Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

Ryjku, a wogole to ja nie wiem jak sie mozna nudzic majac dzieci :D ja sie obawiam, ze jak bede miala dziecko to juz kompletnie braknie mi czasu dla siebie :o egoistyczne podejscie, kajam sie za to :o

No kurde chyba nie przyjedzie :( tak cos wczoraj napominał ,ze szykuje im się dodatkowa robota:( kurde a ja chciałam mu takie fajne pączusia zrobic z serkiem :( i co se sama będe je żarła:O A z dziećmi jest co robic ,ale co innego towarzystwo kogoś dorosłego :( Mało co jesteśmy razem to i nawet o pierdołach pogadać niema kiedy :( Dzieci to dzieci :O ja z nimi już 7 rok siedze to się juz przejadłam tym gadaniem o niczym :O no szczera jestem :O Fajnie masz tak do kina wyskoczyć :) ja bym sobie na basen pojechała:) moze z chłopcami na urodziny pojedziemy :) troszkę sie popluskam:D jakieś nury ,skoki z trampoliny :D muszę się troszkę rozweselić ,no i se wkleję taką jakąś piosneczkę :D

Ryjku ano brakuje rozmow, mi tez, czasami tyle sie dzieje i tyle chcialabym opowiedziec, a nie ma kiedy, przez tel to tez nie to samo, a potem to weekendu braknie :( na basenik tez bym sie przejechala a jak :classic_cool: w kroto.... mi sie nawet podoba, chociaz strasznie chlorowana woda, a ja mam wrazliwe oczy i po dluzszym czasie leca mi lzy :o

Kurcze pamiętam jak wisieliśmy na telefonach. Tak 1-2 godziny dziennie. A i tak brakowało takiej normalnej rozmowy.

Misska moji chłopcy jeżdżą ze szkoły do Krot.. na basen:D i moja siora co miesiąc tam jeździ :D ale ona ma tylko córę a ja kurde nas jest piątka jak wszystkich zebrał :O to jest co płacic a jeszcze coś do zarcia się chce :O czasem 200zł to małO:O dlatego tak rzadko tam jeżdżę:( Dobrze ze mamy basen, latem jeździmy rowerami i pluskamy się do woli ,ale jak połowa sezonu to woda straszna :O lepiej jechać nad satwy z rybami :D Phill czasy też takie pamiętam :) tylko my sms waliliśmy co godzinę juz o bączkach co 15minut nie wspomnę :D a rozmowy to czasem 1 lub dwie godzinki trwały:D teraz troszkę spokojniej ,ale dalej się tęskni :( kurde kurde:( Zrobiłam dzisiaj na obiad ryz z warzywami na patelnię ,do tego kuraka pokrojonego w paseczki :D ,pojadło się nie powiem smaczne :D

Ja pierdole ile byków :O nie mam natchnienia dosłownie :O wybaczcie :O

Mam za dużo energii dzisiaj a nie mam na co spożytkować :O tak czasem mama i wtedy mnie nosi jak cholera :O najwyższy czas pomalowac mieszkanie ,choć troszkę zajęcia będę miała :D

Oj widzę,że lenistwo ogarnęło was :D nawet słówka nie widać nowego :D Budzimy się do życia :D

już jestem :D trzeba było przedszkole nakarmić :D Misska to ja ci ibupromu nie dam bo nie mam:( mało kiedy kupuję coś przeciwbólowego :D jakoś się nie zdarzyło żeby trzeba było używać :D Cześć Czekoladko 🖐️ graba :D jak tam zdrówko i jak tam dziadziuś :)

Czekoladko dziekuje 😘 ja niestety cierpie na migrenowe bole glowy :( wlasnie jak dziadek? Ryjku no to ciesz sie szczesciaro, ze wszelkie bole Cie omijaja :D mnie jak leb rozboli to nie daje rady normalnie funkcjonowac :(

hej Ryjku 🖐️ u mnie ok, od soboty na uczelnię... już jakieś zadanko robię;] z dziadziusiem raczej dobrze... juz w domu jest, urodziny dzisiaj ma :) ale i tak chorobę ma taką, że już musi zawsze się z nią męczyć. w ogóle na początku przeczytałam jak z "dzidziusiem" :D hehe :D widzę, że wy rozpisani nieźle jesteście... ledwo za wami nadążałam ostatnio, ale do pisania weny brak ;)

Miska, nie za ma co ;) ja tam czasem Ibumpromik wezmę, jak np mam 12 h w szkole, a mnie głowa boli... to wolę się nie przemęczać :P ściągnęłam sobie płytę Jimiego Hendrixa i się rozkoszuję... :)

Czekoladko no czasem brakuje czasu :D masz szkołe ,dom i rodzinę juz o znajomych nie wspominam :D to co się dziwisz :D Najważniejsze ,ze dziadziuś cały w domku i bibkę ma na przywitanie :D Misska ja ci współczuję :( biedna ty kobitka nasza ,taki cherlaczek z ciebie :( może ci rosołku dać :D właśnie się robi :Da do tego swojski makaron:D mój własnej roboty:D

Ryjku kusisz tym makaronem:) Czekoladko to najlepszego dla Dziadziusia:) Miss wracaj do formy:)

Phill od 10 lat tak kuszę :D Czekoladko :) a ile twój dziadziuś wiosen żyje ?:) mieszka z wami?:)

Ryjku makaron moze byc, ale rosolu to ja nie lubie :( taki schorowany niejadek ze mnie :( a wiecie co mi ostatnio pomoglo na ten straszny bol glowy? :D 3 ibupromy + kufelek piwka z soczkiem wisniowym :classic_cool: skutecznosc byla niesamowita :D

Phill, dziękuje :) Ryjku, 67 wiosen, tak mieszka z nami, to jedyny mężczyzna którego kocham :D chciałam z nim brać ślub jak byłam mała, ale babcia się nie zgodziła :D Miska, wierzę, że efekty tego Ibupromu z piwem musiały być powalające :D

Miss ty uważaj bo to jest bardzo szkodliwe takie mieszanie. Ja miałem krótki okres kiedy też miałem bóle migrenowe. Jedna rzecz praktycznie od ręki mi pomogła ale u Ciebie raczej to ni przejdzie.

Misska z rosołku zrobimy pomidorówe :D i będzie git :D pomidorówe lubisz :D Czekoladko :D ładnie to tak babci stresów przysparzać :D dziadka się odbijać zachciało :D Philll chyba mam racje nie :D kusze od 10 lat i tak pozostanie do końca mego życia :D A Misska olej ci żołądek rozpieprza ,ale trzy ibupromy nie ????juz masz u mnie przechlapane :classic_cool: czekej no niech ja cię dorwę na basenie :classic_cool: będziesz się po wodzie unosić :classic_cool:

ja wiem jak szkodliwe jest mieszanie alkoholu z lekami, ale... jezeli sam miales bole migrenowe to wiesz co to jest :( i lapie sie wszystkiego, byleby tylko przyszla ulga, a ta mieszanka pomogla blyskawicznie :) kiedys praktykowalam tez kofepar + kawa, ale to kiedys jak pilam kawe.

To jak nie idziemy na wysepkę :( ja myślałam ,że my w brodziku posiedzimy:D masz kółko ,bo wiesz jakby się jakis ratownik topił to trzeba ratować nie :classic_cool:

no kurde jasna sprawa, ze mam kolko, bez niego na basen nie wchodze :classic_cool: tylko od razu zaznaczam, ze ze zjezdzalni nie zjezdzam 🖐️ Ryjek, ale pobablic tez sie troszke musimy przeciez :classic_cool:

Miska a czepek masz :classic_cool:bo ja mam w kaczuszki :classic_cool: i jeszcze jeden w zapasie w żabki:classic_cool: jak chcesz to ci pożyczę :classic_cool: Pobablaę się pobablamy :classic_cool: i jeszcze poprosimy przystojnego pana ratownika jak się robi usta usta :classic_cool: zawsze trzeba być gotowym i przeszkolonym:classic_cool: oczywiście ćwiczymy na tym przystojniaku :classic_cool: