Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivett0

STARANIA Jesien -Zima 2008- DZIDZIUS LATO2009 kto zaczyna???

Polecane posty

Baw sie dobrze u babc! Ja telefonicznie je ukochalam :) mi jeszcze zostalo kilka godzinek w pracy a wieczorem ide chyba do kina, aby czas szybciej zlecial :) no i jutro juz czwartek :D Jeszcze kilka dni!

Asia, a Ty robilas test jakos przed spodziwanym terminem @ i wyszedl negatywny? jakos cos tak pamietam. A ile przed?

Dorka to Koteczek robiła test i wyszedł negatywny a na drugi dzien juz wyszedł pozytywny i z tego co pamietam to robiła oba po terminie @. Jakos tak mi to utkwiło w pamięci na przyszłość żeby sie nie załamywac po negatywnym tescie :) Koteczek jak zle napisałam to sorki ale tak jakos zapamietałam :)

Wydawalo mi sie ze Asia zrobila test za wczesnie i wyszedl neg a po czasie zrobila drugi i wyszedl poz. Moze juz mi sie pomieszalo wszystko. Tak sie zastanawiam czy nie za wczesnie bedzie jak zrobie w pn, jezeli ta krowa nie przyjdzie....

wiesz kiedy mialas owulacje wiec dolicz 2 tygodnie i wtedy zrób test :) powinny juz wyjsc 2 piekne kreseczki :):)

Powinnam dostac @ w ten pt ale liczac dwa tyg po owu to w nd, pn... Bede czekac juz na pewno do pn, aby nie zepsuc sobie weekendu. Zastanawiam sie tylko czy to nie za wczesnie. Ale to oczywiscie scenariusz jak ona nie przylezie :) Zaczynam miec bardzo mieszane uczucia...

Dorcia - ja Ci z całego serca życzę II grubaśnych kreseczek!!!!!! Tak jak Grażka pisze, test zrób najwcześniej 12-14 dni po owulacji :) Jak mnie M wieczorem wpuści na kompa to napiszę Wam czego się dowiedziałam, a jak nie to jutro rano. Ostatnio zaczął się na mnie wkurzać że o takich rzeczach na forum piszę :( Cóż, nie rozumie tego. Tym bardziej że nie mieszkam z mamą i nie mam z kim na takie tematy porozmawiać :( Ale nie opuszczę Was za nic :) Buziaki wielkie przesyłam :)

Dorka nie przyjdzie :) Nie może przyjsc do Ciebie bo jak Ty zajdziesz to ja zaraz za Tobą :) zrób najwczesniej w poniedzałek jak sie nie boisz :) ja to ciągle przekładałam date zrobiebia testu ale Ty masz wiecej odwagi :) Dobra ja juz zmykam, bede jutro. Papa 👄

Kruszyna mój też sie wkurza ale tacy są Ci nasi mężowie :) Ja bede jutro rano czekac na dobre wiadomosci. trzymaj sie cieplutko i nic nie martw 🌻

A moj sie nie wkurza, bo nie wie i nie rozumie :) Powiedzialam mu tylko ze dolaczylam do forum i tyle :) Ale pewnie tez uwazalby ze niepotrzebnie pisze niektore rzeczy - wiecie meska duma itp! Ale moja mama tez daleko, najlepsza przyjaciolka daleko a Wy mi strasznie we wszystkim pomagacie :D Zrobie w pn rano jak nie przylezie! Juz powinien wynik wyjsc wiarygodny - chyba... kupie ten super czuly! Juz nie moge sie doczekac!

Kruszyna spokojnie nic sie nie martw, jutro albo dzis wieczorkiem beda tylko dobre wiadomosci a cala ta sytuacja bedzie tylko wina wadliwego, glupiego testu! buziaczki!

Dorka, ja robilam test pierwszy w dzien spodziewanej i nic nie wyszlo, ale sie nie martwilam bo wiedzialam ze pozno owulke mialam wiec musze jeszcze wiecej odczekac :) A potem zrobilam po 4 dniach i juz pieknie wyszlo :))) Ide cos przekasic............................

Dzwoniłam właśnie do laboratorium... Są wyniki: beta HCG < 0.100 Toksoplazmoza obie grupy ujemne na szczęście. Nie mam fasolki............................. Wyć mi się chce :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( Będę miała wywoływaną @, a temp nadal w górze :(:(:(:(

Ja sobie chyba odpuszczę mierzenie temperatury w następnym cyklu i zobaczymy jak będzie. Jutro poznam wyniki badań na przeciwciała we krwi, oby były dobre...

kruszyna, tak mi przykro :( strasznie mi smutno, nie wiem co napisac! :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(: Trzymaj sie dzielnie kochana! Przebadaj sie dokladnie i juz wiecej sie to nie powtorzy!

Kruszyna, nie przejmuj sie juz ta temp! moze lekarz ci zapisze te tabl co mi no i cos na podtrzymanie ciazy i bedzie dobrze. Wszystko sie wyrowna i bedzie dobrze! mialas robione usg jajnikow?

Miałam USG jajników, lekarz powiedział że mam dużo męskich hormonów, ale jajniki są ok, macica też. Budowa idealna - tak to określił. Dzisiaj też mi USG zrobi, jadę do niego na 19-tą. Właśnie M dzwonił, poryczałam się do słuchawki :(:(:( On też bardzo wierzył że będziemy mieli fasolkę.... Razem sobie damy radę, dobrze że mam w nim takie oparcie.

hej kochane... ja tu wchodzę żeby się pośmiać z Wami troszkę a tu takie smutne wieści... :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( Kruszynko bardzo mi przykro... ale proszę nie załamuj się... w końcu się ułoży wszystko... przesyłam pozytywne fluidy 🌻 ❤️ 🌻

Kruszyna, trzymaj sie dzielnie! bedzie dobrze! Maz przytuli i od razu bedzie lepiej! Lolcia dzis jakis taki smutny dzien na forum... Miejmy nadzieje ze juz takich nie bedzie i teraz same silne fasolki beda powstawac! A jak ty sie czujesz?

no ja tez mam taką nadzieję ... czuję sie w miarę oki.... co śmnie jajnik ciągnie ale ponoć to nie jajnik a jakieś więzadło i tak się zdarza :) no cóż takie uroki bycia zafasolkowanym...:)

Zaraz koncze prace :) hurrrra! i ide do kina i na obiadek z kumpelka, aby sie tak troche zrelaksowac :) a jak wroce do domku, to mam nadzieje ze juz ukochany wroci z pilki i bedzie na mnie czekal. Oj ciezki dzis dzien, jakos wszystko mnie dzis troche przygnebilo, jak radosc szybko w lzy moze sie obrocic... Ale takie jest zycie pelne cudownych i okropnych niespodzianek. Mam nadzieje ze pech na ten rok juz jest calkowicie wyczerpany i teraz beda same dobre wiesci na forum oglaszane! buziaczki dziewczynki i do jutra! Grazka milych szalenstw :D