Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

O ja cie :D Ekaterini cześć :D 🖐️ Ekusia jak chcesz to przyjeżdżaj do mnie :D ogrzejesz się przy piecyku:D nawet latem mogę ci włączyć ogrzewanie :D Ja to bym chciała pojechać na wyspy Bora Bora :D tak tam ładnie i piaseczek ciepły :D ale może jak wygram w totolotka to pojadę :D zawsze trzeba wierzyć :D nawet jak się totka nie gra :D Misska ja właśnie Adbloockiem zablokowałam :D zamiast w reklamę to w piosenki :D hmmmm...jestem specu:classic_cool:

kurde :o wysmarowalam sobie wlasnie usteczka jakims blyszczykiem niby to powiekszajacym :o i kurde czuje sie teraz tak jakby mi ktos tysiace igiel w usta wbijal 😭 i zeby chociaz sie one powiekszyly, ale nie nadal jak byly male tak sa 😭 co za badziew :o musialam sie wyzalic :o

Miss, ale może przynajmniej się powiększyły? ;) Ryjku, jakby co to przyjadę na dogrzewanie. Ja mam wizję wakacji prostą: plaża, morze, pinie, palmy, figi prosto z drzewa i ogromne ilości ryb morskich pochłaniane codziennie. Jak zwykle jestem mocno nadaktywna, tak teraz mam zwyczajnie ochotę na błogie lenistwo. A co! I astmę wykurzę temperaturą.

Miss ostatnio gdzieś czytałam o błyszczyku powiększającym z dużą zawartością ostrej papryczki - na tym ma polegać efekt powiększenia, że usta puchną :o. Co to ludzie nie wymyślą :D. Sama bym spróbowała jakiś taki specyfik, no może nie aż taki drastyczny ale mi to po wszystkim usta sie suszą masakrycznie :(

Misska zobacz skład tego błyszczyku :D czasem dają pieprz, żeby podrażniał wargi przez to ma się uczucie pieczenia i i puchnących warg:D no tak słonko ślicznie nam się wyżaliłaś :D 👄 Ekuś weź mnie ze sobą 😭 ja też chcę 😭 złożę się pięknie w kosteczkę jak człowiek guma i wejdę do walizki :O nikt nie pozna że tam człowiek ukryty jest :D

O pięknie mamy dwie możliwości :D albo papryczka albo pieprz :D Wybór należy do ciebie :classic_cool:

Ryjku załatwione. Będziesz moją osobistą niewolnicą - masaże, gotowanie, sprzątanie :) fajny plan!

hehe a w reklamach mówią, że to przyjemne mrowienie jest :D ja bym pojechała z wami, ale ja nie znoszę upałów... potzrebuję temp ok 25 stopni, nie mniej, nie więcej :D

Chocolate, taka temperatura to i dla mnie:) dlatego jadę we wrześniu, coby sobie nie przysmażyć dupska na amen. Zwłaszcza że ja rudzielec jestem, piegowaty w dodatku :) Ech a poza tym to biorę sobie 2 dni urlopu w tym tygodniu i siup na koncert, poczuć się jakbym znowu bła młoda :D życie...bywa piękne... :)

ten blyszczyk z papryczka chili mialam kiedys - do doooopy byl :P szczypal, ze hoho, ale powiekszenia oczywiscie nie bylo zadnego i do tego mial taki jakis zapach, ze mnie od niego mdlilo :o a ten co mam teraz to z tego co pamietam to ma chyba kolagen (?) w sobie i to on chyba powoduje lepsze ukrwienie ust przez co maja stac sie pelniejsze i wydatniejsze. marzenia scietej glowy! 🖐️ w usta powbijaly mi sie juz chyba tysiace igiel, ale nie sa wcale wieksze 😭 do dupy z takimi blyszczykami :( halo halo! na lenistwo pod palmami z drinasem w dloni ja tez sie pisze 🖐️ :D

No jak to :( jako służebnica mam jechać :( juz mam swój małpi gaj i chciałam troszkę odpocząć :( Ehe ehe😭 nikt mnie nie chce wziąć na wakacje 😭 Nie odzywam sie :O obraziłam się :O i kurde kurde ...yyyy...no kurde zapomniałam :O

po co wam powiększanie... a gdzie naturalność? :D ja ostatnio to używam w ogóle tylko balsamu, żadnych błyszczyków i też jest spoko... a mój eks zabraniał mi smarować błyszczykami bo mu się kleiło :D

Come back:P ekatarini witayyy 🌼 Widze,ze gorace wyspy Wam sie marza:):):):) Wiecie...ja jak pracowalam latem za granica to bylo ponad 60 stopni w szklarni jak nie wiecej;/ Nie ktorzy mdleli....na zewntarz bylo tak samo goraco ale przynajmniej wiaterek byl...masakiejra:P Innne slonce,inne temperatury za granica sa niz u Nas w Polsce...do dzis mam opalenizne:):):) hehe tez chcialam sobie kupic blyszczyk z ta papryczka chilii.Z jakiej firmy mialyscie?:)

No dobra ryjku, dostaniesz codziennie 5 godzin wychodnego. Może być? Pod palmami driny są obowiązkowe. Bo inaczej - po cholerę te palmy? ;)

Czekoladko hahaha to mi przypomnialas jak moj byly nie cierpial jak mialam na ustach blyszczyk ehehe zawsze sie Z Niego smialam:P ...z tym,ze pozniej juz nie bylo mi tak do smiechu bo nie uzywalam blyszczyku aby dac sobie kiska:P Poza tym moj R.czasami wyciera usta jak mnie pocaluje bo mam blyszczyk czy tam pomadke...ech Ci faceci,co my z Wami mamy?;););)

A ja nie używam błyszczyków ani nic takiego do ust bo mi nie smakuje ,i się klei i choleka nie lubię :O to se czasem kremem smarnę i git:O

Ja tez sie pisze na te palmy....drinki...spokoj i nocami szalenstwo:P

Ryjku aaaaaa na Lao Che :O tak się starej babie zamarzyło poskakać pod sceną jak za młodu :)

Czekoladko no jak to gdzie naturalnosc, no przeciez naturalnie powiekszam :D Angel ja ten z chili mialam chyba z wibo(?) w rossie kupiony, ale bleeee byl, wiec odradzam :D teraz przechodze wlasnie katusze z ekstremalnie powiekszajacym usta blyszczykiem z eveline :o

Ja mam jeden jedyny błyszczyk, który lubię, z takim bardzo maleńkim brokacikiem, z H&M. Nie klei się. Ale facet po całusach wygląda uroczo z brokatem na ust pąsowiu :D Szminki zjadam od razu. Oblałąm egzamin na kobietę :P

Miss - no ja się już na nich czaję od dawna. Parę razy miałam już już być na koncercie, ale zawsze ukochana praca krzyżowała mi plany :( Ale teraz nie ma zmiłuj. Bilety czekają od dawna w szufladzie, urlop zatwierdzony przez wszystkich świętych w pracy - jadę!

Miss a ja wlasnie mialam kupic sobie z Eveline:O JUa uzywam z Inglota blyszczyki:) Pare dni temu przyszlo zamowienie z Avonu...pomadka komlletnie nie podobna do tej z katalogu co zamowilam....na ustach tez inaczej wychodzi jak pomaluje.no pieniadze w bloto wyrzucilam i wsciekla jestem i wiem,ze z Avonu juz nie bede nic zamawiac poki tego wczesniej nie zobacze:O ekatarini a co to za zespol czy tam jakas osoba....ma na mysli koncert:O 1wsze slysze:P

Misska jest jeden dobry sposób na powiększenie warg :D słyszałaś o takim czymś ja piącha w ryj:D :O ale kurde śmieszne :O Ekuśka ty se sam jedź wiesz :O bo dziewczyny to drineczki będą sączyły i takie tam szmery bajery a ja jako wasza służąca ,tak?:O i moze mam jeszcze wejście dla służby wchodzić ?:O o to to nie :O rzucam focha :O 😭

Ech..w ogole to mam jakas manie na punkcie blyszczykow:P i nie tlyko blyszczykow;) ekatarini baw sie dobrze na koncercie i jak Ci sie uda porob pare fotek:)

ryjekkk a co Ci tak nagle s3elilo do Twojej glowki,ze masz byc sluzaca?:O Razem pobawimy , no nie kobietki?:)

Ekaterini odwdzięczę się www.kiribaticlub.pl Może znajdziesz coś dla siebie:)