Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HAHASIA

prosta sukienka 180 cm / rozm. 42 - macie propozycje?

Polecane posty

Gość HAHASIA

szukam szukam i nic nie mogę znaleźć ;)

Gość Iza_30
Sama wymyśl fason. Ja mialam taki problem, że mam 185 cm wzrostu i w tradycyjnej sukni slubnej wygladałambym potęznie (pomimo, że jestem szczupła).

Gość Krynolinka
Krotka czy dluga?

Gość HAHASIA
ooo włóasnie jakiejs takiej prostej w formie szukałam, fajna z tego linku. Dziewczyny jak szukacie sukni i znajdziecie na zdjeciu jakąś fajną to potem dajecie krawcowej zeby skopiowała wzór, czy kupujecie przez inbternet czy tylko taką co moźna przymierzyć w sklapie, czy jak? wydaje mi sie ze kupowanie bez prezymiarki jest niemożliwe! :( a to mój typ : http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=43.nervion ciekawe iletaka suknia może kosztować? pewnie ze 4 tys?

Gość allience
42?? dla takich pasztetow nie robia sukien slubnych, najpierw musisz schudnac ze 20 kg

Gość Iza_30
Hahahaha, allience własnie zgłosiłam Twój post do usunięcia. Mając ponad 180 cm przewaznie ma się rozmiar powyzej 40 bo inaczej wyglada się jak anorektyczka. Ja nosze 40 i wszyscy mi mowia, ze jestem szczupła. HAHASIA Ta z Twojego linku jest sliczna. Tylko wez pod uwagę jedno. Nie kazdy salon szyje na miejscu - czasami suknia jest szyta nawet poza granicami Polski. Poszukaj salonu gdzie skroją sukienkę na Twój wzrost i Twoje wymiary. Ja chciałam sobie zamowic sukienkę w jednym salonie w W-wie to mi powiedziano, ze u nich są tylko tradycyjne rozmiary np 38, 40, 42 ale nie ma mozliwosci dopasowania do wzrostu, do wysokosci talii, dlugosci rekawów. Wez tez pod uwage, ze jestes wysoka a długie sukienki jeszcze optycznie wydłuzają, poza tym wysokie kobiety do drobnych nie nalezą a jasny kolor potęza. Najpierw poprzymierzaj rózne fasony i kolory w salonie.

Gość delsika
Izo_30 czy jest możliwe abyś zamieściła zdjecie Twojej sukni?? Ja mam 183, rozmiar 42/44 i kurde mam wielki problem, nie wiem co, jak : (

Gość allience
Iza_30 --> ktos kiedys zglosil twoj mozg do usuniecia i najwidoczniej go usunieto, a mojego postu nie wiec se mozesz gadac, tylko sie z tej emocji nie zesraj

Gość Iza_30
No i co z tego? Kazda ma swoją wymarzoną suknie slubna. Ja chciałam miec krótką to miałam. W długiej bym wygladała bym na jeszcze wyższa. Jakby się wszystkim to samo podobało to by nudno było :). Wszelka krytyka po mnie spływa. To byl moj dzien :)

Gość allience
ha ha ha, jeszcze zamiescila wlasne zdjecia, :D ten wielki plaski nochal to ci chyba jakis bokser kilka razy przefasonowal, wyglada jak swinski ryjek , buahaha, a twoj maz to okropne brzydactwo, chyba zes wziela pierwsze lepsze co chcialo sie z toba ozenic a twoja sukienka wyglada jak koszula nocna, zalosnaaaaaaaa

Gość HAHASIA
alience- bądź tak miła i wyjdź 😠 nie masz prawa tu nikogo obrażać. Idź ujadać na inny topik, wstyd przynosisz- sama sobie.... :O

Gość Kicak
Do iza 30: piękna suknia z cywilnego! Doskonale ją dobrałaś do wzrostu i figury! Zupełnie inna, elegancka i nieszblonowa - przeciwieństwo sukien w większości prezentowanych w podobnych okolicznościach. ;))))))))))Będę brała cywilny i też o takiej marzę ale z uwagi na niedoskonałe nogi chyba nie bedzie to możliwe :((( A co do komentarzy alliance, to nie ma się czym przejmować. Prawdpodobnie jest osobą nezadowoloną ze swojego wygladu i niewykluczone, że zakompleksioną, która wypisując takie komentarze pod adresem innych prawdopodobnie się dowartościowuje ;)))) Biedna dziewczyna. Musi być bardzo nieszczęśliwa. ::: Albo głupia (co też jest swoistym nieszczęściem ). :))) Mozna jej to wybaczyć, o ile jest to głupota nieuświadomiona ;))) Pozdrwaiam :)))