Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psiarka

chce sobie wziac małego bokserka na wychowanie

Polecane posty

Gość psiarka
rodzice nie zyją niestety, mam jakies ciotki ale one nie lubią zwierzat, moze by przetrzymały 3 dni ale nie miesiac, a w przyszlym roku planuje wyjazd na miesiac moze dwa do stanów, moge wziac po przyjezdzie a co jak znowu trafi sie okazja? w hotelu taki psiak by sie zameczył, kolezanki wiem ze nie zaopiekowaly by sie psem bo takie sobie są, nie bardzo lubią psy :O

to ja dradzałabym psa jesl masz w planie wyjazd,pies cierpiałby ,tym bardziej ze nie miałby z kim :( zostac.Checi w tym przypadku to za mało

no własnie a piesio by wiecej cierpiał bo czułby sie porzucony ale proponuje zaadoptuj pieska wirtualnie

Gość psiarka
nie wezme teraz, ale za jakis czas na pewno chcę miec psa, moze w połowie przyszlego roku,jak juz wroce z wojaży, a potem trudno bede siedziala w domu, wyjazd do domku nad jezioro i krotkie urlopy najwyzej

ja zaraz ide do pracy własnie i trza konczyc ta miła pogaduszke psiarka odezwij sie jak i co?co wymysliłas

Gość psiarka
jak zwykle nikogo z moich rejonów :D zawsze albo południe albo Warszawa

Gość psiarka
nie z okolic ale z samego Olsztyna miasto wojewódzkie hehe i zauwazylam ze jest malo ostatnimi czasy bokserow na ulicach, nie to co kiedys a poza tym one mają ogony, dziwnie to wyglada