiego dnia, nie dajcie się pogodzie, pogoda ma być w Was :) pzdr..

witajcie:) oj przemo przemo mijamy sie:D ale ta pogoda serio mnie dobija spac mogla bym caly dzien chyba w sen zimowy zasypiam;) viorika jak tam u ciebie spokojniej troche? pozdrawiam

przemo odezwij sie....smutno mi dzis jakos:( probowalam , probowalam ale viorkika pogoda we mnei taka sama jak i na zewnatrz, pada

Gość koncówko jak leci czy ok
??????????????????????????????👄 🖐️

pomarańczko - dziekuję za troskę... ciekawe kim Ty jesteś... końcówka żyje, tylko nie ma na nic czasu. Praca, studia, obowiazki dokomwe daja mi w kość. Końcówka jest głupia, bo nadal spotyka sie z Panem T., a doskonale wie, że on sie nią bawi. Ale cóż... Miłego dnia all, i weekendu też

katie też żyje..jeszcze hehe:) końcówko czemu mówisz ze jesteś głupia skoro spotykasz się z T to widocznie masz jakieś powody.coś ci daje dobrego ta znajomość.nie musi cie ona prowadzic do ołtarza ..

witaj Katie, miło Cię widzieć :* ja tak na dobrą sprawę nie wiem nadal na czym polega moja znajomosć z T. Widujemy sie bardzo często, sypiamy u siebie naprzemian, jego rodzice mnie do siebie zapraszają, jego siostra również, czasami ona przyjeżdża ddo mnie. T. doskonale wie jaką mam sytuacje w domu; kiedyś po awanturze z bratem chyba wyczuł coś w moim głosie kiedy dzwonil, bo powiedział, że mam zbierać "du...ę" bo zabiera mnie do nich. Ta znajomość na tyle zajmuje mi czas, że nie mam kiedy myśleć o konfliktach. W sumie obydwoje jesteśmy czubkami, którzy nawzajem sie pocieszają. Jeśli obydwoje mamy doły, to sie powściekamy na siebie, powyżywamy i jest ok. Ale do niczego wiecej ta znajomosć nie doprowadzi, to wiem. Nie jestem jednak zamknieta na inne znajomosci. A co u Ciebie katie?

końcówko obydwoje jesteście po przejsciach..to co opisujesz swiadczy o tym ze mu jednak zależy..to ze na razie nie ma wielkich deklaracji .to dobrze..czesto z wilekich deklaracji jest wielkoe g...:( co u mnie..trudno tak w paru zdaniach..napisze ci maila :)

nie wiem, Katie, czy mu zależy... nie pozwala mówic do siebie "kochanie", nie mówi, że jestem jego dziewczyną, kobietą... Ale z drugiej strony widzimy sie prawie codziennie, jakoś to sie kręci. Wkurza mnie również fakt, że jest na każde zawolanie swojej byłej, bo ona skutecznie wykorzystuje fakt, iż mają dziecko, czyli: przyjedź po nas bo muszę jechać z małą na zakupy itd. Wiem, że ona chce wrócić. Wszyscy myślą, że jesteśmy razem, ale na moje żarty kiedyś:"Uważaj, bo z tobą zerwę" odpowiedział, że ja z nim mogę zerwać jedynie znajomość. Mam to gdzieś.

Gość Miłego dnia
Koncówko kibicuję Tobie- jestes cholernie dzielna !👄 🖐️ pomarancza :) Pozdrawiam Wszystkich:)

Katie ja też chcę maila, bo jakoś nie możemy się spotkać :( Końcówko, trzymaj się! Miłego dnia wszystkim!

Gość ależ mylisz się koncóweczko
dziś mamy 23.19.09 i dzień wczesniej i wczesniej byłaś jesteś i będziesz :) i dajesz sobie rade co dzień pokonujesz kłody ni wichury ni deszcz Cię nie zmiecie.Nagroda czeka i ktoś doceni Ciebie czego bardzo życzę🖐️

eeee kasia to ja tez chce maila:D koncowko nie bede komentowal ale to sie nazywa "zwiazek bez zobowiazan" skoro ci to pasuje...... aga aga odbior:P czesc stella;0

tez pozdrawiam wszystkich.... mala zmiana nicka bo nie moge sie zalogowac na stary:( aga spioch:P