Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sebol20lat

Grubość penisa a szerokość pochwy podczas stosunku

Polecane posty

Gość Sebol20lat

Witam pisze tu pierwszy raz sporo czytałem ale prosze o pomoc!!! nie mam wielkiego doświadczenie w sztuce seksu i może tu sa moje obawy!! bo miałem w życiu tylko 3 partnerki z którymi współżyłem ale od jakiegoś czasu współżyje z 1partnerka i podczas pieszczot jest silnie podnicona (wilgotna) moj penis jest o wymiarach 15,5 w porywach do 16cm o obwodzie 14cm. Czasami sam sie zastanawiam czy on nie jest dla niej zamały a raczej chodzi o grubość bo niestety podczas współzycia z nia nie czuje jakiego kolwiek tarcia czy jakiego kolwiek ucisku :( brzydko mowiac wchodzi jak w masło :( i teraz zastanawiam sie co jest nie tak czy to cos ze mna czy znia .Kobieta ,z która współzyje twierdzi ze miała tylko jednego partnera!! A mnie sie wydaje co innego :( (dodam tylko ze nie tworzymy zwiazku a współzyjemy od tak sobie) czy to wszystko moze byc spowodowane tylko i wyłącznie jej silnym podieceniem że u niej podczas sexu i pieszczot wydziela sie duża ilość śluzu :( dziekuje za poważne odpowiedzi.

Gość marika_aa
przedłużacz orgazmów ma racje :P po prostu Twoja kobieta ma bardziej rozciągliwą pochwę podczas podniecenia :P

im bardziej kobieta jest podniecona tym pochwa jest szersza bo taka jest jej fizjologia dla faceta to robi wrażenie dużej a penis mały ,ale ją to bardzo podnieca i się tym nie przejmuj tylko rżnij tak długo jak ona chce i rób tak żeby ocierać łechtaczkę