Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda z gor

Nie mam ochoty na milolosc z moim super facetem.

Polecane posty

Gość Magda z gor

Nie iwem, co sie ze mna dzieje i bardzo sie martwie. Kochamy sie, jest wspanialy, madry, czuje sie kochana i bezpieczna, sama za nim szaleje. Jest swietnym kochankiem. A ja po prostu jakbym byla z lodu. leze w lozku, probujemy, teraz juz udaje,ze cos czuje, ale nie czuje nic. zadne jego pieszczoty nie potrafia mnei rozpalic. Probowalam juz nawet ogladac prze filmy erotyczne itp ale ciagle nic. Kompletnie sopel lodu. Nie wiem co robic...Myslalam, ze to mzoe przez przepracowanir itp ale bylismy na romantycznych wakacjach i ledwie raz sie kochalismy. Boje sie,ze cos przez to zepsuje, bo choc mnei kocha, wiem, ze jego apetyt seksualny jest ogromny, a moj ...:( Poradzcie co robic!!!!

Gość mam ten sam problem
i nie wiem co robić :(

Gość Magda z gor
A z moimi poprzednimi facetami, bylo nawet ok, czulam zwierzece pozadanie... Nadmienie,ze mam 30-stke, a podobno w tym wieku moj apetyt na milosc powinien byc najwiekszy...:(

Gość Magda z gor
Dziewczyny, macie jakies rady?

Gość igielnik3465
ja kiedys ciagle chcialam sie kochac z moim chlopakiem dzien w dzien po kilka razy dziennie to robilismy bardzo chcialam w koncu zaczol mi odmawiac bo nie dawal rady i tak powiedzial nie nie nie az w koncu ja stalam sie taka kostka lodu i teraz sex mi nie w glowie nic nie czuje i nie mam ochoty on ma i teraz to ja mowie mu nie wiec wiem jak sie czujesz ale ja znam powod dlaczego ja nie chce bo ile razy mozna uslyszec nie pozdrawiam

Gość igielnik3465
i nie pomoge ci pomoc ja mam to samo czasami bardzo chce i i tak nic nie czuje moj facet prawie wcale mnie nie podnieca i nie wiem jak to mam zmienic jedyne co to chyba zmienic faceta

Gość Magda z gor
Ale ten mnie krecil niesamowicie, jest nam cudownie, bardzo sie kochamy, rok flirtowalismy i poczatki w lozku byly super, a z czasem...masakra. mysle o tym, jak o najwiekszej karze...:(