Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilloooo

Za co daliscie facetom kosza po pierwszej randce?

Polecane posty

Gość kamilloooo

oprucz wygadu,co sprawialo ze wasz odrzucalo od niego?

Gość kamilloooo
na pierwszej randce sie calowaliscie?

Opowiedział mi swoją dramatyczną rodzinną historie...i nie o to,że nie jestem wrażliwa i bezduszna chodzi:)tylko o to w jaki sposób on to opowiadał...Miałam wrażenie że chciał bym była lekarstwe dla niego,kimś kto go pocieszy,przytuli i powie-nie bój się jestem przy Tobie:))No ale sorry,facet który na 1 randce zwierza mi się z całego swojego rodzinnego życia,alkoholizmu,narkotyków,paru prób samobójczych...Uciekłam,bo sie rpzestraszylam:/

Gość dałam 2 facetom kosza po
pierwszym spotkaniu, bo własnie na nim przypominali sobie o tym, że są żonaci

Gość do Stabilo
a ten facet to nie miał Piotr na imię?

za uporczywe gapienie się prosto w oczy za kłamstwo nt. samochodu za palenie papierosów za lepkie łapy

Gość zrobnegatywną uwagę na temat
mojego wyglądu (biustu) - dostał kopa aż z łóżka wyleciał.

Gość I miss you pudel
Za opowieści o byłej dziewczynie ze szczegółami :o

do \"dałam 2 facetom kosza bo\" ---> pewnie szybko przypominali sobie, iż sa żonaci po ujrzeniu Ciebie albo nudnej randce z Tobą. Nie pasowałas im wizualnie albo mentalnie i woleli powiedziec prawdę, albo ściemnić, żeby nie było między wami kolejnych randek:P Znam trochę facetów;) Dziewczyny tez.

Gość kamilloooo
a mnie tak niedelikatnie gryzł łechtaczkę , że aż ją odgryzł.

Gość kawiuvbgelsuglseiuglb
Dwa razy zapytał mnie o coś, o czym mu już wcześniej mówiłam wielokrotnie - sorry, rozumiem, że można być zmęczonym, ale żeby totalnie wyrzucać z pamięci coś co się usłyszało od drugiej osoby? I to nie były jakieś drobnostki. To było coś jakby ktoś po 3 miesiącach zapytał cię nagle co studiujesz, chociaż wcześniej wiele razy mu o tym mówiłaś (wcześniej znaliśmy się właśnie 3 miesiące).

Gość slodka_laleczka...
-za to ze brzydko pachnial -innego za to ze mial biale skarpety do czarnych dziwnych butow -innego znowu za to ze zabardzo mnie lubial,nie lubie wylewnych kolesi -a czesciej nie rzucalam takich dziwolagow bo bylo mi ich zal,ale zazwyczaj po kilku nastepnych spotkaniach delikatnie sprowadzalam zwiazek na etap znajomosci :)

Gość bawmy sie
rany wiecie co to moze dziwne ale jak widze ze facet ma takie koraliki koło szyji to juz mi sie nie podoba nawet gdyby był mega przystojny mnie to strasznie zraża.

Bawmy sie-wiesz ja podobnie mam,taka biżuteria:P jest jak dla mnie strasznie niemęska...Nie wiem czy pamiętacie,ale swego czasu(ja i moze nadal)modne były u facetów takie gumowe bransoletki na ręke...Ale jak ktoś mi powiedział,że to szlachetna sprawa(symbol wsparcia jakiejs organizacji która walczy z rakiem)to mnie zatkało:)i to o dziwo zaczęłam akceptowac:P

Bawmy sie-wiesz ja podobnie mam,taka biżuteria:P jest jak dla mnie strasznie niemęska...Nie wiem czy pamiętacie,ale swego czasu(ja i moze nadal)modne były u facetów takie gumowe bransoletki na ręke...Ale jak ktoś mi powiedział,że to szlachetna sprawa(symbol wsparcia jakiejs organizacji która walczy z rakiem)to mnie zatkało:)i to o dziwo zaczęłam akceptowac:P

Gość za to ze sie zaczal
dobierac do mnie.Pojebany

Gość Ulk ka
dałam swojemu kosza ponieważ zaśmiecał mi cały dom, więc kupiłam mu gliniany kosz na śmieci

Gość niektore z was maja
nierowno pod sufitem:o

Gość Przemawiacz
Ja tez będę żucał kobiety za nieodpowiedni kolor skarpetek, albo jak się nie tak na mnie spojżą :classic_cool: od kobiet mozna się wiele nauczyć. później płaczą w niebogłosy jak się wobec nich stosuje ich zachowanie.

Gość Przemawiacz
To znaczy będę rzucał. A co mi tam - żucał. Może mnie jakaś rzuci za błąd ortograficzny :P Facet powinien być nie omylny i mieć zawsze takie zdanie jak kobieta.

Gość one są chore
!!!!!!!