Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kochana1717171

Nie czytaj jak niechcesz

Polecane posty

Gość Kochana1717171

mam 17lat na kafeteri siedze juz od roku sluchajac i w sumie starajac sie pomoc ludziom teraz ja cos bym chciala napisac.. jezeli po 2 zdaniach nie bedziesz zainteresowany nie czytaj bo nie chce slyszec Twojej obrazliwej opini.. poprostu wyjdz.. a wiec.. stalo sie to dzisiaj.. z moim chlopakiem jestem cos ponad 2miesiace.. Adrian jest hmm typem Playboyka:D śliczny przystojny.. pomyslalam sobie gdzie taki chlopak dla mnie?;o na kazdym kroku gdy szlismy na spacer na zakupy na kawe slyszala od przechodzacych dziewczyn opinie na temat mojego Adriana ale on sliczny jakie ciacho... a on tylko sie usmiechal... bylam taka zazdrosna:( bylo mi przykro balam sie ze mnie zostawi... wreszcie dzisiaj slyszac opinie dziewczyny mowiacej do kolezanki : patrz jaki on slodki z nim odrazu poszlabym do łóżka.. postanowilam porozmawiac z moim chloptasiem.. powiedzialam mu ze jestem cholernie zazdrosna i boje sie czy mnie nie zostawi.. zaczol sie smiac.. i uslyszalam od niego : Kochanie jeszcze nigdy nie spotkalem takiej pieknej i inteligentnej dziewczyny jak ty.. myslisz ze zostawil bym cie dla jakiejs pustej panienki przechodzacej obok... Nigdy nikogo niekochalem.. Ty nauczylas mnie kochac.. jak to uslyszalam Opadła mi szczena na du..:P wyjebalam wielkie oczy,.. zakrecila mi sie łezka.. i wydusilam z siebie TAK BARDZO CIE KOCHAM... poczulam sie jak w jakiejs bajce... myslalam ze nigdy sie nie zakocham.. a tu zakochalam sie i w dodatku w pleyboyku..

Gość gogooo
To pięknie!!! Miłość dodaje skrzydeł. Ja też odlatuję...

Gość ZAsADA _jEST_JEDNA
kochajcie się i szanujcie - powodzenia ;)

Gość kretyniiiiii
siedziesz od ponad roku i niemasz stelgo nicku niesciemniaj mala kolejny niedojebany facet erotomwan kretyn

Gość pusta laseczka
a ja zawsze jak widzę faceta to komentuję głośno i wyraźnie jego wygląd. Tak, żeby ludzie w promieniu dziesięciu metrów dokładnie słyszeli co mam ochotę mu zrobić :)