Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vouloir cest pouvoir

chroniczne zmęczenie...

Polecane posty

kto choruje na tę przypadłość? Witaminy nie pomagają ani kawa...jak sobie z tym radzicie? Ze spowolnionym organizmem? Osłabieniem?

zapraszam do syskusji:) stres wykańcza organizm to wiem. Niedoczynnośc taczycy.. No ale jak sobie z tym radzić? Może jakieś zioła? Ktoś ma wypróbowane:)

Gość bellergot
masz problemy z tarczyca???????????

Gość djmzdj
mam to samo, nie znam lekarstwa, walczę ze sobą, próbuję przynajmniej, nie jest łatwo

Gość ruchy ruchy
mi pomaga intensywny wysiłek fizyczny na świeżym powietrzu, po porannym treningu ( konie lub bieg z psem) nawet kawy nie potrzebuję, to najlepszy dopalacz, trenuję codziennie 5.30-7 rano, jest super !

Gość gość
NO cześć wszystkim, leczenie w bólu w Polsce nie istnieje niestety. Przekonałam się o tym chorując na fibriomialgię gdzie mi tego na wstępie nikt nie był w stanie w ogóle zdiagnozować, lekarze twierdzili że wymyślam...Pomocy szukałam wszędzie i ostatecznie trafiłam przez forum na klinikę Asklepios w Hiszpanii i dopiero tutaj wiedzieli o co chodzi, jak leczyć i jak się zająć pacjentem z takimi dolegliwościami. Polecam!!! Na stronie https://www.terapiasdesalud.es/ jest do nich dokładny kontakt.

Gość gość
Tez jestem ciagle zmeczona i w bolach.Choruje na RZS i cukrzyce.Wstaje,a juz czuje sie jakbym wrocila z ciezkiej pracy. W dodatku bola wszystkie stawy,ktore lecze,ale nigdy ich nie wylecze.Bledne kolo.Biore leki,rozne witaminy i czekam na poprawe,bo nic mnie nie pozostalo. Zycze zdrowia.

Gość gość
11.22 szkoda,ze nie jest przetlumaczone....

Gość gość
Dieta i sport moga byc nawet spacery