Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bardzo smutna żona

chyba sprzedam swoje ciało

Polecane posty

nie mam wyboru- nie mam pracy,nie mogę jej podjąc bo nie mam z kim zostawić małych dzieci. mąż nie chce zmienić na nową -lepiej płatną. zarabia1.300 miesięcznie:( 1.300 -na cztery osoby:( same rachunki to 500 zł

Gość juchaaaaaaa
a jak będziesz sprzedawac ciało to z kim zostawisz dzieci?

właśnie? w tym czasie mozesz sprzątać popołudniami kiedy mąż wraca...mieć pracę chałupniczą...być opiekunką dziecka (Twoje plus jeszcze jedno)

przed ciąza z moim młodszym dzieckiem-pracowałam na czarno--dużo zarabiałam--a teraz nie mam nic:( szukałam pracy dodatkowej--niesety nikt nie dzwoni-nikt nie chce mnie zatrudnić:( dziś ugotowałam dziecią zupę ogórkową --sama woda i ziemniaki+oczywiście ogórki--fuuuuj---ale nie są głodne

Gość anatomista
a jak chcesz sprzedać? Na godziny? Dla sponsora wyłącznego? Czy mozę chcesz nowego męża?

Gość malunia niunia
to sie ciesz ze masz rachunkow tylko 500zl zostaje ci jeszcze 800zl na zycie... inni maja rachunkow wiecej niz wyplaty

Gość anatomista
a gdzie mieszkasz? Jakie masz oczekiwania? Szczegóły prosze.

jestem młoda osobą--a czuję że coraz gorzej wyglądam---nie mam na kosmetyki na ubrania---noi oczywiście na potrzeby dzieci. juz od jakis 3 mieś. wieczorami z mężem chodzimy po śmietnikach---i trafi się czy ciuch dla dziecka czy buty---a jak jest coś nie pasującego to sprzedaje za grosze:(

Gość dziwne bo...
na internet masz?

no,ale chwila...najlatwiej jest nogi rozlozyc.. ile masz tych dzieci?w jakim wieku?jakie masz wyksztalcenie?gdzie mieszkasz mniej wiecej? czy maz jest w stanie zmienic prace na lepsza?sorki,ale masz dziwnego meza...kazdy porzadny facet nie zgodzi sie na to,zeby zona rozklada nogi przez innym.to juz by lepiej ruszyl tylek i pojechal po pracowac do holandii czy gdzies...tu nadal praca jest 1300 euro to minnimum miesieczne dla idiotow,ktorzy jedna rzecz robia caly dzien,jak ma jakis fajny zawdo to zarobi wiecej.sorry,ale ile mozna tylka dawac,szukaj innej drogi

Gość to sie sprzedaj i po problemie
🖐️

to powiedz mu,ze jak jest taki cienki,to niech on siedzi z dziecmi,a ty idz zarabiac,bo on sie do tego nie nadaje..moze to go ruszy

Gość y7p9
nie wierze że twój facet łazi z tobą po śmietnikach. proszę cie. co nie ma godnosci. niepotrafi utrzymać dzieci które narobił. PROSZĘ CIE.

tak szczerze---można wszystko --ale nie dla mojego męza --to jeden wielki nieudacznik co do pracy za granicą--to ja tam pojechałam-bo on się bał--byłam w angli-pracowałam na produkcji. on jak dojechał to gęby po angielsku nie otworzył-i nigdzie go nie zatrudnili---wróciliśmy wtedy do pl---bo zreszta ja tez juz chciałam bo tęskniłam do dziecka

przeiez nie jst debilem i wie,ze to za malo.nie potrafisz z nim normalnie porozmawiac?ponawiam pytanie-ile masz lat i jakie wyksztalcenie?nie rozumiem dlaczego nie mozesz isc do pracy?ile lat maja dzieci?

:( Może pozamieszczaj więcej ogłoszeń w różnych miejscach.... próbowałaś na gumtree.pl? (tylko zwróć uwagę, zeby zamieścić w podstronie twojego miasta) Zwłaszcza to, że możesz zaopiekować się jakimś dzieckiem, które będzie się wychowywac i bawić razem z Twoimi... w Twoim domu albo w domu rodziców tego dziecka... Wymień zalety takiego układu: dziecko się będzie rowijać społecznie, nie będzie egoistyczne, nie będzie mu się nudziło, a Ty jesteś doświadczoną mamą i jako mama wiesz co dla dziecka najlepsze... Próbuj i próbuj... Albo rzeczywiście sprzątaj popołudniami... Popołudniami można sprzątać np. biura... musisz w wielu miejscach zostawić ogłoszenia :/ A dzieci jeszcze długa droga czeka do przedszkola?

Gość yilijbho
śmieszna jesteś. zaraz chcesz doopy dawać. idz do MOPSu pomogą ci chociaż trochę. A faceta olej jak taki chojrak że rodziny utrzymać nie potrafi. nie piszę że kobieta nie powinna pracować, ale w sytuacjio kiedy masz małe dzieci - powinień zapewnić ci zycie na jakimś tam poziomie. nie mówie oluksusach ale podstawowych rzeczach. pogadaj z nim. jak nie zrobi nic to go olej - wywalcz alimenty i spokoj

no to kurde chyba zeby pracowac w zakldzie,gdzie caly dzien cos sie przeklada nie trzeba znac jezyka...mozecie tez sie zabrac w trojke na stale po anglii na jakis czas,pojdziesz z nim trzymajac go za reke i moze go przyjma w jakiejs fabryce...