Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

Rety, mam całą torbę gąsek zielonek :) co by tu z nich wyprodukować:D Phill zauważyłeś może ,że zostaliśmy sami ?Nigdy tak nie było "tłoczno ":D

No zauważyłem. Z przykrością. Chociaż natura nie znosi pustki i pewnie coś się zaraz stanie:)

Nic się nie stanie bo niby co jak nikogo nie ma :):D Jej jaki dzisiaj dziwny dzień ,szaro buro i ponuro :( brzydko jest krótko mówiąc :( Pogadało by się ,ale co sami tak sobie mamy gadać :( Dobra dziewczyny ,skończyliśmy się już bawić w poligon ,wychodzić z ukrycia ,ale mi to migiem :( bo będę płakała :( Jak ja nie lubię świąt w środku tygodnia :( nosz nie lubię :( nudy takie ,że hej :( w gimpie sobie posiedziałam ,już tam troszkę umiem ,troszkę tutoriali sobie obejrzałam i się nudzimy :( michu gra z młodszym w gry ,starszy wybył na dwór a młoda leży plackiem z gorączką i ogląda bajki . Kto pogra ze mną w statki ?albo w państwa miasta ?:D

elo :D ja moge pograc w statki :D ostatnio na wykładach wymiatam :P zapraszam w sobote na impreze... a i pamietajcie ze mam urodziny w piatek... mysle ze prezent juz czeka :D

Czekolada to to torta musisz postawić :D a my ci pomożemy te 18 świeczek zdmuchnąć :D Phill masz własny wernisaż?Z twoimi zdjęciami czy inne prace ?

Hehe torta to se zamówiłam i sama zjem :D ale świeczki mogę postawić.... 15 latek koncze dopiero... nie postarzaj mnie :D :D Phill, jak tak to niech się inni boją a co :D

Dooooooobry wieczor:D Widze,ze nikt nie tesknil...bo po co hehe;) Kurcze mam troche czytania ale nie wiem czy dzis uda mi sie nadrobic zaleglosci......pozdrawiam:*

Berek :) Angel jak to nie tęskniliśmy ?:) Już od kilku dni się zastanawiamy gdzie są nasze dziewczyny :)lepiej nam napisz co tam ciekawego porabiałaś :D Czekolada ty weź no tortem się nie podzielisz:( ńe bońć taka :( jak kcem tora :(😭

Tort musi być jako zagryzka do alkoholu :D Oho, nasz lowelas się pojawił :)i jaką muzyczkę zapodał :classic_cool: dżizysss jaki luuuzak :classic_cool:

A jak Ryjeczku dobry jazik nie jest zły. Tym bardziej że pogoda wysysa energię to trzeba się podładować :) A może tort nasączony alkoholem ??;)

A ja chcę taki z alkoholem tort:D będzie 2 w 1 :classic_cool: :D ale dzisiaj muzykalnie :)

Ryjku a po wudzie jest kac a po torcie to nie słyszałem żeby był ;) A z tą muzą to tak jakoś wyszło :) Muszę się troszkę podładować:) Chcecie kawałek do pofalowania ??

haj haj haj:D :* zaraz poczytam co sie dzialo jak mnie nie bylo....az sie boje bo tego troche jest:P O jakim \znowu torcie i wódzie (wodzie) piszecie?:D:P

Phill a zapodaj coś takiego po czym odjeżdża się w nieznane :) z tortem dobry pomysł :classic_cool: ty to masz łeb ,ja bym tego nie wyczaiła z kacem :D no to Czekolada musi mieć duuuży tort :D Angel no cześć włóczykiju :D gdzie byłaś jak cię nie było :D bedzie tort bo nasza Czekolada w piątek 13-go ma 15 -ste urodziny :classic_cool:idziesz na bibkę ?

hehe ja i wloczykij?;) no nie bylo mnie bo po 1wsze nie mialam czasu a po drugie nie mialam neta bo kupilam nowy komp, caly zestaw i dopiero wczoraj zainstalowalismy go i necik:) no i jestem:D ryjku -- ta trwala co pokazalas (pare dni temu 03.11) to jest sliczna fryzura ale watpie aby to byla trwala...po prostu pokrecone wlosy na lokowce badz walkach....ale sliczna jest:D oooo juz rok siedzimy tutaj??:O woow:D Wyrwalas zeba? nie balas sie? ja tez musze ale nie mam odwagi:( Widze,ze o jakims klejeniu byla mowa...co tam ryjku robilas z jakiejs maki,wody??:) ja ostatnio pieklam ciasteczka rogaliki,no bardziej w formie pierozkow ze slodkim nadzieniem i to klejenie kompletnie mi nie wyzlo....no moze az tak zle nie bylo ale...to nie dla mnie:P ooo smutka niedziela tu byla!!!:D phillli jak tam....zasilasz szeregi bezrobotnych czy juz nie?:D hehe jak to gdzie widzialam cos o torcie?:P pare postow wczesniej:D misss, czekoladko :*

Ło bożełłe :D Phill to ja myślałam ,że tak kulturalnie sobie zapodamy muzyczkę :D jak dobrze ,że mam YT ściszone :D Angel no bałam się o zęba ,kto by się nie bał :) ale jak dostałam podwójne znieczulenie to już nie wiedziałam czy się bać czy się śmiać :D miałam szwy założone i one takie troszkę nieprzyjemne :) A kleiliśmy pierogi Phillem :D ale on nie umiał a się chwalił ,że umie i wszystkie pierogi mi się rozleciały :classic_cool::D