akinom24 0 Napisano Listopad 10, 2008 Witam Kobietki... Ja już się zakręciłam z tymi plemnikami. Raz słyszę, że nie wolno przytulać się zbyt często, bo będzie ich za mało; to znowu czytam, że najlepiej kochać się codziennie, żeby plemniki były zdrowe, świeże i super jakości :/ A na marginesie, to mam dobry humor, bo gin powiedziała, że wszystko O.K., wyniki boskie i nie dostałam żadnych dodatkowych leków, które znowu kazałyby nam odkładać starania (ufff). Więc w grudniu - do dzieła ;) Pozdrawiam pozytywnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikolka25 0 Napisano Listopad 10, 2008 Akinom super, gratuluję. Teraz zbieraj siły - bedziesz miała cudowny prezent na święta :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akinom24 0 Napisano Listopad 10, 2008 Dziękuję... Obyś miała rację... Ciekawe ile z nas będzie w święta najszczęśliwszymi kobietami na świeci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Listopad 10, 2008 Czesc Wam:) Jak tam minal Wam weekend dziewczeta????? EfQa co do cesarki to moja bratowa urodzila corke , pozniej po 6 latach droga corke i po 14 miesiacach syna i to byly wszystkie cesarki i wszystko bylo ok, nic jej nie peklo i nie bylo duzego odstepu pomiedzy 2 a 3 cesarka....wiec napewno bedzie dobrze:) Ja zmykam po kawke i kanapke:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Listopad 10, 2008 Oj cichutko tu dzis:( Ja o 12 milama przytulanko i potem usnelam i obudzilam sie nie dawno,mam swoje dni,wiec dzialam kiedy tylko mezus chce,bo ja juz za bardzo nie mam ochoty,ale wierze mocno,ze teraz sie uda!!! Efqa juz z wozeczkiem smigasz,super..cudowne dziecko jak jest taka grzeczniutka...... Myszka jakie dzis ciasto bedziesz jadla? misiaczki co robisz? madzik? Patinko a co u ciebie,teraz ciaze przenosisz,a balas sie,ze za wczesnie urodzisz:) Co do cesarki,moga byc 3 bo duze ryzyko jest,ale moja ciocia mila 4 wiec nie ma roznicy,musi byc dluzszyodstep czasu na kolejna gramnis ale ,masz fajowo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikolka25 0 Napisano Listopad 10, 2008 Ten mój kochany jest hmmmm nie wiem jak to określić... Przyszedł z pracy i od razu zaciągnął mnie na górę pod pretekstem rozmowy i wiecie co powiedział???? \"Dzisiaj dam Ci naszego dzidziusia\" - szkoda tylko, że dni płodne tego cyklu przeszły już do historii... aaaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Listopad 10, 2008 nikolka to ten twoj mezus fajny:) moj zawsze po kazdym seksie mowi,ze bedzie chlopak:) tylko jeszcze nie wiem kiedy:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikolka25 0 Napisano Listopad 10, 2008 U mnie jak juz będzie to też chłopak. Jestem pewna prawie na 100% dlatego, że z On ma samych braci (3), a bracia mają po 3 synów więc podejrzewam, że u nas tez tak bedzie. Teść powiedział, że 15 tys da za wnuczkę. Tak pragną wnuczki :) Ja to w sumie moge samych chłopaków rodzić. Aby tylko mi sie udało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Listopad 10, 2008 widze wesolych mezow macie heheeh to dobrze ja sobie obejrzalam film ide po pranie rozwiesic i biore sie za porzadki:P kalpek dzidzia bedzie i to jaka sliczna!:D nikolka25 jesli w plodn e sie tuliliscie moze akurat>???:) u mnie od dzis sa dni płodne :p ZADZIALAMY i zobaczymy.... EwQus to fajnie ze juz bylas na spacerku:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Listopad 10, 2008 misiaczki ja sie zastanawiam jak bedzie wygladalo moje dziecko,jak bede miec w ogole !zeby tylko bylo zdrowe i zeby sie udalo koncu... Nikolka niech bedzie chlopak to mezus bedzie zadowolony bo oni toby chlopakow chcieli tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Listopad 10, 2008 No rzeczywiscie fajnych mezow macie:P Ja na swojego tez nie narzekam heheheh;) Kalpeczku pytasz o ciasto jakie bede jesc????? jeszcze niewiem....z tego weekendu zostaly mi tylko wafle, a chyba zrobie dzis sernik na zimno z przepisu Moni.....pranie wstawilam, musze zaraz odkurzyc chalupke, obiad wczoraj przynioslam z resteuracji wiec mam z glowy gotowanie....:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Listopad 10, 2008 kalpek bedziesz bedziesz miec!!!! NAWET NIE MYSL ze nie!!!!!!!!!! powiem Ci pewnie czarne wloski duuuze oczka i sliczne:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Listopad 10, 2008 Dziewczyny ja sie biore za robienie serniczka:)Bede zagladac w miedzyczasie heheheh:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Listopad 10, 2008 misiaczki moj mezus mowi,ze jak bedziemy miec dzidziulke to mowi zawsze tak"bedzie piekne jak mamusia a madre jak tatus";) Myszka Ty ino pichcisz,ja tez chce takeigo ciasta,ale mezus mi dzis kupil bananowca,pycha!!!!!!!!!!!! a ja siedze sama,mezus juz spi,bo dzis wstal o 2 w nocy do pracy... Gdzie reszta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Listopad 10, 2008 hej dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Listopad 10, 2008 mam dobrą wiadomośc dwie kreski na tescie super!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Listopad 10, 2008 teraz muszę uważać pobolewa mnie podbrzusze i piersi bolą troche Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Listopad 10, 2008 jolanta ???no to superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Listopad 10, 2008 GRATULACJEEEEEE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Listopad 10, 2008 jolanta super...GRATULACJE...... Ile ci sie spoznial okres? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Listopad 10, 2008 no bardzo sie ciesze trzymie za was kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Listopad 10, 2008 ja coś chyba czułam bolały mnie wczoraj piersi a dzisiaj miałam miec i zrobiłam test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Listopad 10, 2008 jolanta gratuluje ale swietnie tak sie ciesze taki wysyp fasolewk:):0 efcia to jakas bzdura ja jestem po cesarce i lekarz nigdy mi czegos takiego nie powiedzial profesor tej najwyzszej rangi powiedzial ze jak bardzo chce miec dziecko to moge juz po 7 msc sie starac chyba ze ty masz jakies problemy ale watpie w to :):) wiec nie boj zaby pozdrowionka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikolka25 0 Napisano Listopad 10, 2008 Gratulacje Jolanto fajowo Ci, dbaj o siebie no i o fluidki prosimy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Listopad 10, 2008 myszko czekaj czekaj zaraz bede:):):):):P:P:P zajmij mi talerzyk na serniczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Listopad 10, 2008 cała masa fluidków dla was ...................................................... ...................................................... ...................................................... ...................................................... ...................................................... i buzki dla was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Listopad 10, 2008 no to lista zaciazonych sie zapełni :) super by bylo teraz zeby kazdej sie udalo wszystkim:D EwQus jak chcesz dzidzie staraj sie :D teraz o synka:) hihi a raczje corke z ktorej wyjdzie synek hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Listopad 10, 2008 dziewczyny teraz to jedna fasolka za druga moze to jest sezon to musimy sie postarac:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Listopad 10, 2008 Jolanto serdecznie gratuluje!!!!!!!!!!!! jak super, mamy kolejna fasoleczke na topiku:D:D:D:D:D:D:D:D oby tak dalej:) Misiaczku wlasnie czekam az ostygnie mi ser i bede robic dalej, ale ser tak ladnie pachnie w calym domu mmmmmmmmmm:)oczywiscie talerzyk ci naszykuje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikolka25 0 Napisano Listopad 10, 2008 przyznam jolanto że jeszcze bardziej nakręciłaś mnie na dzidziusia :) Tak się zastanawiam czy jeden raz wystarczy żeby sie udało .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach