Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivett0

STARANIA Jesien -Zima 2008- DZIDZIUS LATO2009 kto zaczyna???

Polecane posty

do siostry jade :) Widzisz jak Ty mnie czytasz moja siostro syjamska :P juz to pisałam :P:P:P:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

No już jestem! Wiem wiem, tęskniłaś bardzo Sylwinka za mną, ale jestem :P Dzisiaj temperaturka mi skoczyła!!!!!!!!!!!!!!!!! Oby się utrzymała :) Od 2-ch dni śluz płodny, ból jajnika, teraz skok temp, to musiała być owu! A psytulaki były kiedy trzeba :P Wczoraj też :P Sylwinka, ja już rozruszałam zakwasy, teraz mogę działać codziennie :P Dzięki za banana, zastanawiam się czy go zjeść, czy..... :P

Gość Asiaaaaa
Sylwinkaa na poczatku ciazy to spoko myslalam ze bedzie gorzej a teraz gdy to juz jest 2,5 mies to masakra mieso jadalam normalnie jeszcze tydzien temu a teraz otworzylam lodowke i mnie cofa w nocy wstaje pic mi sie chce jak nie wiem no i pare razy do wc ;/ starsznie meczace po poludniu spie ...

Gość Asiaaaaa
a Gdzie jaaa ? moze sie dopisze ? lolcia26 (milla102@op.pl) uaktualniam tabelkę STARACZKI: NICK...... .........Termin @.... .........CYKL....MIASTO.....WIEK...IL DZ. MERY27...............1,12...................3.......Wrze snia.....27....1 Jordan.pl.............6.12....................1.......Po znań.......22.....0 scarlet83.............08.12..................1........Pi ekary.........25...0 zabcia86..............09.01.................7.........ku j- p om .............. magdafikus..........14.12..................2...Zduńska Wola..32......1 nadmanganian......16.12....................?........Wars zawa..33....1 syla30...............26.12....................3......W-w a .........29.....1 dedo..................27.12..................1.......Tyc hy...........28.....0 Kiciuchna............25.01....................4......Gda ńs k.......25......0 agi26................28.01.09..............4......Lo nd yn. .....26 .....0 _neti_.............01-03.02.................5.......Lubl in.........25....0 Grażka23...........05.02...................3.....woj.śl ąskie...23......0 aulidka...............06.01....................2......Ty chy...........29..... Dorka................23.01(?)...................2.... .Londyn..........28....0 milka czekolada....10.01.09.................5.....Sieradz........2 6 Novida.............12.01.09................10......Dubl in.......30.......0 Szuszunia...........12.01......................4....woj. opolskie..26....0 Sylwinka...........13.01...................3....Jar oci n.......25.....1 olenka81............16.01..................4........Lond yn..........27....0 anna999............31.01....................3.....Lublin ........26......0 A.N.N.A.................?.......................6......B a rli nek......30 Liebe...................?.......................2....Szc z e cin .......26.....1 Samira. ................?.......................6.....Rzeszów....... 2 8.....1 karola1988.............?......................3.......Gd a ńsk ......20....0 Kruszyna2008.........16.01..............2........Bie sko.........23......0 ZACIążONE: NICK............TC........... TERMIN PORODU .........WIEK........PłEC loona_84.......??? ..............30.06.2009 ???...........24...........??? daninja............................04.07.09............. ...32........... ??? Aniutka*.........5................23.07.2009............ .25...........??? Kasia.T21.......12...............27.07.2009......... .....26............... kasza83.............??..........21.07.2009.............. 25..........??? lolcia26.........10...............06.08.2009............ . ..26..........??? GaGa_..........9............06/08.08.2009............... 29............. Polusia86.......10...............08.08.2009............. .22..........??? koteczek19833..9..........13.08.2009.................2 5............ lamajra.........5...............15.08.2009.............. ..26.........? Sympatyczna79....... 7 .......19.08.2009 ............29...........??? aska.osa..............5...........09/09/09.............. .26...........??? Klaudia.P............6...............(),(),09........... .....21...........???? K. Liszt.........3.................14.09.2009 (?)..........26...........??? Asiaaaa.......9............16,08,2009.....................22..........??? PLANOWANE IMIONKA POCIECH ******************************************************** ****************************** NICK................IMIONA.............................. . ........................ Agi26..............MAJA/ANTEK ale nie na 100%............................. Syla30.............MAJA/OSKAR też nie na 100%............................. Gaga..............MAJA/SZYMON........................... ..................... Grazka23........MAJA/ KUBUS LUB IGOR................................... Aska.osa.........ZUZIA/KUBUS ale nie na 100%............................. lolcia26...........ANTOŚ na 1000...%/Hania? Emilka?.................... KOTECZEK19833..EMILKA/MARCIN............................ ............... Dorka..............Julia/Milo (Miles) Klaudia.P.......Dagmara/Oktavian........................ .... .............. K. Liszt........... Basia / Andrzej lub Paweł..nie na 100%............... Asiaaaa........... Zuza/ Paweł

Ja uciekam teraz na spotkanie. Może będę za 2 godzinki :) Sylwinka, Dorka - trzymajcie kciuki za mnie proszę :) Za to żeby to faktycznie była owulacja :)

Juz jestem! No wiec kruszyna trzymam jak dzika, az mnie kciuki bola! Ja ciagle nie mam smiejacej sie buzki na tescie, powinna sie pojawic w sob, wiec ma jeszcze czas. Ja wczoras sie strasznie zle czulam i nie bylo przytulania :(Dzis tez mnie glowa boli :( No i jeszcze sie dowiedzialam ze moja kuzynka poronila... Tak mi strasznie smutno z tego powodu :(:(:( Chyba w jakims szarym nastroju dzis jestem

Asiaaa takie są uroki ciąży ja mięso mogłam jeść i raz mi się zdarzyło podjadać w nocy :) no i nastroje też miałam raz się śmiałam raz płakałam

W 8tyg, ale na samym poczatku miala grype i to podobno mocno na to wplynelo. No smutno, ale to dzielna dziewucha!

ja tylko nie rozumiem dlaczego takie co piją palą nie dbają o siebie rodzą zdrowe dzieci a my musimy to przechodzić :(:(:(:(

Ja tego tez nie rozumiem! Te co nie chca zajsc to wpadaja... No coz, nam tez sie uda, i kazda bedzie miala mocna, zdrowa ciaze przez cale 9 miesiecy! No wiec powracam do pozytywow, czekam na buzke jutro rano i bede atakowac :):):)

dorka przykro mi z powodu kuzynki ,,, Jak bylam przed swietami w szpitalu mialam kolke nerkowa i gdyby nie moj szwagier pediatra nie poszlabym do szpitala poczekalabym do nast dnia i poszla bym do gina ale treafilam na oddzial moglam dzidzie stracic ale uratowana biore duphaston .. jest wszystko wporzadku dzidzia rosnie mialam usg robione w szpitalu nie chcieli mi dac ale na szczescie od czego sa komorki pstryknelam fote bo usg nie dostyalam od nich,, ze mna lezaly dziewczyny tez z problemami i po zabiegach :( nie wiedzialam jak sie zachowac ,, jedna w 5 tygodniu poronila przez goraczke zwykle przeziebienie,. ale byla dobrej mysli mowila ze nie teraz to pozniej i chodzila usmiechnieta ,,, ja musialam zrezygnowac z pracy bo musze uwazac a pracowalam w żłobku gdzie kochalam te moje pol i roczne dzieciaczki no ale niestety cos za cos

Asiaaaa oszczedzaj sie i dbaj o siebie i malenstwo! Dziwczyny, a moze powinnysmy pic, palic i nie dbac o siebie to na pewno nam sie zaraz uda zafasolkowac i nie bedzie zadnych problemow przez 9 miesiecy :):):):):):)

Dorka przyrko mi z powodu Twojej kuzynki :( Asiaaaaa skąd ja to znam? Ja w sumie jadłam tylko kurczaczki i rybki, ale teraz niemogę na nie patrzeć :/ A smakuje mi tylko to co nie jest słodkie :/ A to jest co najmniej dziwne, boja zawsze bylam niemależe uzależniona od słodyczy :P:P:P Ja też nie pracuję - pracowałam w KFC i pani doktor uznała, że mam iść na L4. Wiadomo dużo ludzi, choróbska, dłuuuugie stanie :/

polusia86 nooooo ja to bylam tak samo uzalezniona od slodyczy a teraz to nicc nawet jak widze to mnie nie rusza wole mandarynke pomarancza .. oszczedzam sie jak tylko moge chodze tylko do szkoly weekendami ale mam ochote na zapiekanke ostra a nigdy ostrego nie jadalam ..

polusia a mnie to już nie widzisz :P Asiaaaaaaaaaa jak ja byłam po zabiegu to też leżałam z dziewczynami w ciąży po prostu masakra była też kobieta po zabiegu to była jej 4 ciąża obumarła :(:(:(:(

Uwaga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Stronka się zbliża oczywiście moja :P:P:P:P:P:P:P:P:P:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

pasta z jajek i ogórek :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D a Grażki nie ma bo jest u siostry :):)

:D:D:D:D Ja dzisiaj szybciorem bo młody ma przymusowe wagary dzisiaj miał mieć tylko 2 lekcje(i apel) to mu podarowałam i mam teraz brak dostepu do kopa bo gra ,gra igara a mi komp się spieprzył a jak by nie było laptop jest jego i mam za swoje Ja mam dzisiaj 13dc więc chłopinę zgwałcę i basta ale pełen luzik tak jak przykazałam sobie to w tym miesiącu :) Więc ślę buziki👄

no przez chwile musialam popracowac i juz sie nie zalapalam na stronke :(:( no ale niech Ci bedzie Sylwinka! Znow wygralas. Ja zaraz bede wcinac warzywka, z serem halumi i z orzeszkami. Ukochany wczoraj mi przyzadzal jedzonko do pracy, bo przeciez musze sie teraz zdrowo odrzywiac :)