sieben 0 Napisano Październik 23, 2008 oooo - super że jest nas więcej :D ważycie się codziennie?? może zróbmy piątek oficjalnym dniem ważenia?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewelina1122 0 Napisano Październik 23, 2008 ja zawsze wazę się raz na tydzień, a ważyłam się teraz codziennie z ciekawości :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sieben 0 Napisano Październik 23, 2008 ja dziś tak na 700kcal chcę poprzestać :) musi się nam udać, nie ma to- tamto!! też bym chciała wrócić do piąteczki z przodu :) bardzoooooooo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fufunia Napisano Październik 23, 2008 ja mam troche obsesje na punkcie wazenie wchodzena wage ogolnie za kazdym razem jak jestem w lazience:) jakos nie moge sie powstrzymac nie wiem dlaczego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fufunia Napisano Październik 23, 2008 sieben ja to bym chciala mniej 4 z przodu. np 49,9:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewelina1122 0 Napisano Październik 23, 2008 ja z 4 z przodu wyglądam za chudo heheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fufunia Napisano Październik 23, 2008 no bo wysoka jestes. ja niestety nie pamietam kiedy tyle wazylam a chcialabym w ogole zobaczyc jak bede wygladac. ale nie ma co jeszcze myslec najpierw byle do 52 kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sieben 0 Napisano Październik 23, 2008 ja bym 58 chciała :) idealnie by było :D a ważyć się będę 2x w tygodniu żeby nie zwariować :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fufunia Napisano Październik 23, 2008 2 razy no dobra postaram sie. to w poniedzialek i w piatek moze?bo wiadomo ze łikend to jednak łikend:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chiyoo Napisano Październik 23, 2008 Witam, chce sie dołaczyc, waze 61,7 i szlag mnie zaraz trafi. Moj cel to 54kg i utrzymac... razem damy rade :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sieben 0 Napisano Październik 23, 2008 ja może wtorek i piątek bo po weekendzie może być gorzej hihihiii za tydzień zapisuje sie do klubu fitness :) zobaczymy czy pomoże, no na pewno nie zaszkodzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sieben 0 Napisano Październik 23, 2008 chiyoo - witamy witamy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chiyoo Napisano Październik 23, 2008 ja dzis niestety pofolgowalam sobie z jedzeniem, dlatego wieczorem jeszcze tylko grejfrucik, zielona herbatka i koniec! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sieben 0 Napisano Październik 23, 2008 ja się w miarę trzymam, myślę co na obiad... może kiszona kapusta zasmażana?? o, to już mam pomysł!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
toa 0 Napisano Październik 23, 2008 też zamierzam sie ważyć w piątek, bo od piątku zaczęłam odchudzanie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sieben 0 Napisano Październik 23, 2008 no to zobaczymy jakie będą efekty.... oby spadkowe!! jesteście w pracy/domu?? ja w pracy, za pół godziny śmigam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
toa 0 Napisano Październik 23, 2008 domek :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sieben 0 Napisano Październik 23, 2008 no to Ci fajnie :) Jakaś dziś zmulona jestem i senna nie mogę doczekać się obiadku - burczy w brzuszku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sieben 0 Napisano Październik 23, 2008 no lecę kobietki - piszcie coś :) będę później Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chiyoo Napisano Październik 23, 2008 ja wlasnie wcinam bialy serek z pomidorkiem-ostatni posilek na dzis :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fufunia Napisano Październik 23, 2008 ja moj ostatni posilek juz jadlam byl nim grejfrut mmm pycha. i nie jem juz dzis nic i jutro sie waze oczywiscie przed łikendem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emilsoon Napisano Październik 23, 2008 Witam panie :) Ja przylaczam sie do Was! Poczytalam troche i stwierdzam, ze taka grupa jaka tworzycie bedzie idealna do wspierania sie nawzajem. Ja dzis mam za soba ciezki dzien, a przed soba jeszcze ciezszy wieczor... U mnie stres = obzarstwo :( ...probowalam dzis wymusic wymioty :o...nie jestem z siebie dumna i juz nigdy tego nie sprobuje! Jutro dzien oczyszczajacej glodowki a w sobote lece z tysiaczkiem (i ograniczeniem weglowodanow do 72g - taki pseudoLutz ;) ). Trzymajcie za mnie kciuki bo wsparcie jest mi ogromnie potrzebne! O mnie: 17 lat, 1,70m, 70 kg (-> 60 kg) i 30% (-> 23%) tkanki tłuszczowej :o ...z każdym dniem będzie mnie coraz mniej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emilsoon 0 Napisano Październik 23, 2008 ...no i stopka koniecznie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sieben 0 Napisano Październik 23, 2008 Emilsoon - spokojnie, nie próbuj tych wymiotów- wyniszczysz organizm!! Bardzo się cieszę że topik się rozkręca :D Ja na obiad zjadłam tą kapustę tak o 16.30 i już nic więcej na dziś. Teraz popijam winko wytrawne ;) - tak na trawienie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sieben 0 Napisano Październik 23, 2008 jutro oczywiście również się ważę, na razie nie liczę na cuda ale może choć troszkę zejdę w dół?? jestem przed @ więc mój organizm może troszkę szaleć, ale nie zamierzam się poddawać!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vivka Napisano Październik 23, 2008 to ja też, bo ostatnio mi się przytyło - teraz: 170 cm, 58 kg, chcę 50:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fffe Napisano Październik 24, 2008 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sieben 0 Napisano Październik 24, 2008 chwalę sie pierwsza - 65,1 :) spadek 0,6kg, zawsze to coś :) piątek dziś :D uwielbiam weekendy choć jutro i pojutrze studia :o jak u was?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
toa 0 Napisano Październik 24, 2008 to i ja się pochwalę :-) z niepewnością weszłam na wagę, bo też jestem przed okresem nawet czuję, ze opuchłam, poza tym wczoraj trochę pojadłam, wyszło ok.1500 KCAL. a TU MIMO WSZYSTKO SPADEK :-) 58.9 KG :-D Dziś znów kubki narozstawiane w kuchni czekają na zagotowanie się wody :-) Tradycyjnie zaczynam od owsianki. Kurna zakwasy mam w nogach od tego chodzenia i wczorajszego aerobiku :-O Też mam jutro zajęcia na uczelni, ale się chyba nie pojawię :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vivka Napisano Październik 24, 2008 jesteście żałosne, ja już nie jestem gruba i teraz od tej pory wami gardzę dowidzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach