Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A ZAPYTTTTTTTAMM

CO MYSLICIE O TYM POMYSLE.. SZCZERZE..

Polecane posty

Gość A ZAPYTTTTTTTAMM

Otoz.. mam jakies 50 tys. Chciałbym zainwestować w pewien specyficzny rodzaj zabawy dorosłych ludzi.. Oto.. mysle o pewnym terenie (własnym badz, wynajetym lub po prostu dołączyc sie do kogos) i swiadczyc usługi typu paintbool (nietylko standardowe kule, ale tez elektryczne) standardowe na hali lub w terenie a elektryczne w związku z tym ze maja słaby zasieg do 7 metrow to w czyms w postaci labiryntu. Poza tym poduszkowiec , na poczatek jeden .. wypozyczany na godziny lub na dzien. Poza tym Powerizer - sport ekstremalny.. jakby ktoś chciał sie wyskakać.. heh.. ewentualnie kule w których mozna pływać na wodzie.. Pomysł wydaje mi sie ciekawy tylko wymaga dopracowania.. Jak wspomniałem to tylko pomysł.. a nie jakis tam biznes plan NO I CO MYSLICIE.. JAK I GDZIE TO NAJLEPIEJ BY PROSPEROWAŁO..??

Gość A ZAPYTTTTTTTAMM
albo okolice duzych hoteli, czy innych miejsc, rekreacyjnych moze

Gość A ZAPYTTTTTTTAMM
oj na pewno macie jakies koncepcje.. smiało pisac:]

Ja bym stawiała na duże miasta i nie na turystów ale na mieszkańców- studentów , ludzi młodych dobrze zarabiających pracujących w stresie cały tydzień którzy pragnął właśnie tak się odstresować

Gość według mnie jakieś uzdrowisko
ale takie całoroczne

Gość A ZAPYTTTTTTTAMM
ok widz ze znalazlem kompana do rozmowy.. heh..moze i masz racje.. wiesz wydaje mi sie ze ten labirynt byłby fajny.. tylko zastanawiam sie z czego mozna go stworzyc...

Gość 1500 100 900
panie za 50ty.s to se mozesz dupe podetrzec... z czym do ludzi???????

przydałoby sie też przeprowadzić ankietę w miejscu przyszłego lokalu lub w internecie, czy byliby zainteresowani

Gość Czesio intrygant
Obawiam się, że 50 tyś. Nie wystarczy nawet na poduszkowiec, nie mówiąc o reszcie.

Gość A ZAPYTTTTTTTAMM
wiesz tak szczerze to uzdrowisko kojarzy mi sie z samymi chorymi ludzmi..hah

Gość A ZAPYTTTTTTTAMM
słuchajcie.. no spokojnie.. podzuszkowie to mam nowy za 25 tys... pozostałe rzeczy sa już o wiele tansze.. takze wstepna analiza daje mi podstawy aby sadzic ze to wystarczy.. ale zawsze zaklada sie ze cos wypdnie.. mozna wziasc kredyt.. Poza tym.. ja nie chce sie ztego utrzymywac.. pewne zrodło dochodu posiadam... chcialbym po prostu zrobic cos o czym mysle od jakiegos czasu.. porazki sie nieboje

Gość A ZAPYTTTTTTTAMM
acha..a uwazacie ze lepiej to zrobic pod samym miatem(torun, bydgoszcz) czy gdzies w polowie trasy..??

Gość hmmmmnnnnnn
mozesz ubiegac sie od UE 15 tys zl dofinasowania jak jest to twoja pierwsza dzialalnosc gospodarcza

Gość A ZAPYTTTTTTTAMM
tak wiem to jest 14,500 tys.. dokładnie.. a moze ktos wie jeszcze cos na temat innych rozdajow dofinansowania

Gość ...............ponawiacz.
moze kiedyś znajdziemy siebie znów.. przepraszam ale musiałam to gdzies zapisać;)

Gość a podniosęeeee
co mi tam;]

Gość jeszcze rAZZZZZZZZA

Gość NO WIEC JESZCZE RAZZZZZZZZM
MYSLICIE ZE POD SAMYM MIASTEM CZY W DALSZEJ ODLEGŁOŚCI.. CHYBA NAJLEPIEJ SKUPIC SIE NA GRYPACH PRACOWNICZYCH SZKOLENIOWYCH... A MIEJSCOWYCH POTRAKTOWAC OKAZJOONALNIE?/