Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

Witajcie :)🖐️ Misseczko 👄 wróciłaś :D Phiil cicho bądź :O bo mnie dziewczyny zabija z postem:D Babilotka miło że z nami zostałaś :) pozdro dla ciebie :D Jeszcze dla Czekoladki i Angel ❤️ Dobra a teraz się przyznawać :O cholera jasna ,spódnica ciasna :O Które to mi zapierniczyło kołpaki z autka 😭 oddawajcie łobuzy jedne 😭

Witay Phill:D Misska ty i Phill jesteście głównymi podejrzanymi :D was tylko nie było :D No przyznawać się cholera jasna ,które to :D bo ja juz szukam na allegro nowych ,ale ze swoich nie zapłacę :D Może inaczej :D prosze przesłać swoje karty do bankomatu wraz z numerem pin:D a ja juz wiem co zrobię :D :classic_cool:

Miss a tak wracając do zabawy w pytania to po głębszym zastanowieniu stwierdziłem że mam parę rzeczy które mogą być postrzegane jako wady:) Jak Cię to jeszcze kręci to mogę Ci napisać:)

Hehe :D wszystkie takie są :D ale moje to były najładniejsze ,najdobrzejsze i w ogóle naj :O i kurde które to ?😭 gadać ale to juz 😭 A poza tym moje były oryginalne 😭 i trzeba do nich specjalny klucz żeby odkręcić 😭 złodzieje jedne 😭 oddawajcie :D

Hmm czuję tu jakiś spisek :D przyzwać się :D sprzedaliście i pół na pół i do monopolowego się poszło ,nie :D bo butelki po piwie też leżały koło kółek :D

Miss Pieniądze nie są dla mnie wartością. Co powoduje że często robię rzeczy za friko tak dla zabawy lub satysfakcji, a potem brakuje mi na to czy tamto:) Utrzymuje nazwijmy to \"serdeczne stosunki\" (nie mylić z romansowaniem) z olbrzymią ilością kobiet. W podróżach i w życiu stawiam na improwizację:) Zazwyczaj przynosi to pozytywne rezultaty, ale czasami wychodzi kaszana:) :)

Fill :) mam kolege informatyka z podobnym podejsciem do pieniedzy ;) tak mi sie przynajmniej skojarzylo, ze gdzies to juz slyszalam :D co do podrozy - ma to swoj urok, wiec do wad bym tego nie zaliczyla ;) a co do kobiet - jako zazdrosnica podejrzliwa, pomine milczeniem :D :D :D kurde kurde, a slyszeliscie o tym pierwszym horrorze w 3d? premiera byla 20 lutego, latwo w majty narobic ze strachu ponoc, wiec koniecznie musze go obejrzec :D jak bylam kiedys na fabularnym w 3d to bylam zestrachana, wiec juz widze jak bede krzyczec ze strachu na tym filmie :classic_cool:

kurde kurde ja Zmierzch zaczelam ogladac juz jakis czas temu i do dzisiejszego dnia go ogladac nie skonczylam :o jakos mnie nudzil ten film :o ale kurde horror w trojwymiarze to bedzie jazda :D

Kurde ,kurde a wy co sie przyczepiliście do mojego kurde kurde :O Do jasnej ciasnej Yerba Mate :D ja wam dam :D Wyskoczyłam sobie na miasto pozałatwiać różne takie tam sprawunki :D Phill jednym słowem ,lubisz babskie grono :D Misska tak myślałam:D po tym piwie poznałam :D

Nie poszła spać, nie poszła tylko pracuje, ciężko jak widać ;). Kołpaki to nie ja - i nie żebym się specjalnie tutaj przez weekend wpisywała żeby mieć alibi :D. Witaj Miss, no ja się z wiadomych względów jeszcze nie stęskniłam ;) ale mam nadzieję, ze jeszcze będę miała okazję :)

Tfu źle zabrzmiało nie żebym chciała żebyś wyjechała, nie, nie. Ja to zawsze coś chlapnę bez zastanowienia :o

Babilotka spoko, te Lobuzy tez za mna nie tesknily zapewne :P :D Ryjku ja nie zostawiam po sobie pustych butelek pod czyims autem, a juz tym bardziej nie wtedy kiedy podpierniczam mu kolpaki :classic_cool: :D

Phill sprawdzone und potwierdzone:D Witaj Babilotka :D hehe:D zakręcona kobieto :D nie stresuj się :D poczekaj jak ja, mistrzu ,złoże zdanie :O to dopiero rebus z odgadnięciem sensu :O

Fack :P Misska ,no to nie wydębię żadnej kasiury od was :D a juz myślałam ,że się uda :D

Dziendoberek 🌼 Z tego co widze to weekendu turtaj na kafe nie spedziliscie i dobrze:D Wybawieni?:P Ja dzis jeszcze dochodze do siebie:) ryjkkku fuuuck,znowu zgarnelas cala liczbe, tym reazem 4000:O Z tego co widze to przytylo Ci sie tu i owdzie skloro nie mozesz dopiac sie w spodnicy;) Widze tez ,ze Cie okradli:O To nie ja bo nawet nie wiem co to jest kolpatka:P philozoph uwazaj na te \"serdeczne stisunki\" bo mozesz nie raz po tylku dostac i zaloze sie,ze juz nie raz dostales:P Misss a propos filmu o ktorym pisalas , horror 3d to sama bym poszla :D Czekoladka zaginela:P Babilotka witaj:) Widze,ze masz bardzo podobny nick do mojego drugiego,ktory tutaj sporadycznie uzywam:D

Angel :O jaka spódnicę ?:O ja w spódnicach nie chodze :O nosz też wyskoczyłaś :O Ale ogólnie jest cool:D nie ma co se dupy zawracać :D i tak mi nikt humoru nie zepsuje :D A ty szaleju kiedy masz zamiar wyjechać :D będziesz do nas cosik pisać tam gdzieś daleko :D

Angel 🖐️ wlasnie mam zamiar sie wybrac na niego koniecznie :D a co to ja tu czytam, gdzie masz zamiar wyjechac? no kurde chwile mnie nie bylo i juz nie w temacie :o

Misska nie możemy nic pisać o wyjeździe Angel żeby nie zapeszyć :O Także ciiiiiiii:D Witaj Czekoladko🖐️

08:32 [zgłoś do usunięcia] ryjekkk (...)Dobra a teraz się przyznawać cholera jasna ,spódnica ciasna(...) Ryjkkku to sa Twoje slowa a nie moje,nic sobie nie wymyslilam :P No wlasnie...CIIISZA NA SALI :)