Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złośliwa ......28

Co za cham! Ale go załatwiłam!

Polecane posty

Gość Aaaaaaaooooooooooooouuuuuuuuuu
A ja jestem facetem i kibicuję autorce! :D Emocjonującco :)

tak. od razu mu skóra z głowy zlezie, jasne. tak samo jak sie nie dopuszcza żeby odżywka do oczu napłynęła, tak samo będzie z kremem przecież...

Gość Bosko po prostu bosko
Eeee tam przesadzacie, Ja takim kremem depiluje miejsca intymne i jakoś nic mi nie jest. Tymbardziej facet ma grubsza skore. A poza tym zawsze jak sie splukuje odzywke to sie chroni oczy.

ike chodzi mi o to ze wiele sie moze zdarzyc wiec nie wymyslajmy juz tragicznych zakonczen tejze zemsty i daruj sobie uwage o mysleniu

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a on kurwa docenił ten związek? ogarnij się, chyba czytać hipisie nie umiesz

Nie przesadzajcie, a jak wpierdzielacie żarcie nafaszerowane konserwantami chemicznymi to jest w porządku tak? :) Jeden kremik do depilacji jeszcze nikomu nie zaszkodził...

Gość arekkk1980
Widocznie doceniał skoro mówil o ślubie! A skoro gadał z inną laską to znaczy że złośliwa..28 jednak czegoś mu nie dawała. Sama sobie winna a teraz jeszcze zrobila mu krzywdę. Szmata! Oby ją oblał benzyną i podpalił!

arek... jaki ty dziwny jestes, "związek to ona miała", owszem miała, dopóki kolesiowi nie zachcialo się ruchać na boku, no litości. i teraz ma jeszcze mieć za to wyrzuty sumienia? łysy łeb to i tak za mało

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
spierdalaj satanisto! takich ludzi jak Ty powinno się palić zastanów się w ogole co piszesz zamiast koty zabijać wziąłbyś się za czytanie ze zrozumieniem i dokładną interpretację

Gość a odpowiedz mi....
arekkk a ja zdradzam swojego meza, bo nie jest taki jak sobie wymarzylam. rozumiem ze chociaz ty mnie popierasz? :D

arek jak ten gosc niby tkai w porzadku to dlaczego z nia po prostu nie zerwal gdy przestalo mu cos odpowiadac do tego stopnia ze zaczal ja zdradzac? moze powiesz ze bylo mu jej zal, ze to bylby dla niej cos? zreszta zakonczmy wymiane zdac bo sie syf tu robi :P

arekkk1980 Ty mało rozgarnięty jesteś. Nawet jeśli luby wybranki czuł, że mu czegos brakuje, to w jego psim obowiązku było porozmawianie z nia o tym, zakończyć to i dopiero sobie wyrywac laski przez internet! No troche honoru, bałwan z Ciebie.

Taaa łysy łeb to za mało, powinno się takich kastrować, żeby więcej nie krzywdzili i żyli w samotności. Amen :D

Gość fdgdfg
łysy łeb to i tak za mało -------- no ja nie wiem czy za mało, skoro dla niego to taki cudowny i najwspanialszy skarb jest :D jeśli naprawde aż tak dbał o włosy jak ona pisała i mial je już długie to jesli one mu wypadną to dla niego będzie prawdziwa tragedia :D Aha, ja stosuję kremy do depilacji i zawsze mi usuwają wszystkie włosy, nawet twardsze, np pod pachami i bikini

Gość zdrajca nie mąż
heheheheh mama nadzieje ze to prawda, ze ta kobieta jest naprawde taka odwazna... jesli tak, to chyba i tak jej za bardzo na nim nie zakezalo, bo w koncu nie pisze ze jej zle, smutno,ble ble ble, tylko zemsta ZEMSTA! jesli autorko jestes prawdziwa i ta historia tez to zycze ci wszystkiego najlepszego i zeby Ci sie zycie ulozylo, i juz nie z takim palantem.. jestes odwazna, ale nie tym ze mscisz sie, to tylko dodatek:D tylko tym ze odchodzisz.. gratuluje i pozdrawiam:D🖐️

Gość arekkk1980
Nie, jak laska zdradza to nie jest to samo. Ale jak facet zdradza to znak że kobieta stara się za mało. Nie piszcie mi o jakichś pieprzonych kotach, idioci. Wszystkei jestescie nienormalne że ją popieracie. Do moderatora trzeba napisać żeby odszukal jej IP, trzeba zadzwonić do nich i ostrzec faceta!

Gość yyyy....
Jasne, ze odrosną. ...za kilka lat.:D:D:D

Hahahaha jak kobieta zdradza to co innego. Hahahaha, to może też wtedy facet się za mało stara? Ale Ty głupi jesteś ŻAL