Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosbaaaaa

EMAIL PO FRANCUSKU OD KOLEGI-KTO POMOZE PRZETLUMACZYC??

Polecane posty

Gość prosbaaaaa

Dostalam email od kolegi.Francuskiego nie potrafie:) Czy znajdzie sie jakas osoba mila, ktora pomoze mi w tlumaczeniu? Dziekuje z gory! bonsoir ma seur tu vas bien....vremon que je ponse que tu on portugal ,martyna tu vas bien jesper que oui ce un peut defecil pour nous vien la a polonie mai je suis la a portugal jesper que je peut voir toi ce tu la ...ton ami kayri jesper pour ta nouvelle

Gość to po co gadasz z kimś kogo
nie rozumiesz?

Gość bez wahania
brata czy kolegi? coś tu nie gra:O

Gość prosbaaaaa
no my siebie nazwamy -BRACIE /SIOSTRO:)

Gość mowi ze chce przyjechac
ale wczesniej musi wiedziec czy mu dasz bo jak nie to nie przyjezdza

Rany to jakas chinszczyzna a nie francuski haha i to mi wyglada na styl araba jakiegos do tego...To oni wlasnie mowia do siebie moj bracie, siostro...

Gość prosbaaaaa
on nie jest z Francji.Poprosilam ladnie o pomoc w przetlumaczeniu.Prosze nie pisac zbednch komentarzy. Ps.Gwoli scislosci i ciekawosci niektorych-nie, nie jest to moj kochanek .

Gość spróbuje...
dobry wieczór moja siostro (?), jak sie masz? prawdą jest ze mysle, ze jestes w portugalii? martyna ty masz sie dobrze mam nadzieje, tak ro jest troche trudne dla nas przyjechac do polski ale ja jestem tu w portugalii, mam nadzieje, ze cie tu zobaczyc, twoj przyjaciel kayri czekam na wiesci od ciebie przetlumaczylam mniej wiecej slowo w slowo pozdr

Gość prosbaaaaa
Dziekuje uprzejmie za przetlumaczenie:) Bo francuski to nie jego ojczysty jezyk. Arabski jest jego ojczystym jezykiem. On zreszta ma 19 lat i dopiero od niedawna jest w innym kraju.