Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

w sumie usta usta mam juz dosc dobrze opanowane, ale co tam, pocwiczyc zawsze mozna :classic_cool: czepka nie chce, no co Ty, fryzura mi sie zepsuje :o zreszta chyba kolorystycznie nie pasowalby mi do bikini :P

Phill no co :D przyznaj się jakie masz gatki do pływania :D zapewne w delfinki:D Miska o kurde nie pomyslałam :classic_cool: przecie ja też z nowa fryzurką będe to se nie będę psuła :classic_cool:

W sobotę się strzygnę :classic_cool: pierdolne jak nie będzie pasowało :O Jak ujdzie to dam na n-k :O

Phil ty lepiej juz idź bo trudny dla mnie temat teraz :O i jeszcze ci uszy zwiędną :Odobrej nocki 🖐️

Heheh:D dzisiaj zaliczam sie do rannych ptaszków :D ani Miss ani Babilotki nie ma :D Witajcie 🖐️ graba :D ranny ptaszek was wita :D fiu fiu fiu :D Phill ,ty się natrudziłeś z herbatką a ta łobuzica się spóźnia :D

O tak zapomniałam :D przecież ona odsypia :D a to niech lula sobie :D

no i jestem 🖐️ niewyspana, niewypoczeta i nadal z pekajaca glowa 😭 kilka razy w nocy wstawalam, lykalam tabletke, zasypialam, znow sie budzilam i tak w kolko... :( jak nieprzestanie bolec to zaraz walne nim o sciane 😡 Fill dziekuje, biore (_)? i podgrzeje sobie w mikrofali :classic_cool: Ryjek to co za fryz tam w sobote tworzysz, bo juz sie nie dowiedzialam, sil zabraklo, aby czekac na Twoja wypowiedz :D :o

O kurde jesteś śpiąca krórewno:D a ja sprzątałam :D To nie ładnie ,ze cie główka dalej boli :( kurde co ona świruje :( moją Miseczkę tak zamęczać:( bo jej przywalę :O Fryz będzie dziś :classic_cool: jeszcze nie wiem co będzie później ,mam nadzieję ze nie umrę ze złości :O Pokaże ci dwa linki do tych co wybrałam :classic_cool: pierwsza mi sie podoba bo nie trzeba przy niej dużo robić (coś dla mnie ):D druga mi sie ogólnie podoba ,ale bez układania się nie obejdzie :OI to już gorzej :O http://ikf.com.pl/fryzury-srednie/fryzura121730.htm http://ikf.com.pl/fryzury-srednie/fryzura115945.htm I co jak ci się podobają :O mi się wydaje ,ze do tej drugiej to trzeba byc cś na styl paniusi :O a ja to szałaput jestem :O wieć chyba nie bardzo :O

Ryjku przywal jej, bo ja juz z nia nie wytrzymuje 😠 😭 fryzurki obie ladne, ale jak dla szalaputa :D to na pewno ta pierwsza :) przy tej pierwszej mysle, ze od biedy wystarczy suszarka i szczotka :D druga to sporo ukladania i jeszcze zalezy jak podatne na ukladanie sa Twoje wlosy. Ja jak mam wlosy takiej dl. to po umyciu i wysuszeniu z jednej strony koncowki podwijaja sie do srodka, z drugiej na zewnatrz, czyli wiadomo, ze bez prostownicy, jakis kosmetykow wygladzajacych, prostujacych i na konu porzadnej dawki lakieru sie nie obedzie :o Jak nie lubisz \"bawic sie\" tak codziennie z wloskami to rob ta pierwsza :)

No właśnie też tak myślałam :D czyli ta pierwsza będzie :D Jak mężulkowi powiedziałam ,ze chcę ściąć to powiedział ,że mnie z wyra wywali nogą :O jak będą za krótkie :O ot to ja moze rzeczywiście tą pierwszą zrobię :O Misseczka to może jakieś odświeżającej herbaty się napij :) czasem nawet zaduch w domu sprawia bóle głowy i hałas :) kiedyś jak ludzie byli chorzy to dawali sobie koty w miejsce bolące :D moze chodzi tam jakiś dachowiec :D weż go na głowę niby ze czapka uszatka :D Masz modę i zdrowie w jednym :classic_cool:

herbatki pije - teraz juz trzecia wliczajac ta poranna od Fila :D moje futro robi mi za kota, robie sobie z niego oklady :classic_cool: :D kurcze, a u mnie dzis wreszcie wyjrzalo sloneczko :) niby nie jest za cieplo, ale ze sloneczkiem pieknie jest :) rozumiem, ze najpozniej w poniedzialek widze Cie w nowej fryzurze :classic_cool:

Hihi u mnie tez słonko zza chmur wyjrzało :D masz rację troszkę promyczków i człowiek ma inny humor :D Jak się uda to dam na n-k do poniedziałku :D mam całą sobotę i niedziele na to :D

Ryjku, a jak sie nie uda to mozesz dac do mnie na maila :D zrobilam sobie mega goraca pianowa kapiel :classic_cool: no i czuje sie nieco lepiej :) kurde musi mi minac, bo przeciez mam dzis randke w kinie :classic_cool:

Miska, tak podejrzewałam, ze Ty do kina idziesz a nie na film :D Ryjek, te fryzury są obie super, tylko, że na moich włosach to żadna by się nie obeszła bez prostowania :D chciałam mieć taką jak ta druga, ale to by nie wypaliło... i w razie problemów z nk ja też poproszę fotki na maila... :P Zaraz idę się wykąpusiać a potem nażrę się ciasta z urodzin co zostało :D haha :D zdążyłam dzisiaj już kupić tusz do drukarki, kurtkę na wiosnę i wypełnić pity... a no i obiadek zrobić :D

Hej ho :D wróciłam :O z króciutkimi kłaczkami:O mąż mnie zabije :O zginę śmiercią tragiczną :O kłaki ledwo do ramion :O matko jedyna że też mi się zachciało :Dgrzyweczka :D kurde padnę ,jak nastolatka :D Ja piernicze ja to mam pomysły:D lępiej będzie jak pójdę już poroznosić swoje klepsydry:D o masakro :D na 100 % nie dam na n-k :D Musze jeszcze coś załatwić i wpadam tu rozpierduche zrobić :D

Kadzia !!!!!:D jestem :D gdzie się skryliście :D Misska oczywiście ma usprawiedliwienie :classic_cool: ale reszta na topic ,ale mi to migiem :D

Kurde gdzie jesteście 😭 wracać mi tu ,ale juz 😭 bo będę tak ryczeć przez cały weekend 😭 Chcecie oglądać ryczącego ryjka przez trzy dni:classic_cool: moge wam to zaserwować 😭

Jak obiecałam ,tak sie stanie :classic_cool: macie co chcieliście :classic_cool: 😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭[ beksa] 😭😭 😭[ beksa] 😭😭 😭[ beksa] 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭[ beksa] 😭😭 😭[ beksa] 😭😭 😭[ beksa] 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭[ beksa] 😭😭 😭[ beksa] 😭😭 😭[ beksa] 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭 😭 😭😭 😭[ beksa] 😭😭 😭[ beksa] 😭😭 😭[ beksa] 😭😭 😭 😭 😭 Na razie wam starczy :classic_cool: jak się zdenerwuje to będzie tego duuuuuuuuuuuuużżżżżżżżżżżżżooooooooooooooooooooo:D