Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dubidubiduuuu

ot taka historyjka z dzisiaj. za to prawdziwa.

Polecane posty

Gość dubidubiduuuu

Wybaczcie mi, bo historia będzie naprawdę banalna i nic szokującego tu nie napiszę. Jednak jakoś mam chęć podzielić się czymś czego świadkiem byłem dzisiaj. Wracając z pracy szedłem chodnikiem, z naprzeciwka szła dziewczyna z psem - dziewczyna na oko 18 - 20 lat, uroda w sam raz, ciałko nie modelki ale takie jak lubię, nieco przy kości oraz niewysoka. Co do psa to nie pamiętam nawet czy duży czy mały. Od razu mój wzrok utkwił na "podskakującym" w rytm kroków biuście dziewczyny. Kiedy się mijaliśmy nie sposób było powstrzymać wzroku przed spojrzeniem w dekolt. Nagroda za to spojrzenie była niezwykle miła. Dekolt a raczej rozpięta bluzka obserwowana pod tym kątem ukazała w pełnej krasie ponętną i jędrną pierś. Włączając ładny i ciemny sutek. Dziewczyna szła bez biustonosza w tak nieszczelnie zapiętej czy raczej nieco rozpiętej bluzce. Widok przemiły. Poprawił mi humor na resztę dnia. I niech się schowają wasze wulgarne redtube. Miłej nocy i pozdrowienia dla wszystkich.

Gość uhuhhhhuuuu
jsne...w paxdziernikowy chlodny dzien szlo sobie dziewcze z cyckiem na wierzchu niemal...taaa ogladaj dalej stronki xxx...milego wieczoru mitomanie

Gość slodkajakzmiodu
hahaha w pazdziernikowy dzien w bluzeczce z wielgasnym dekoldem i na ddatek bez stanika? ulalala lalal ostrooooo ha ha :)

Gość lol.....
hahaha..... teraz już przynajmniej wiemy kto pisze te głupoty a rachunkach za redtube xD

Gość dubidubiduuuu
wiedziałem , ze nie uwierzycie, jednak to prawda najprawdziwsza. sam byłem w szoku. dzien rzeczywiscie nie upalny - w koncu to pazdziernik - ale zimno szczegolnie tez nie bylo. to byla godzina 14-sta. cycek nie byl na wierzchu, dziewcze mialo bluzke cos a'la lniana koszula - luzno zapieta, pod ostrym katem widac bylo wszytko. gdybym byl mitomanem wymyślałbym historyjki nieco bardziej wyszukane, nie uwazasz? pozdr

Gość lol.....
trzeba było zrobić zdjęcie to byśmy wierzyli xD