Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivett0

STARANIA Jesien -Zima 2008- DZIDZIUS LATO2009 kto zaczyna???

Polecane posty

Dobra, to napiszę :P Dostałam wiadomość od eksperta 28 dni, że moje plamienie nie było @... Więc mam dziś 34dc i w każdej chwili mogę dostać @.... Chciaż podobno zdarzają się ciąże przy tak późnej owulacji... - A kysz wredna @ - powiedziała Kruszyna. - Dam Ci kopniaka!!!! - krzyknęła Sylwinka. - A ja Cię zdeptam!!!!! - zawołała Grażka. - A ja mam Cię gdzieś, bo i tak do mnie nie przyjdziesz! - powiedziała Dorka. - U nas nie ma dla Ciebie miejsca wredna @!!!!!!!! - zakrzyknęły wszystkie razem :D:D:D:D:D

a Grażka to pewnie nie może tyłka zwlec z łóżka :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D a o chodzenie nie wspomnę

Sylwinka - nic nie było wczoraj, znowu..... Nie chce mi się, M też wczoraj jakiś zdenerwowany po pracy był. Dzisiaj może nadrobimy, ale mnie dalej brzusio boli i jajniczek kłuje. Sutki wrażliwe, że nie podchodź :P

Jakoś wstałam :D:D:D Wiedziałam, że o mnie piszecie bo jakoś pierwsze co to właczyłam kompa zeby przeczytac co piszecie:) wczoraj zjedliśmy obiad i..... wyłaczyli nam prąd. przy świecy wykąpalismy się i reszty nie musze wam opowiadac :P:P:P

Kruszku ja tam myśle, ze ten ekspert to też człowiek i pomylić się może :) I nie dostaniesz @ i koniec kropka!!!!! Sylwinka a Ty jesteś w ciąży :):):) Musze Ci codziennie rano przypominac o tym, żebyś nie zapomniała:):):)

Grażka, nawet nie chcę myśleć co sie działo :P:P:P Podobno najwięcej dzieci ludzie płodzą jak prądu nie ma :D:D:D:D:D Więc kciuków nawet trzymać nie muszę, bo to prawie jak pewne jest :D:D:D

cześć dziewczyny u mnie wczoraj też było przyjemnie dzisiaj drugi test owu wczoraj wyszła jedna kreseczka tak że owu się pewnie zbliża zobaczymy dzisiaj ile kreseczek będzie:)

Grażka wiedzieli kiedy wyłączyć prąd :D:D:D:D:D:D:D:D:D ale ciężko było wstać :P Mary ja też trzymam kciuki :) Kruszyna a Ty jak wrócisz do domu to atakuj :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Dorka Polusia Kasia wstawać :P

Czekam jeszcze do soboty i w niedzielę zrobię test. W niedzielę będzie 38 dc. Zobaczymy. Mam ogromną nadzieję, że będą II kreseczki i tym razem wszystko się utrzyma.

zobaczymy jak będzie jak narazie licze, że testy owu ułatwią sprawe robie je pierwszy raz zawsze polegałam na obserwacji samej siebie ale jeżeli jest takie coś to dlaczego sobie nie dopomóc

Grażka jak tak codziennie będą wyłączać prąd to może od razu pięcioraczki będą :D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:d

ja również trzymam za was kciuki ale mam takie przeczucie że wszystkie napewno za rok a może niecały spotkamy się ale na innej stronie na forum

Kruszyna to Ty po mnie robisz test :) bo ja go zrobię w sobotę ale wiecie jak mi jest trudno wytrzymać bo już bym chciała teraz :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Mery - ja ten cykl od początku mierzę temp i robię obserwacje. Teraz mam cały czas temp wyższą o 3 kreski od najwyższej z niższych, ale to dopiero 6 dzień takich temperatur. Wiarę zawsze trzeba mieć :) Z testami owu dobry pomysł. Pisałam wcześniej, że moja koleżanka była u gina na monitoringu cyklu i za pierwszym razem im się udało :) A koszt był niewielki :)

Sylwinka, ja najpierw poczekam do soboty, bo wtedy powinnam mieć już napewno @. Poza tym Ty pierwsza musisz radosną nowinę ogłosić :D:D:D Jej, już się nie mogę doczekać :)

Sylwuś, cierpliwość popłaca, ale dobrze rozumiem tą niecierpliwość :):):) Wczoraj była u nas taka znajoma, już z ogromnym brzuszkiem i mój M później zapytał, czy zawsze ma się taki duży brzuch :) No i jak tu się kochać :) To mu powiedziałam że podobno przytulanie w ciąży jest super, a on mi na to że będzie się bał mnie dotknąć :) Słodki jest :)

wiem czytałam wszyskie wasze wypowiedzi choć nie ma mnie często cały czas jestem w temacie ,a co do tego monitorowania to dobry pomysł choć narazie zobaczymy jak będzie przy pomocy testów owu u mnie było by to niemożliwe bo chodze do lekarza który jest tylko raz w tygodniu w moim mieście, a tak na codzień jest w poznaniu bym musiała codziennie dojeżdzać na to monitorowanie