Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saddadads

Czy w gabinetach psychoteraupetycznych przepisuja leki?

Polecane posty

Gość saddadads

Dzisiaj ide do takiego gabinetu. Oferuja oprocz tego konsultacje,porady psychiatryczne ,diagnostyke/ Czy przepisuja w takich miejscach leki? Bo nie chce bulic 100 zl za sama rozmowe a potrzebne mi sa srodki farmakologiczne.

Gość sdsdadsdsadsd
Psychiatra zapisuje -psycholog nie moze

Gość cvwcvwe
jak chcesz leki to idz do prychiatry psycholog jest do rozmowy :)

Gość sdsdadsdsadsd
A te srodki najczesciej chuja daja----------a jaki masz problem? Depresja czy co?

Gość saddadads
nie nie ta pani jest psychiatra. Tylko ta sama nazwa mnie nurtuje "gabinet psychoteraupetyczny"...ze moze pomimo tego ze ona jest psychiatra i przyjmuje tez na nfz ale za dlugo musialabym czekac..to czy przepisze mi... chyba to nie znaczy ze sa nastawieni tylko i wylacznie na rozmowe pomimo iz jest psychiatra,nie?

Gość saddadads
depresja,bezsennosc i zajebisty problem na tle nerwowym...w skrocie...juz w tamtym roku wyszlam z tego powodu po dwoch dniach ze studiow. potrzebuje czegos na uspokojenie. A nie chce zbaulic za sama pogadanke.

receptę może wypisac tylko lekarz z aktualnym prawem do wykonywania zawodu psychiatra jest lekarzem, studiowal medycynę psycholog nie jest lekarzem, studiował psychologię na uczelni humanistycznej, nie medycznej terapeuta to samo

Gość udez w puch
A ile masz lat? I czy jestes dziewczyna czy jak?

Gość udez w puch
Mozesz zapytac a lek lexapro -----tylko czy pasuje do ciebie----jest drogi ok 80 zl za 28 tabletek ale niby skuteczny

Gość cvwcvwe
ale psychiatra może prowadzić praktyki psychoterapeutyczne !! wiec idz śmiało

Gość saddadads
sluchajcie..ja wiem ze ta kobieta wypisuje leki i bardzo sobie ja ludzie chwalą. Tylko dzisiaj sobie wmowilam,ze tam gdzie przyjmuje prywatnie a nazywa sie to "gabinet psychoteraupetyczny" to...kurde moga nie miec recept czy co! dziewczyna,mam 20 lat i chcialabym skonczyc studia:)

Gość saddadads
po prostu wkrecilam to sobie dzisiaj rano.... i sie teraz tym denerwuje:D

recepty dostaje konkretny lekarz za pokwitowaniem w swoim NFZecie, a nie poradnia czy przychodnia

Gość udez w puch
Czyli jestes na 2 roku----pierwszy juz masz za soba?

Gość udez w puch
A co sie tak napalilas na te leki? Ich skutecznosc wcale nie jest duza.

Gość saddadads
no dobra ale dentystki w prywatnych gainetach maja recepty. Psychiatryz w prywatnych. To samo inne prywatne.

Gość masz chlopaka
????????????????????? On by ci mogl pomoc wyslochac wesprzec i takie tam

Gość saddadads
jestem na 1 bo w tamtym roku po prostu nie wytrzymalam i sobie poszlam. Potrzebuje czegos na uspokojenie poki sie nie przyzwyczaje do otoczenia. A jeszcze poszlam na studia zaoczne by pracowac i siedze 10 h na uczelni.... oststanio usiadlam sama w pierwszje lawce i sie dosiadlo do mnie 3 spoznionych chlopakow. tragedia:D

Gość saddadads
mam chlopaka... ale tez mam silnie zakorzeniobny mechanizm... gdy musze gdzies siedziec spokojnie zaczyna mnie straszliwie bolec brzuch...nie skupiam sie,macham nogami,rysuje. Jyz raz wiezielam na zajeciach tabletke uspokajajaca i bylo w porzadku. Dlatego do czasu az sie nie przyzwyczaje potrzebuje jakiegos leku.

Gość fdfdsfdsf
A w pracy spoko czy sa problemy??????????

Gość saddadads
Problemny sie zaczynaja gdy musze siedziec nieruchomo,gdy wlacza mi sie myslenie i wszystkiemu zawsze towarzyszy bol brzucha ktorego nie moge zniesc. Na cholere sobie to wkrecilam. Skoro pisze ze "konsultacje psychiatryczne przeprowadzaja.... JK>psychiatra" to znaczy ze przepisuje i koniec. Przeciez nie tylko publiczne dofinansowane placowki maja recepty. Widocznie nie mialam juz co sobie nawkrecac dzisiaj. Dobra...lepiej upieke frytki:) Na wszelki wypadek wparuje tam i od razu zapytam czy wypisuje leki:)

Gość saddadads
no a wiesz jak takie jebniecie pozytywnie dziala na wene tworcza? Chyba ci zaraz naskrobie jakis poemat