Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

hehe Ryjek a czemu Ty w spódnicach nie poginasz? Ty kobieca nie jesteś :D się odzywam a sama chodzę raz na ruski rok, ale to nic :D cisza też :D

misss, czekoladko przeciez ryjek pislaa o co chodzi wyzej,ze o wyjazd a nic wiecej nie pisze Wam aby nie zapeszyc i tak juz sie boje,ze za duzo napisalam:P Ja tez nie chodze w spodnicach,sukienkach:P Tylko spodnie, rybaczki itp.:) Noo chyba 2 lata temu ubralam spodnice latem bo bylo goraco a tak to spodnie itp.:P

Co sie będę męczyć w spódnicy :O w portkach ruchy nie są ograniczone ,nie :D ot tak od czasu do czasu latem sukienusie jakąś ubiorę ,ale żeby tak całkiem po babsku to nie :D :O Angel :D no tak ,to ja napisałam :D Misska no widzisz nic a nic nie można powiedzieć :O ja sama wiem tylko tyle że jakis wyjazd się szykuje :D nic poza tym :D czyli wiesz tryle co my :D

No wlasnie,w spodniach nie trzeba uwazac czy np.wiatr nie podwieje Nam i czegos tam nie bedzie widac hahahaha

Ja też typowa chłopaciara :o a pośmigałabym niekiedy w sukience czy w spódnicy ale zawsze w ostatniej chwili rezygnuje :o mam wrażenie zawsze że śmiesznie wyglądam wtedy jak nie ja ;)

Ehehe :D to same chłopczyce tu siedzą :D Nie ma jak to porteczki ,nie dziewuszki :D swoboda w pełnym wymiarze :D

Jakie znowu \"chlopczyce\":O Chcecie zaraz pstryczka w nos?:P Spodnie sa bardzo sexi jak sa dopowiednio dobrane do figury,dop tego jakis top i gra muzyka:D Odpowiednie buty.....i mozna isc \"na polowanie\" w miasto hahaha;););)

Babilotka* sorki za literowke w Twoim nicku:P Philozoph nononon:P

Angel można też w samym staniczku :D ty co myślisz że mu w polarach obciągniętych po kolana chodzimy:Ohehe:O ja na polowania nie chadzam :D mam to już za sobą :P Przed chwilką sobie siedziałam na YT nie

oj tam ryjkkku....ale wypad z kolezanka jest wskazany i jak przy okazji pozna sie kogos to co:P:P:P

Nie no kurde głodna byłam :O zeżarłam resztę tekstu :D Siedziałam na YT i tak sobie ni z gruchy ni z pietruchy zablokowałam całe YT :D a piosnki jak nie znalazłam to nie znalazłam :D ale za to co innego posłuchałam :D

Ryjekk widzę, ze jesteś z serii tych "szczęściarzy" to co zawsze coś przypadkiem przeskrobią :p

ja tez nie lubie spodnic :o nosze tylko latem jak jest bardzo bardzo goraco :D wtedy wciskam sie w jakas zwiewna sukieneczke albo miniowke :P Angel nie usatysfakcjonowala mnie Twoja odpowiedz :o ja lubie wiedziec wszystko :classic_cool: :D

AngeL jestem z opolskiego :) obecnie :) bo zamierzam być z innego ;). Hihi a ja już się powoli zbieram do domku :)

Babilotka podziekowal za odp.:) Little_Miss_Trouble :P:P:P

ale naskrobaliście postów przez te pare minut co mnie nie było :D a ja zajadam taką dobra sałatkę z ananasem i kurczakiem i coś mi się zdaje, że na sukienki to będę za chwikę za gruba...dzisiaj mnie czeka znowu 20 km na rowerku...módlcie się, żebym nie wykitowała, chociaż do końca świata już i tak tylko 1388 dni :D wpiszcie sobie na YT John Legend jak ktoś nie zna.... boski.... zakochałam się już dawno i polecam:D

Czekoladko tez bym pocwiczyla aole nie chce mi sie hehe,nie ma mnie kto zmobilizowac:P Posluchalam piosenek tego wykonawcy i moga byc:)

...no bo ja za takim rodzajem muzyki nie przepadam i pisze,ze MOGA BYC....no dobra....ujda w tlumie;););) OK.Kup mi jakas fajna to zaloze:D

Czekoladko :) słuchałam tego wykonawcę co podałaś :) Used To Love U ten utwór jest fajny :) i jeszcze jeden chyba pierwszy z rzędu :D tak nóżka mi drgała :D A YT sobie zablokowałam :D bo niechcący filtr jakiś włączyła :D a cholerka miał być do reklam :D

Kurde nudzi mi się:( co by tu zmontować:D najwyższa pora coś popsuć :D

Ryjek Ty psujo :P mozesz zmontowac... np. ... jakas salateczke owocowa dla mnie :classic_cool: mam apetyt na swieze owoce :D a co do blokady utuba to jak ja wlacze adblocka to tez utuba mi blokuje ;)

Ryjku, weź przypal ciasto. Narobisz wszystkim smaka a potem....zakalec ;) he, he. Co słychać poza nudą? ja właśnie tkwię w sieci i szukam ekonomicznych wakacji w ciepłym miejscu. Lubię takie organizowane samodzielnie. Mam ochotę wygrzać stare kości gdzieś, gdzie jet ciepło-wiem,że do lata daleko ale już teraz planowanie sprawia mi radochę. Poza tym jest ok. Z Lubym ostatnio coś aż za dobrze. Aż nie mogłam wytrzymać tej sielanki i trochę byłam wredna w weekend. Ale potem poczułam wyrzuty sumienia bo tak dzielnie to znosił..i się poprawiłam ;) Zjadłabym coś bardzo czekoladowego ale niestety.....dieta... :(