Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co tu zrobic co t zprbic

wlasnie sie dowiedzialam ze jesem w ciazy

Polecane posty

mam 20 lat, ciesze sie, ale jak ja to powiem rodzicom, tylko tego sie boje.

ja tez sie balam a jak powiedzialam rodzicom to byli zachwyceni, plakali ze szczescia.A jeszcze faceta zostawilam i tym bardziej balam sie powiedziec, teraz mam meza i 2 códownych dzieciaczkow. GRATULUJE:)

ale ja wem ze sie na mnie zawioda, bo mieli wobec mnie plany jestem na 2 roku, jak ja mam im to powiedziec

A co z ojcem dziecka?? Ja mam teraz 21 i dzidzie jak zaszłam to miałam jeszcze 20. Też się bałam powiedzieć przez mój wiek i przez to że tatuś dziecka to mój chłopak a nie mąż. Kupiłam małe buciki i bez słowa wręczyłam je rodzicom. Tato za bardzo nie skumał faktów a mama od razu wiedziała co to znaczy. Ja w płacz, chłopak "schował" się za mnie a mama w śmiech:) Powiedziała że głupia jestem że płacze, że się tak bałam itp. Nigdy bym nie pomyślała że tak się to skończy, byłam prawie pewna że mnie z domu wygonią i nie odezwą się więcej albo że będą krzyk itp. Moja rada : powiedz od razu. Im dłużej będziesz zwlekać tym gorzej. Będziesz wymyślała w głowie coraz gorsze scenariusze. Boisz się powiedzieć zrób tak jak ja. Daj im coś co świadczy o dziecku, ja nie wiedziałam jakich słów użyć a nawet jakby mi ktoś powiedział co powiedzieć to bym się poryczała w trakcie i nic by z tego nie wyszło. 3mam kciuki za Ciebie

Gość ola w.
kochana, a maz to tej facet ktorego zostawilas??:)

Wszyscy rodzice mają plany wobec swoich dzieci, a najbardziej wymarzonym planem jest to żeby ich dzieci dali im wnuki. Może im się wydać że to jeszcze nie czas ale na pewno będą szczęśliwi bo to ich wnuczek będzie i zobaczysz że już nie długo mama będzie Cie zawalać radami i upominać co masz jeść a co nie, co Ci wolno a co nie, a tato będzie Ci każdego dnia mówił że coraz grubsza się robisz i będzie głaskał Twój brzuszek z uśmiechem na twarzy:)

jak moja siostra byla w ciazy miala 25 lat i jakos nie widzialam u taty entuzjazmu. a ojciec dzeicka sie chyba cieszy, powiezialam mu, powiedzial tyle, ze mnie kocha i ze damy rade

no i to jest wazne, masz wsparcie swojego faceta, jak najszybciej poinformuj swoich rodzicow, w koncu Ci ulzy, a co do brata Twojego i ojca to wierz mi ze jak rodzona córka jest w ciazy to jest róznica niz jak synowa. Powiedz jak najszybciej razem ze swoim facetem najlepiej a dla dzidzi w brzuszku wyjdzie to na plus, juz nie bedziesz sie zamartwiac i stresowac ;)

Gość mi wykazalo
ja mam 19 lat, rodzice tego nie zaakceptuja, boje sie im powiedziec