Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivett0

STARANIA Jesien -Zima 2008- DZIDZIUS LATO2009 kto zaczyna???

Polecane posty

No i ukradla! Wredna Grazka! Sylwinka, bedziemy jutro z toba myslami! Ale nic sie nie smuc, bo juz masz nowa, zdrowa fasolke! Syla ty to jestes, chora ale nadal ma ochote! To na pewno sie teraz udalo! Ale by bylo super gdyby nam sie wszystkim w tym miesiacu udalo! Sylwinka, to w sobote od razu dawaj znac po tesie bo my tu wszystkie zrzeramy sie z ciekawosci!

Teraz tak spojrzalam na tabelke i sie zastanawiam czy Novida dostala @??? Odezwij sie!

dzisiaj moja mama przyjedzie do mnie więc będzie ok ale Madzia się cieszy że babcie będzie mieć :D:D

Grazka, no to super! od kiedy zaczynasz testowac? Mi te testy strasznie podpasowaly, zupelnie sie wyluzowalam, a jezeli sie nie uda w tym miesiacu, to znaczy ze nie zakoczylo, ale wiem ze sie na pewno staralismy w owu (lub nocke przed :). Sylwinka, jezeli bedzie Ci smutno, zawsze mozesz przeciez zawitac. Ale jezeli potrzbujesz byc sama, to wiedz ze my myslimy i czekamy na ciebie w sob!

Sylwinka, podziwiam ze bedziesz czekac, ale wiem ze dasz rade i beda dwie krechy w sob! Sama robisz test czy z mezem?

Dorka ja bede testowac od poniedziałku to bedzie mój 13dc przy cyklach 30-dniowych. Nie za wczesnie?

W sumie lepiej wczesniej niz pozniej. Ja zaczelam 8 dc przy 25 dniowych cyklach. A ile masz tescikow? Mi wyszlo przy przedostatnim, czyli idealnie! Fajne sa te testy ale codziennie rano czulam sie jakbym doslownie ciazowy robila i czakala na pozytywny wynik :) a jak wszyszedl to cieszylam sie jak dziecko:) Grazka teraz to sie musi udac!

Czyli jak go nie bedzie to nie zamierzasz czekac :) Ja chyba wole sama testowac a potem przekazac nowine :) Dziewczyny stronka sie zbliza :):)

Na pewno starczy! Ja mialam tylko 7 i juz prawie lecialam po nowe opakowanie, ale jak sie okazalo nie musialam :)

Wróciłam :) Cieszycie się? :p:p:p Wczoraj nie dotarłam na uczelnie, ale szukałam prezentu dla mojego Miśka :p Za to dzisiaj załatwiałam wszystko co się tylko dało na uczelni :p Dopiero teraz wcinam obiadek, a potem sałatka owocowa ;) Tak mnie jakoś naszło :P:P:P Ja test robiłam sama - a potem nie mogłam wytrzymać i chociaż myślałam, że powiem mu wieczorkiem to nie wytrzymałam i zadzwoniłam :P:P:P

co do testów to ja mam też 30dniowy cykl i zaczełam robić od 13 dnia, ale robie po południu botak zalecają robić i w każdy dzień o tej samej godzinie ja robie tak pomiędzy 15-16godz

Dorka, jak ja zobaczylam na tescie dwie kreski, to nie myslalam o kartce, bucikach itd, czyli o wszystkim o czym wczesniej myslalam... chcialam jaknajszybciej podzielic sie nowina i byc w ramionach meza, jak weszlam do pokoju to zaczelam plakac i moj maz myslal ze dostalam @, bo nie wiedzial ze poszlam testowac, wiec mnie mocno przytulil i zaczal pocieszac, i dopiero po chwili wyjelam test, nigdy nie widzialam go bardziej szczesliwego, no moze podczas naszego slubu.........

Dziwne, moje mialam robic rano, doslownie jak ciazowe. Ja mialam digital, to moze te paskowe sa troche inne. Jak mi wszyla buzka to juz nie moglam sie wieczora doczeka, bo w dzien bara bara odpadalo, bo sie strasznie zle czulam i liczylam ze do wieczora mi przejdzie, no i sie nie mylilam :) Fajnie sie przytula jak sie wie :)

Jestem i ja. Kurcze jaki mam szalony dzień. Full dzieciaków, dostawa. Jak wchodzą klienci to od razu po 5szt. Nie miałam kiedy zjeść i herbaty wypić. Teraz nadrabiam. Jeszcze klientka przyniosła na płycie wirusy i wwaliły mi się do komputera. Ratowałam go jak mogłam, ale nadal word się nie odpala :( Obawiam się, że będzie konieczna przeinstalka windowsa :( No i nadal słabo się czuję. Katar mi strasznie dokucza :(

Asia, ja pewnie bede tak samo ryczec :) Jak mojego nie bedzie w domu, to kupie kartke, ale jak bedzie to pewnie ze nie wytrzymam i od razu powiem :) Wiec wszystko zalezy czy bede robila test w tyg czy w weekend :D Ciekawe czy mojemu sie lezka w oku zakreci ....

ja robilam moje testy rano bo po poludniu to zabardzo skomplikowane bylo dla mnie, nie mozan przed testem min 4 godz oddawac moczu, nie pic zbyt duzo, by mocz nie byl rozcienczony, wiec robilam rano i zaciazylam, a cykl wczesniej robilam wlasnie popoludniu i jeszcze na dodatek kiepskiej firmy, wiec przyszla...

Kasia to faktycznie nie fajny dzień :/ Ja dzisiaj ledwno żywa chodzę, bo nie mogłam spać :( Teraz czekam na mojego Miśka i jak wróci to idę na małą drzemkę :p