Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psiarka

chce sobie wziac małego bokserka na wychowanie

Polecane posty

bo boksery niemodne a modne yorki bo labradory się znudziły co widac w schronach i azylach a yorka za chiny bym nie chciała dla mnie za male

co do ogonów- teraz juz nie mozna obcinac i uszu kopiowac a i psu wygodnie w tyłek mu nie wieje a i uszy zakryte

tak boksery sa fajne jednakze one musza mieszkac tylko w mieszkaniu - nie maja podszerstka

Gość psiarka
tez bym nie chciala yorka ani zadnego ratlerka czy pekinczyka w gre wchodzi tylko bokser, a jakby boksery nie istniały to moglby byc posokowiec bawarski, wyzel weimarski, labrador, beagle

co do beagla nie wypowiem sie ale labki czasami są upierdliwe i choruja na alergie moj np ma niedoczynnosć tarczycy i do konca swych dni bedzie na lekach

Gość psiarka
kiedys mozna bylo i uszy i ogony ucinac, moja miala długie uszy i wygladaly jak liscie, ale z tymi ogonami to dziwnie wyglada, nie jak bokser

wyobraźcie sobie jak takie kluski w liczbie np 6 wpadaja do przedpokoju i obracaja kapcie

ja miałam 7 bokserkow po mojej Sabusi,dziewczyny ile to roboty w domu to szopka,ale to były cudne czasy

Gość o jaaaaa
czy swojemu dziecku obcięłabyś uszy, jeśli inni rodzice by to robili, bo odkryliby, że dzieci wtedy 'ładniej' wyglądają? PS: jeśli nie możesz wziąć psa na stałe, to poszukaj w necie ogłoszeń o tymczasie, jest ich mnóstwo, dajesz po prsotu psu dom na parę miesięcy, dopóki nie znadzie się nowych właściciel... a czy to przupadkiem nie jest z Twojej storny nieprzemyślany kaprys? chęć poasiadania psa 'przez parę miesięcy' wydaje mi się, delkatnie mówiąc, trochę infantylna...

ale Tesss32 gdybys widziała te oczy ,ta twarz ..wszystko im było wybaczone .

kochana moj labus mial 7 tyg jak przyjechał wiadomo ze to nie to samo ale tez był rozkoszny tłuscioch teraz też jest tłuścioch - przez tą tarczyce - ale juz większy

tak ciagle bedzie jadł jakis lek na E ale nie pamiętam nazwy tracił futro i miał problemy ze skórą - taki łupież i tłusta sierść i wyszło po badaniu krwi własnie pod kątem oznaczenia hormonów

kosztowało mnie to wszystko bardzo dużo zdrowie i kasy ale opłacilo sie bo to moje psisko kocha mnie bezgranicznie

Gość Kiki30
Psiarka - z psami roznie bywa, a z bokserami szczegolnie. Bylam kiedys w takiej samej sytuacji jak ty, mieszkalam sama i chcialam bokserka. Kup sobie pieska, ale pamietaj, ze bedziesz za niego odpowiedzialna tak jak za dziecko, wiec jak zacznie chorowac (a boksery sa niestety chorowitymi psami) to wywiazuj sie z obowiazkow i lecz psa, mimo, ze to szarpie po kieszeni. Bokserki sa warte wszystkich pieniedzy. Sama oddawalam pol wyplaty na utrzymanie mojego. Okazalo sie, ze nie ma hormonu odpowiedzialnego za gospodarke wody w organizmie. Musialam jej podawac leki do konca zycia i leki uwierz, byly bardzo drogie, bo kosztowaly mnie jakies 170 zl (5 lat temu) i starczaly na 30 dni. Koszmar. Ale warto bylo, bo to bylo cudowne stworzenie. Na koniec dodam, ze moja psinka zdechla na zupelnie cos innego. Zerwala sobie sciegna w przedniej lapce podczas wariacji na spacerze. Byla operacja (kosztowna) i niestety nie udala sie. Zdechla dzien po operacji. Buuu...ale mi jej brakuje!!!!! Kupie sobie kiedys znowu boksera, a jak bede miec dom, to kupie sobie dwa boksery i wiem, ze zawsze beda sie przewijac w moim zyciu te cudowne stworzonka ;) Pozdrawiam. Wrzuc fotki, jak juz kupisz swoje 'psie szczescie'.

Gość psiarka
tak, jestem bardzo infantylna bo zastanawiam sie czy wziac psa i uciac mu uszy :O

Gość psiarka
nie mam zamiaru nikomu uszu obcinac, ehhnawet na topik o psach przylezie jakas poczwara :O