Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

Gość rykje
O dżizass ryjek pijany w sztok :D ale kulturka ,kulturka wiem co piszę znaczy coś tam się mieni :O okej zgon atom pierwsza klasa :O jakby co to...co złego to nie ja ;)nikogo nie pobiłam ,ale za to zażarłam szwagierce całą sałatkę :D ale będzie wkurwiona :D hehe dobra tam dobranoc :O

Dobry :) A gdzież by tam mnie głowa miała boleć :)jestem zdrowa jak ryba :) ależ gorąco ...ufff

proszę się nie śmiać :(ja byłam tylko troszkę nie tego :( za to szwagier pokazał nam bajer roku :) wywinął orła na trawniku na działce i .....stracił cztery zęby :) wsystkie ctery zemby :) dwie jedynki i dwie dwójki :) Teraz ma panoramiczny uśmiech :classic_cool:

Ryjek no zartujesz :D stracic zeby po pijaku to sie nazywa pech :D no chyba ze wywinal orla na trzezwo :o bo po pijaku czlowiek to ponoc gietki i nic mu sie nie dzieje nawet przy wywijaniu orlow :D :o

serio :) w poniedziałek albo niedzielę założyłam na forum temat (na pomaranczowo of kors :classic_cool:)czy ma się udać do dentysty czy lekarza pierwszego kontaktu bo chce złożyć wniosek o odszkodowanie:) Na protezkę będzie jak znalazł :)w końcu to nieszczęśliwy wypadek ;) Uffff jak gorąco .

Niestety z tego co wiem to większość ubezpieczycieli wyłącza z odpowiedzialności wypadki pod wpływem. Niezły numer.

noooo nie dają jak pijany:) ale on był trzeźwy ,coś tam grzebał w swoich sadzonkach i wstał za szybko ,ciemno przed oczyma ,krawężnik pod nogą i bum ,gleba na trawnik :) dobrze ,że nie przywalił w chodniczek bo szczęka do składania by była :) a tak podniósł się wystawił rączkę i wypluł ctery ząbki :)tylko kolana miał odrapane od chodnika :) ale nakleiłam mu plastry moich chłopaków z spidermanem i od razu wyzdrowiał :classic_cool::D

szkoda że na ząbkach nie chciały się przykleić ,może by się wykluły trzecie ?:):D

Podobno w krótkim czasie można przeszczepić zęby. Ale to robią tylko za granicą i w warunkach gabinetowych. Choć może z plasterkami dało by radę :)

e tam on już leciwy jest ,może nosić protezkę ,z odszkodowania to mu na licówki nawet nie starczy jak znam życie :) Zaraz mam obiadek ,łahahaha ,ale jestem głodna :D

Dajcie już spokój z tymi zębami bo mnie od samego myślenia o tym zaczynają pobolewać moje własne :O

Gość echo odpowidziało
hellow, hellow, hellow, hellow, hellow, hellow, hellow, hellow, hellow, hellow, hellow, hellow, hellow, hellow, hellow, hellow, hellow, hellow, hellow, hellow, hellow, hellow, hellow, hellow,