graminis 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 monita... sprawdzam maila :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 monita twoje inicjały to mw? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita30 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 oki pasłałam dane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 monita wysłałam ci zaproszonko :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita30 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 dziękuję za zaproszenie:):):):)super zdjęcia ciąża ci służy bardzo ładnie zwłaszcza w tej czerwonej sukience:):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 he he :-) ja też już odwiedziłam twoją galerię ;-) jak ty się cudnie uśmiechasz :-) teraz już wiem kto na topicu będzie miał misję sprzedawania optymizmu :-) a synuś jaki przystojniak!!! :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita30 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 ale mamy dobrze że w pracy możemy sobie po necie buszować:):):):) bo w domu to raczej na spokojnie to sie nie da bo zawsze jest coś do zrobienia,my teraz jesteśmy na etapie ogrodu sadzimy drzewka ozdobne, a jutro zaczynamy skalniak robic:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 no tak... wiosna czas sadzenia!!! ale ty z pięknej okolicy jesteś :-) zazdroszczę widoków !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita30 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 dziękuję ale straszny ze mnie paczek no nie???? własnie mówiłam patince że musze z nią dietę zacząć bo juz nie wyrabiam a to wszystko przez te prace siedzącą i ciągle chce mi sie czegoś dobrego:):):):):):):) ale to prawda że grubaski sa bardziej optymistyczne moze przez to że chcemy sie jakos wtopić w otoczenie bo wkoło same chudzinki :):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita30 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 no w sumie z gór:):):):):) bita góralka hihihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 monita ale ty fajna jesteś :-) pączek :-) ale wymyśliłaś :-) ja to teraz jestem pączek z nadzieniem ;-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 góralka z jajem i sporą dawką uśmiechu :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita30 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 w sumie musze trochę nowych fotek dodać bo juz dawno nic tam nie dawałam a w sumie tyle sie działo ,ale moze na meila posle ,ale to z domu musze bo w pracy komp już ledwo zipi!!!!! wykończe go tym netem i bede musiała kupić nowy:):):):) bo tu mam jeszcze windows98 a teraz już wszystko chodzi min.na xp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita30 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 no ja też bym chciała miec jakieś nadzienie:):):):):):):):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita30 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 a lilowa nam się coś nie odzywa ,puk puk jesteś tam gdzieś????:):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 monita -- wyslalam ci zaproszenie, chyba to Ty po prostu zobaczylam kogo ostatnio dodala graminis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilowa 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 Jestem jestem :) A gdzie reszta Dziewczynek?? Usprawiedliwienie nieobecnosci maja tylko Monia i Alutek!! Monita - rowniez wyslalam Ci zaproszonko... ale cos mi sie swita , ze Ty juz bylas u mnie na profilu ;) bo fotka znajoma mi sie wydaje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita30 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 dzięki kobitki za zaproszenia no ja normalnie uciekam od was Wy jesteście takie laski że ja to słoń jestem przy was:):):):):):) pięknie wyglądacie:):):):)buziaki dla Was liliowa no właśnie chyba byłam na twoim profilu wczoraj ale nie wiedziałam kto to?? bo mi sie to wyświetliło :):):):) chyba że z profilu myszki juz sama nie wiem:):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilowa 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 Graminis ma racje... Monity usmiech zaraza :) Kurczak- taka sliczna pogoda- poszlabym sobie na rowerek...Po ostatniej przejazdzce czulam sie super, ale P. Doktor stwierdzila, ze to nie najlepszy pomysl teraz :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 ja już w domku :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 słucham niemen :-) lilka... miałaś rację :-) ryczę :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=2XDmimpyhRA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilowa 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 Graminis szybko Ci to poszlo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 podgrzewałam kebabka i już szukałam tego hiciora... teraz już po kebabku i po hiciorze :-) czas na coś słodkiego i do wyrka... tak mnie plecy bolą... lilka jak znajdziesz znów coś fajnego daj znać :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 Hej Hej moje drogie laseczki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 Jestem Mamą to moja kariera...ja nigdy nia nie będę :(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 kalpeczku co ty gadasz kochana nie wolno ci tak nawet myśleć!!!! a feeee!!! :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 kalpek nunu nie wolno bedziesz mama i to nie raz pamietaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 jesteście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 puk puk jest tu ktoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach