Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivett0

STARANIA Jesien -Zima 2008- DZIDZIUS LATO2009 kto zaczyna???

Polecane posty

Witam dziewczynki długo mnie nie było mały załapał jelitówke więc 3 dni miałam bardzo napięte dobrze, że już mu przeszło bo dosyć, że jest szczuplutki to przez te 3 dni wygląda na jeszcze chudszego;) Kruszyna będzie dobrze my wszystkie trzymamy kciuki za ciebi, anne i inne dziewczyny starające się, jesteśmy wszystkie dobrej myśli wiec jak będzie ten odpowiedni moment, a taki musi byc dla dzidziusia to wszystkim wam się uda :):):):):) Organizm wie co robi nieraz trzeba troszke dłużej poczekać, a my na tym forum wszystkie dobrze wiemy co to znaczy czekać za maleństwem...

Anna kochana trzymam za ciebie kciuki i wierze, że się uda i naprawde nie deneruj się bo to jeszcze gorzej organizm może źle zareagować myśl, że robisz to dla maleństwa i bądz pełna optymizmu i zmień nastawienie, a nerwy zostaw w domku powodzonka będzie dobrze:):):):):):):)

Hej:) Kruszyna jak dla mnie to dobre wiesci:) bo masz wszystko czarno na bialym:) i pod kontrola! trzymam kciuki:) a ja w pracy, pozniej na koncert Myslovitz:) jesli chodzi o zmiane tematu, to jak chcecie, ja sie jednak nie przenosze na nic nowego, bo w sumie to tylko tytul tamatu jest nieaktualny;p za duzo zamieszania i krecenia, a mi sie tu podoba i sie przyzwyczailam:) ale jek chcecie to spoko:P

Dobrze, że masz takiego męża który wspiera cię i jest przy tobie to dużo znaczy

Sylwinka wiesz co u mnie to niestety nie ma tak dobrze :P Nawet brzuszek mi porasta futerkiem :P:P:P

Hey :) Zlapalam jakies przeziebienie i wygrzewalam sie przez dwa ostatnie dni, szkoda tylko ze nie na sloncu :) Kruszyna, dobrze ze wiesz na czym stoisz, to najwazniejsze, do tego wiary troche i musi byc dobrze... Anna trzymaj sie na usg i samych dobrych wiesci zycze.... Agus super wieczor sie dzis Tobie zapowiada.... :)

czesc Asia dawno Cie nie bylo:) jestem w pracy troche zajeta, czekam na przerwe o 14:( buu. Ale Dorka sie wlasnei wygrzewa na sloncu pozazdroscic jej:)

jak sie wygrzewalam w lozko to pomyslalam kilka razy o Dorce jak jej dobrze sie musi wygrzewac na sloneczku :) U mnie tak strasznie wieje wiatr...brrrrrrrr

no wieje wiatr tu tez, od kilku dni zawieruchy;/ mam dosc:] nienawidze wiatru;/ bleeeee

czesc:) ja w cierpieniach od wczoraj z bolu glowy,wrocilam wczoraj z pracy i glowa mnie rozbolala na calego i do teraz boli chcoaciaz juz mniej i niestety znow na L4 jestem,ten pierwszy trymestr musze sobie wybic z glowy w pracy bo za duzo mnie to kosztuje :( dawno takiego bolu glowy nie mialam a tu zadnej tablety nie mozna :( tylko amolem smaruje kruszyna i anna - ja wierze ze bedzie u was dobrze :) czasem warto dluzej poczekac

Kruszyna nie martw się lekarz poprostu nakreślił Wam plan działań. Ja miałam już robione hsg , co prawda prywatnie z narkozą, ale wszystko da się przeżyć (jak chcesz to Ci opisze jak to wygląda). Jak będzie trzeba porobicie trochę badań i będziecie wiedzieć na czym stoicie. Głowa do góry, ja się staram podchodzić do badań jak do rzeczy, które pomagają nam zbliżyć się do celu. Nie ma się co smucić tylko cieszyć, że trafiłaś na lekarza, który nie bagatelizuje Waszych problemów, ale chce Wam pomóc. Jedyna rzecz, która w tych badaniach jest przerażająca to ich cena. Jak ostatnio podsumowałam sobie wizyty i badania to się za głowę wziełam, ale czego się nie robi by móc zostać mamą. anna nie stresuj się tym usg, będzie dobrze. Pozytywne myślenie to połowa sukcesu :D

Pobudka :P:P:P Ja właśnie wstałam, bo o 8 mam jazdy - 2,5 godziny... Nie wiem jak ja to wytrzymam :P No, ale co zrobić. No nic mykam zjeść śniadanko :)

No i jednak nie idę na 8 :P Właśnie dzwonił instruktor, że ktoś po mnie odwołał jazdę i czy mogłabym być na 9 :P:P:P

NICK...... .........Termin @...............MIASTO.......WIEK......ILDZ. SYLA30................12.03.09...............W-WA....... .29........1 anna999..............10.03...................Lublin ........26.........0 milka czekolada.....07.02.09..............Sieradz........26....... . magda//.............8.04.09...............Kraków....... .23........0 agi26...........................................Londyn.. ......26 ........0 Kruszyna2008........03.04.................Bielsko.... . . ..23.......0 Dorka.................15.03...................Londyn.... ...28.........0 ZACIĄŻONE: NICK.................TC......... TERMINPORODU .....WIEK........PŁEĆ GaGa_..................19...........19.07.2009.......... . 29..........??? Kasia.T21..............22............27.07.2009......... . .26...........??? lolcia26................15............02.08.2009........ ...26...........??? Polusia86..............20............08.08.2009......... ..22...........??? aska.osa..............16.............06/09/09........... ...26...........??? Sylwinka 25..........15............18.09.2009............25......... ..??? MERY27................11............8/12.10.2009........ .27...........??? Grażka23..............11............14.10.2009.......... ..24..........??? S.U.R.I...................9............22.10.2009....... .....30..........?? poprawiłam tabelkę bo to 15 tydzień się zaczął :P:P

Cześć dziewczynki :) Ja od 7:30 jestem w pracy, wstałam o 6. Ale może uda mi się wziąść na dziś urlop bo w domu mam sajgon, wczoraj teściowie przewozili meble, różne rzeczy, szkło itp. Masakra :( Ale to już końcówka na szczęście. Sprzątanie jest najgorsze! Chciałabym teściowej trochę pomóc a tu jeszcze u mnie sprzątanie zostało. Od razu chcemy parkiet szlifować i lakierować, nie wyobrażam sobie tego oj

cześć dziewczyny :) Wczoraj byłam na usg w Katowicach i musze przyjechac za tydzien bo za wczas mi termin wyznaczyła :) musze miec skonczony 12 tydzien a mam 11 :O nic nie szkodzi bo i tak widzieliśmy naszego skarba bo sprawdzała jakie dzidzi jest duze :) Jak zobaczyłam uśmiech mojego M to myslałam ze sie rozpłacze, już sie nie umiem doczekac 2 kwietnia :) Sylwinka my w tabelke wpisujemy skonczone tygodnie a nie rozpoczęte, ja zaczełam 12 a wpisałam 11 skonczony :P Kruszyna super, że byłaś u lekarza i dobrze że najpierw mąż się zbada. Podzielam zdanie Neti, że nie ma sensu się samej leczyć jak nie wiadomo co się u męża dzieje :) ja trzymam kciuki baaardzo mocno za staraczki i wierze, że teraz się uda :) Dorka szaleje na wakacjach, ale jej dobrze :) Polusia powodzenia na jazdach :P Kiedy egzamin masz? dla reszty buziaki 👄👄👄

mój lekarz liczy skończone tyg tak samo liczyli mi w szpitalu i klinice a za tydzień jak pójdę do lekarza to będzie 16 tydzień :D:D

Sylwinek no to spoko :P Wczesniej napisałaś że 15 się zaczął :D ja właśnie nastawiłam pranie i zabieram sie za sprzątanie :) Jutro mam gości z samego rana więc dzisiaj jeszcze musze obiad na jutro zrobic :)

ja już nie wiem co napisałam dosyć że mój M jest chory ma grypę to jeszcze w dodatku mnie gardło boli zaraził mnie :O

hej:) Sylwinka no to niedobrze kurujcie sie:) ja w pracy, bardzo padnieta:) wczoraj o 00:10 bylismy dopiero w domu, na koncercie bylo bardzo fajnie:)!!! Myslovitz dali czadu!! udany koncert:] teraz mi sie chce tylko bardziej spac

hej dziewczynki...pozdrawiam was wszytskie z rana...:) kochane wczoraj na tescie wyszly dwie kreseczki..:) tak strasznie sie ciesze,ale jakos mam tak jak asia-osa na poczatku..boje sie ze poronie:( tymbardziej ze te cykle mialam takie dlugie i nie wiadomo jak z moimi hormonami a ci lekarze w anglii raczej nie pomoga...caluje was...

katie-g dlaczego myślisz, że poronisz czy już coś podobnego cię spotkało jeżeli są 2 kreski to trzeba się cieszyć i myśleć pozytywnie, a nie się zamartwiąć jeżeli masz jakieś wątpliwości zgłoś się do lekarza u was też są polscy lekarze da ci luteine albo jakieś inne leki na podtrzymanie ciąży i będzie dobrze głowa do góry:):):):)