Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika12222

Nie umiem tego zrozumieć

Polecane posty

Gość Monika12222

Co robię żle. Za każdym razem kiedy poznaję facetów, oni po jakimś czasie ochodzą bez żadnego wytłumaczenia. Poznałam faceta, przez rok rozmawialiśmy przez telefon codziennie, w między czasie spotykaliśmy się.A potem doszedł seks. Zaczęliśmy ze sobą sypiać. A teraz od piątku nie odzywa się i nie odpisuje na moje smsy i nie odpowiada na moje telefony. Powiem tak ,sytuacja taka miała już miejsce (nie odzywał siętydzień), a potem przypadkowo spotkaliśmy się. Przaprosił mnie wytłumaczeniem był tekst, że tak wyszło. Na nowo zaczęliśmy. Uważam, że należą mi się jakieś wyjaśnienia. W pon,. napisałam smsa i dzwoniłam, we wtorek również dzwoniłam, i dziś dzwoniłam. I cisza nie odzywa się.Miałam go za przyjaciela, któremu mogę wszystko powiedzieć. Co ja zle robię, żę faceci odchodzą bez słowa jakaby nic.Mam do niego jutro znów zadzwonić.

Gość za szybko dajesz
szanuj sie

Gość Monika12222
Co za bzdury piszesz. Po 5 miesiącach dopiero był seks

bo związku nie opiera się na telefonach i seksie. Może przez tel byłaś dla niego idealna ale poznał Cię na żywo, spędził z Tobą trochę czasu i doszedł do wniosku, że to nie to? przespał się dla zasady ale zrozumiał, że to i tak nie wypali a Ty się pewnie zakochasz?

Gość milllla
moze za szybjko dajesz facetowi do zroumienia , ze ci na nim zalezy..wiesz jak ktos to wyczuje to wykorzystuje, nie stara sie tak jak powinien, nie zdobywa...

Gość Monika12222
Nie sądzę .,żebym szybko dawała do zrozumienia, że mi na nim zależy. Mam do niego jutro dzwonić????

Gość Monika12222
Jest mi przykro to po co nyły te telefony , kwiaty, słodycze itd. Mam czekać aż sam się odezwie??? Przecież nie pokłóciliśmy się.

jasneeee.... zadzwoń jeszcze ze 30 razy... może w końcu zmieni numer telefonu bo będize miał Cie dosyć. Czy Ty nie widzisz, słyszysz i nie czujesz, że facet ma to w dupie?? Jakby mu zależało to by się odezwał... ja nie wiem jak możesz się tak poniżać...

Gość całkowicie czarny kot
zapytaj swojego absztyfikanta, kim dla niego jesteś dobrze byłoby wiedzieć na czym stoisz... nie sądzisz? :-)

Gość eerer
ja tez tego nie moge zrozumiec, ale mysle ze teraz jest taka "moda" na konczenie znajomosci bez slowa wyjasnienia, mam kolezanki ktore zostaly porzucone bez slowa wyjasnienia i dodam ze nie byly to jakies krotkie znajomosci tylko nawet kilkuletnie, moze faceci tak maja, trudni powiedziec nie dzwon do niego bo wyjdzie ze mu sie narzucasz

Gość Monika12222
Nie zapytam się bo nie odbiera telefonów. Chyba ,że się odezwie.

Gość Monika12222
eerer masz rację nie będę dzwonić. Jak już się nie odezwie to będę musiała pocierpieć i zapomnieć.

Gość za szybko dajesz
Za szybko mu sie dalas i dlatego. odezwala sie w tobie desperacja i faceta to odstraszylo.

Gość Hmm pomyślmy
Facet nie odbiera telefonów, nie odpisuje na sms-y, juz raz Cie olał i wyjasnił że "tak wyszło"- cóż, myslę że powinnaś dzwonic co 15 minut. Na pewno jesteś miłością jego życia i tylko czeka na Twój setny telefon. Wtedy odbierze i się oświadczy. Czemu setny? bo tak wyszło :O

Gość Monika12222
Ile razy mam pisać. Seks był po 5 miesiącach. Jesteśmy osobami mającymi po 33 lata. Uważasz, że za szybko???

Gość _tercia
a zawsze jest tak, że rzucają Cię po tym, jak pójdą z Tobą do łóżka? bo może coś w tym seksie nie tak z Tobą?

Gość Monika12222
Jeżeli chodzi o seks to jestem w tym dobra

Gość fddf
a gdzie go poznalas??przez neta??jesli tak to jego zachowanie swiadczy o tym ze jest palantem a takich facetow w necie jest mnostwo, wcale nie mysle ze za szybko mu sie oddalas

Gość Monika12222
Poznałąm go przez koleżankę.To jest jej bardzo dobry kolega z którym przyjaźni sidługo.

Gość fddf
olej goscia, poszukasz sobie innego, nic nie mozesz zrobic teraz bo on nie reaguje na twoje wiadomosci, nie narzucaj mu sie jeszcze bardziej ewentualnie mu napisz ze jest draniem i ze pomylilas sie co do niego, moim zdaniem wszystko jest juz jasne i nie masz na co liczyc

Bo normalny facet po 30 to zjawisko rzadsze od mamuta Każdy ma jakis defekt psychiczny, zazwyczaj niedojrzałość nieuleczalna. Bo jak dorosly facet nie jest zainteresowany znajomoscia to stawia sprawe jasno a nie lata z bukietami a potem zapomina

Gość fddf
kolizja ty to calkiem sensownie piszesz:))

Gość luwoltylkaaa
Zapewne jest niedojrzały, jak ktoś wcześniej pisał, sam nie wie czego chce, obawia się... A wiesz czy był wcześniej w związkach....?

Gość _tercia
a skąd wiesz, że w seksie jesteś dobra??

Gość Monika12222
Tak mówili mi faceci z którymi byłam wcześniej w związkach. Mówili żejestem czułai wiem czego facet potrzebuje w łóżlu.

Gość _tercia
a czy mówili Ci to ci sami, którzy zaraz potem zniknęli bez słowa?

Gość Monika12222
Nie będę się narzucać. Nie odezwę się już do niego. Na szczęście nie zakochałąm się jeszcze w nim. Zauroczenie.Był moim najlepszym przyjacielem , lekarstwem na szarą rzaczywistość. Jednak to bardzo boli. Nie wiem dlaczego.?/???

Gość Monika12222
Nie miałam zbyt wielu. Ale nietylko oni

Gość Monika12222
nie tylko nie zrobiłam spacji