Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

love666

zostałam zwolniona z pracy, bo poprosiłam o podwyżkę..

Polecane posty

wiec jesli zwolnia mnie i napisza ze redukcja etatow to czy jak wystapie do sadu o odszkodowanie to mam szanse? bo zredukowac stanowiska nie moga bo za duzo jest tam roboty

chodzi mi o to ze nawet jak mi nie namieszaja w papierach to czy o odszkodowanie mozna sie starac w takim przypadku

ok, uspokoilam sie zatem, mam nadzije ze dadza mi jeszcze tu troche popracowac, a nie wiesz moze czy takie sprawy jak trafiaja do sadu, to wogole sa za strona pracownika? wiem ze duzo pracownikow wnosi sprawe do sadu firmie w ktorej pracuje, a pracuje tu prawie 300 osob i zazwyczaj tak zwalniaja jak im sie podoba

mam nadzieje ze to mnie nie dotknie, wlasnie sadze sie 3 rok.. ale to z wypadku samochodowego jaki mialam, a Ty byles/as zwolniony z pracy, widze ze duzo wiesz na ten temat :)

o prosze:) to moze cos doradzisz z zycia:) szefowa ma mi dac ostateczna odpowiedz w 'odpowiednim czasie' wiec kiedy to nastapi to nawet najstarsi gorale nie wiedza, domyslam sie tylko to odpowiedni czas bedzie gdy mi wrecza wypowiedzenie, zawsze tak robia ze 5 min przed koncem pracy

Gość hehahe
idz na wolne do konca tygodnia

musialabym chorobowe wziasc bo tak mi nie dadza wolnego mimo ze mam jeszcze sporo dni, ale mysle wlasnie nad tym