Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koktajl mleczny

Jak jest ze snem u waszych dwulatków?

Polecane posty

Gość kaharin
Kuba jeszce nie ma dwóch latek, ale spi calkiem ładnie. Teraz właśnie śpi. W nocy budzi się czasem raz, czase dwa... Jak ktos z nim śpi, to przesypia całą noc. Poskubie sobie szyję moją, albo męża i śpi dalej... Zasypia między 19 a 20, a wstaje około 7 rano. I w dzień śpi około 3 h.

Maluszek spi w nocy od ok 20-21 do 6 rano, potem w południe przeważnie 2 godziny, czasami zdarzaja sie dni że spi 3, albo 1 godzine. W nocy czsami sie przebudza, ale na krótko.

Moja córka przesypia całą noc, kładzie się tak około 20 i śpi do 7 niekiedy nawet do 8, w dzień z reguły po spacerze, bo robimy sobie długie przechadzki i jest wyczerpana, śpi tak 2-2,5h.

Gość Bella Donna......
Nasz prawie dwulatek (styczen) ostatnio juz ladniespi, tzn. jak zasnie, to ewentualnie obudzi napicie okolo 2 w nocy.Z tym ze niestetychodzipozno spac (okolo 22.00) i spi do 7-8. Spi sam w swoim lozeczku, w swoim pokoju.

Gość miaaa...23
Moja córeczka ma prawie 20 miesięcy i już od bardzo dawna przesypia całę noce (zaczęła przesypiać nocki jak skończyła 2 miesiące) ... śpi mniej więcej od 21.30-22.00 do 9.00.

Gość mama misi
Moja córka spi od 19.00 do 7.00, czsem pół godziny w jedną lub drugą stronę, w południe spi ok 2 h. Ale nocy nie przesypia, budzi sie kilka razy, do tego butelka conajmniej raz, czasem 2. Bardzo zle spi, ale póki co mysle ze to wina choroby. Wczesniej nie budziła sie tak często.

Gość moja dwulatka
idzie spac po 21. spi do 7, czasem 8. w nocy budzi sie czasem, bierzemy ja wtedy do nas do lozka i spi dalej. nie pije mleka w nocy. w dzien spi godzinke.

moj od dawna spi cala noc, kladzie sie o 20-tej na noc a wstaje kolo 7-mej, oglada bajke wiec moge jeszcze polezakowac u siebie ;)

Gość A MOJA CORA
2 LATA I 4 MIES RANO BUDZI SIE OK6.30-8.00 DRZEMKA:OD12.30 DO OK13.45 WIECZOREM ZASYPIA OK 21. KIEDY ZASYPIALA WCZESNIEJ I SPALA DO RANA-BUDZAC SIE DOSC CZESTO ZWYCZAJNIE ZACZELAM JA KLASC POZNIEJ I BUDZIC O OKRESLONEJ GODZINIE

Gość BreeVanDeKamp
Moja 2 latka przesypia od dawna całe noce, nie budzi sie wcale :)

Kurcze a ja juz myślałam, że tylko moja Dominika tak późno chodzi spać. W związku z tym, że kończę pracę o 20 a w domu jestem o 20.50 to mała nie idzie wcześniej niż o 21 spać a ma 2 latka i niecałe 3 miesiące :)

Zapomniałam jeszcze dodać że budzi sie pomiędzy 7-9 a najczęściej o 7.30 :) W ciągu dnia śpi różnie... raz godzinę raz 3 godziny a czasami wcale. Ale jak nie śpi wcale w ciągu dnia to wieczorem za to szybciej pada ;)