Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psiarka

chce sobie wziac małego bokserka na wychowanie

Polecane posty

tesss32 wpisałam w google-boksery w potrzebie i przez Ciebie mam juz dzien do niczego:o

Niekoniecznie w schronie psy zachowują sie rożnie pod wpływem stresu i taki ktory wyglada na niedostępnego moze byc później najukochańszym psem na świecie stąd idea Domów Tymczasowych - by psa poznac ....

Gość psiarka
dlatego chcialabym teraz ze schroniska pomoc jakiemus biedakowi, moja była od szczeniaka w domu, zyła jak pączek w maśle i chyba tego nie doceniała :P

Tesss32 a jak wiekowo masz te psy?mieszkasz w bloku czy domu?gryzły sie na poczatku?

Gość no ja na boksia
moje dwa sie w ogole nie gryzly pelna akceptacja i milosc jedza pija z jednej miski razem : D:p a gryza sie do zabawy i mozna na te ich podchody patrzec godzinami a kundelek jest maly 1/3 boksia ale i tak ciagle go przewraca ; p wyrywa mu zabawki no i w ogole jak rodzenstwo ; p no i nie rozstaja sie na dalej niz ok 5 metrow;D sikaja nawet wspolnie;d

Gość niteczka zielona jak polny wia
mialam psa boksera 11 lat, przez cale dziecinstwo, wspaniale psy, ale pamietaj one potzrebuja ruchu, zdrowego jedzenia i dbanie o siersc, czesani a siersc wypada im niemilosiernie :) czesto tez choruja na uszy czy krtan, poniewaz maja krotki nosek i jak chodza to tak przy ziemi czesto wdychaja zimne powietrze. ja swojego uspilam z powodu choroby ( nie chcialam zeby bardzo sie juz meczyl te kilka godizn do odejscia, To byl nadzyczaj wrazliwy i pelny zycia pies, i maja piekne oczy te psy . pozdrawiam

no ale nie mozna chyba dwoch starszych psów połaczyc ?tylko ewentualnie szczeniak i starszy,co?

Labek ma 4 lata Diana 5 ( a w książeczce ze schronu w którym była to rok urodzenia ma 2001) nie bylo różowo na początku bo labek jest rozpuszczony jak dziadowski bicz i troche sie gryzły ale Dianka to zawsze w swej obronie gdy labek bardzo natrarczywie zaczepial ale te zbyl inny problem ona z początku warczala na syna mojego a teraz to życie odda za niego potrafi czekac przy furtce i 5 godzin gdy on gdzies na skuterze wyrusza wybrala go na swego pana mam je na zewnątrz tzn dom ale wchodzą do środka tez

no własnie to jest dziwne ze bokser niby krotkowłosy pies a tak gubi siersc a np spanielek włosy ,,do pasa'' a nie leni sie tak

spokoje mozna łaczyc mam kolezanką ktora ma 3 rottki samca i dwie sunie tez z Pomorsiej

Tess32 wiec one wiekowo razem brane były?a jak to jest z tym ze suczka i pies?nie ,,podrywa''jej? a jak ma cieczke to co wtedy z Labkiem robisz?

Gość psiarka
psy tez są takie fajne jak suczki?

:Dkurde moj tez krzywo na drugiego patrzy,ale mam plan.. Powiem ze znalazłam go na ulicy ,nie ruszał sie z głodu i musiałam go wziazc do domu BO PRZECIEZ NIE ZOSTAWIE NA ULICY!! OOO tak powiem ,a wtedy napewno sie zgodzi,bo tez ma serce ,tylko ze moj chłop tak bardziej ze wzgledow praktycznych psa niechce drugiego:D

Ona sterylizowa jest to podstawa wydania psa z Pomorskiej Fundacji Rottka mialam zabrac inna sunie ale tamta nie mogla mieszkac z psem i trafilam na Dianę i przepadlam ...... ma swoje fochy tez ale wiem juz czego się spodziwac mam ja od lutego tego roku

Gość psiarka
moj były nie chcial miec psa :O ze brudzą, ze chcą jesc, chodzą po łozkach itp no i powiedzcie jak byc z kims takim :O

psiarka pies robi tylko to na co mu pozwolisz jak nauczysz czystosci to nie bedzie brudzil

nie to nie da sie .Pozatym stosunek człowieka do człowieka poznaje sie po podejsciu do zwierzat-podobno Pozatym jak pies czysty to coby tam na ł.ozko nie mogł wejsc :D Tesss32 ale te adopcje daleko od mojego miasta sa niestety , a widziałam teraz cudna suczke Fride tam własnie w -boksery do adopcji-cudenko

Gość psiarka
moja suczka lezła gdzie chciala, miala swoj koszyk ale czesto w nocy właziła do łozka i rano budziłam sie koło jej mordki, mi to nie przeszkadza, moze lezec nawet na lampie

Gość no ja na boksia
no maly kundelek spi z nami w lozku a boksio ma swoj fotel sam idzie do niego spac, ale ok 5-6 nad ranem przychodzi do nas bo milosci potrzebuje : D

jeezu tez cudo a takich co psy wyrzucaja z auta to bym zabiła!!!!!!!! niech ich szlag trafi gnoji

jak tak mozna zrobic??to nie ludzie sa przeciez ten piesio potem płacze,szuka,cały ze strachu sie trzesie,,,niee szkoda słów