Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuśka nie z tej ziemi

Planuję trzecie dziecko!

Polecane posty

Mam 2 letnią pannicę, 10 miesięczną pannicę i planuje już trzecie dziecko :) Mam nadzieję, że się mi szybko powiedzie.

Gość taka jedna............
no to szybkiego zaciazenia

O kurcze, trochę wam zazdroszczę:) Ja na razie na drugie czekam-już niedługo. Też chciałabym jeszcze jedno- córeczkę, bo na razie 2 synów będzie, ale chyba nie będę sobie mogła pozwolić na to:( A wam życzę powodzenia!!:)

stwierdziłam, że póki jestem zdrowa (nie wiadomo co może być później), to chcę cieszyć się macierzyństwem jak najdłużej. Stać nas, chcemy, więc nie widzę powodów, żeby zwlekać.

Super:) Jeśli was stać i chcecie to tylko wam pozazdrościć, naprawdę:) Pewnie , że nie ma na co czekać, ja czekałam z drugim 9 lat i teraz żałuję troszkę.

pewnie, że nie:) mój syn już się nie może doczekać kiedy brat się pojawi i tylko by sprawdzał czy kopie i brzuch cmokał:)

Cześć dziewczynki :) Chyba się przyłączę bo ja też \"namietnie\" planuję trzecią dzidzię :D Mam już dwóch synków,6 lat i 2 latka i być może kolejne baby w drodze :P Ps.za 8 dni testuję,trzymajcie kciuki!!!

ale fajnie!! ja czekam na drugie, jakby kiedys bylo mnie stac to 3cie czemu nie

to ja trzymam kciuki! my tez w planach mamy 3 dzieci, ale z tym 3 narazie poczekamy troche poki co mamy synka 2,7 lat i corcie 3 mies

Dzięx dziewczyny :D Już mam wszystkie \"urojone\" objawy ciązy,tak sie wkręciłam :P Począwszy od bolesnych piersi kończąc na mdłościach ;) A tak na powarznie,do testowanka jeszcze 7 dni,więc chyba za wcześnie na objawy :) Ale jedno jest pewne,jeśli zafasolkowałam,dowiecie się piersze ;) Kasia_S=> Gratuluję,kiedy rozwiązanie?? Jakiej płci są twoje dzieciaczki??? Evi_22=> Gratuluję parki!!! I odwagi na trzecie dziecko w czasach kiedy panuje model rodziny 2+1..niestety :O mamuśka nie z tej ziemi=> Jak staranka u ciebie?? euchenia=> Znasz już płeć dzidziusia??? Kiedy rodzisz? EmiBaby99=> Gratuluję,ja też mam dwóch chłopców :) Na kiedy masz termin?? sztuka teria=> Czy planowanie już ma jakieś odniesienie w starankach,czy na razie pozostaje tylko w sferze planów?? Chyba nikogo nie pominęłam.. :) piszcie dziewczynki bo nam topik upadnie.... Miłego poniedziałku :)

Gość a ja tak myślę
powiedzcie mi dziewczyny,czy mając trójkę dzieci ,o dżizasss takich jeszcze małych,czujecie się atrakcyjne?co jak spotykacie dawnych znajomych-nie traktują Was jak typowe Matki Polki?jak to faceci widzą.podziwiam Was.ja to nie wiem kiedy na drugie się zdecyduję choć 28 latek poszło...po urodzeniu dzidzi nie czułam się atrakcyjna a co dopiero trójka??????????????????????/

ja czuje sie atrakcyjna :-P :-D co za skromnosc ;) kazda na swoj sposob czuje sie napewno atrakcyjna ja przeszlam na diete - w sumie to odkad pamietam na niej jestem :-P chodze do solarium, fryzjera, lubie sie ladnie ubrac, napewno moimi typowymi ciuchami nie sa dres ,koszulka i adidasy mysle ze jak sie chce to duzo mozna :) zreszta dzieci nie sa wiecznie male :) jak moj syn mial 2 lata to naprawde czulam sie ze zyje :) moglam duzo zrobic dla siebie a poza tym mamy jeszcze w planach 3 dziecko, ale wiadomo ze nie teraz natychmiast, bo corka ma dopiero 3 miesiace jak ja odchowam, skoncze wkoncu studia to pomyslimy ;)

Gość cossss
Jak dla mnie - debilizm. Ale dobrze, dobrze, ktoś musi przecież pracować na moją emeryturę:)

Gość a ja tak myślę
no ale ciało się zmienia...oj rzeczywiście widać,że jesteś szczęśliwa :D pzdr

Tak,ja też czuję się atrakcyjna :D mimo urodzenia dwójki dzieci moja waga nadal niezmienna a ciało?? Jak się zestarzejesz to twoje też się zmieni!! To że chcem mieć trzecie dziecko nie znaczy że jestem gruba zaniedbana babą w podomce i kołtunem zamiast włosów a w głowie mi tylko pieluchy i gary..właściwie to poczułam sie naprawdę kobietą jak urodziłam dziecko!! Dla każdej z nas w życiu liczy sie co innego,każdy ma tez inne priorytety,dla mnie najważniejsza jest rodzina :) Mój mężuś myśli podobnie :) Jestem młoda,mam czas się wyszaleć,jak odchowam moje dzieciaczki to dopiero będę się bawić!! A znajomi?? Też są rodzicami,więc nie widzą w tym nic dziwnego a z tymi którzy mnie maja za matkę polkę znajomości nie utrzymuję bo po co? O czym będziemy rozmawiać? Troszkę się zdenerwowałam...kurczę,czy to takie nienormalne że chcem mieć trójke dzieci?? Ludzie!! Kiedyś mieli po pięcioro,sześcioro i nikt na nikogo krzywo nie patrzał a w dzisiaejszych czasach odnoszę wrażenie że dwójka to już prawie patologa...!!!!

witajcie co tak cicho na tym forum, agness813 jak mozesz to odezwij się proszę.

Witajcie :) Uhmmm...topik chyba upadł..a szkoda :( monico-witaj :) Widzę że też masz dwóch chłopców i nawet w podobnym wieku co moi,czy też starasz się o rodzeństwo dla nich? Pozdrawiam serdecznie jeśli ktokolwiek tu jeszcze zagląda

Gość kolanka
Ja mam dwójke diabełków : syn 2,5 roku, córka 10 miesięcy. Mamy w planach trzecie maleństwo ale to tak za 6-8 lat. Musze wrócić do pracy. Nie byłoby nas stać teraz na trzecie. Pozdrawiam

Ronja-Podczytywałam cię na paru topikach i dopiero twój \"przypadek\" (przepraszam,nie umiem znaleźć innego słowa) pozwolił mi trzeźwo spojrzeć na temat planowania płci i dziękuję ci za to :) Teraz już wiem że można zwiększyć prawdopodobieństwo zaplanowania np dziewczynki ale nieraz mimo iż zrobi się,wydawałoby wszystko aby począć wymarzoną córeczkę to natura chce inaczej...nie możemy się nastawiać bo to jest niedobre dla noszonego pod sercem dzidziusia :) Chciałam jeszcze dodać że twoje najmłodsze maleństwo jest prześliczne :) Ja teraz jestem na etapie staranek,ciężko jest cokolwiek planować jak nie udaje się zajść w ciążę wogule :( a przy chłopakach tak błyskawicznie poszło ;P Pozdrawiam jeszcze raz :)

Gość o rany a ja nie moge
zdecydowac sie na pierwsze-ciagle cos:) powodzenia

A we mnie juz rosnie trzecia kruszynka:D Jestem bardzo szczescliwa!!! Mam 6 letniego synka i 3 letniego:) Nie mowie ze tym razem nie licze na dziewczynke,ale jak bedzie chlopczyk tez sie bede cieszyla i to bardzo!!!! Pozdrawiam i zycze powodzenia:)

agness813, życzę powodzenia w starankach :-)!!! dziekuję z akomplementy na temat Dominisia:-) no wiesz...dawali mi brzydką dziewczynkę, to wolałam ładnego chopczyka ;-) Pozdrawiam :-)

witam na szczęście widzę, że nie jestem sama. Mam dwoje dzieci Wojtek ma 1 i 8 miesięcy a Hania 5 miesięcy. Rok temu sądziłam że jak urodzę drugie dziecko to już to będzie ostatnia, ale teraz znów planuję dziecko. Teraz chciałabym trochę odczekać przynajmniej do czasu aż Hania pójdzie do przedszkola. Bardzo chciałabym mieć trzecie dziecko, tylko moich zamiarów mąż trochę nie podziela, nie wspomnę o reszcie rodziny. Czuję się osamotniona w moich marzeniach, gdyż nie mam komu o nich powiedzieć, na szczęście znalazłam to forum. Nie obawiałyście się co o was powiedzą znajomi, gdy zobaczą, że macie tylko dzieci?

witam na szczęście widzę, że nie jestem sama. Mam dwoje dzieci Wojtek ma 1 i 8 miesięcy a Hania 5 miesięcy. Rok temu sądziłam że jak urodzę drugie dziecko to już to będzie ostatnia, ale teraz znów planuję dziecko. Teraz chciałabym trochę odczekać przynajmniej do czasu aż Hania pójdzie do przedszkola. Bardzo chciałabym mieć trzecie dziecko, tylko moich zamiarów mąż trochę nie podziela, nie wspomnę o reszcie rodziny. Czuję się osamotniona w moich marzeniach, gdyż nie mam komu o nich powiedzieć, na szczęście znalazłam to forum. Nie obawiałyście się co o was powiedzą znajomi, gdy zobaczą, że macie tylko dzieci?