Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania Gotowa do Starania

Dziewczyny - pomocy!!!!! MAm 14 dni od dzisiaj

Polecane posty

A wiec po krotce!!!! ZOstawil mnie facet i wyjechal do Polski. Na stale. Ja tu zostalam i mam plan , prosze o porady. A wiec chodzi o to ze za 2 tyg w sobote spotkamy sie na slubie znajomych, nie chodzi juz o to ,zeby cos w nim wzbudzac, ale On mysli ze ja jetem biedna , bo zostalam sama i sie zalamalam. Potrzebuje szybki plan: dieta ciwczenia solarium pare nowych ciuchow, poradzcie mi jak najszybciej zrzucic kilogramy , co sobie kupic i wogole..,potrzebuje planu!!!

Gość czrna kafe
zastosuj diete mniej jedz tzw mż idz na solarke zrub nową fryzure kup coś ładnego

Gość julka 29
Witaj Aniu Ja Ci mogę pomóc,ale pod warunkiem ,ze bedziesz się mnie słuchać i wykonasz ciężką pracę ok? buziaki i czekam na mailika

mam do zrzucenia 8 kilo, ale jak zrzuce 5 to bedzie supppppppeeeeeeerrr mysli gnoj ze siedze i placze a tu gowno:P

julka 29 spieprzaj z tym swoim herbalife

Gość schudlam 6kg w dwa tygodnie
bo jadlam warzywa albo salatke z piersia od kurczaczka albo i to bez sportu:) alte teraz zaczynam sie do tego ruszac zeby jeszcze lepiej poszlo:) a co do kupna ciuszkow to zalezy jak wygladasz i co ci do wygladu pasuje... ale zanim cos kupisz to schudnij chodz do solarium kosmetyczki i juz wtedy bedziesz sie lepiej czula wiec ci latwiej bedzie cos do ubrania kupic... a maja to byc ubrania na sodzien albo na ten slub i jak dlugo ci do tego slubu pozostalo????

slub dokladnie za 2 tyg i ten gnoj przyjdzie ze swoja nowa dziewczyna!! a ja jestem przyjacoilka panny mlodej potrzebuje pare zestawow

Nie oszukujmy sie najlepiej ograniczyć jedzenie do minimum i pić herbatki ziołowe duzo ruchu ćwiczeń

juz dzisiaj zjadlam owsianke na sniadanie na obiad mrozonke warzyw z jog.nat zaraz skocze na solarium moze:P

Rada ode mnie: Ogranicz sie do jedzenia 1000kcal dziennie (zero slodyczy, soli, tluszczow), cwicz choc pol godzinki dziennie. Po kapieli wklepuj w skore, cale cialo jakis dobry balsam. zadbaj o dlonie i stopy, paznokcie. Podetnij koncowki wlosow u fryzjera, rob maseczki na twarz. Na solarium nie chodz, bo skora jeszcze na twarzy Cie bedzie postarzac. Kup seksowna bielizne, ponczochy, seksowna, sliczna sukienke, super buty na wysokim obcasie. Dbaj o siebie. Badz pachnaca, swieza.... Nie wiem jakie sa Twoje nawyki higieniczne, wiec nie wiem co zmieniac, ale zakladam, ze jestes zadbana i dbasz o higiene. Koniecznie depilacja (nogi, pachy, bikini). Kup nowe kosmetyki, eksperymentuj z makijazem, poza tym to doda Ci pewnosci siebie. Badz kokietka.

dzisiaj na silownie to nie,lecze kaca po wczoraj i kiepsko sie czuje, ale herbatki jak najbardziej:)

nie zrucaj dużo kg, bo będziesz wyglądała na chorą zamiast promienieć. za to ruszaj się codziennie. u mnie codzienny basen sprawił ze już po 2 tygodniach było widać różnice w sylwetce. zresztą nawet jakbyś utyła to możesz wyglądać olśniewająco tylko za pomocą ciuchów :P wystarczy dobrać krój sukienki do figury, a kolor do typu urody. to i nie zapominajmy o takich cudach techniki jak bielizna modelująca sylwetkę. zaplanuj wiec sukienkę i zakup idealnej do niej bielizny. zapisz się koniecznie do fryzjera. zrób paznokcie i brwi. a przez te dwa tygodnie po prostu się dopieszczaj. rób maseczki na cerę i włosy. kup dobre kosmetyki. będziesz olśniewająca :D

Gość julka 29
Aniu ja Cie nie obrażam a Ty mnie obrażasz!!! Nie znasz mnie ,nic o mnie nie wiesz a zachowujesz się jakbym coś złego Ci zrobiła!!! Ni e masz kultury za grosz wiesz? Ja wiem że mi pomógł, sama schudłam jedząc i jestem szczera, a nie zakłamana jak większość z Was, zwłaszcza tych, które tak atakują. Nie znacie tej firmy, ani mnie jako dystyburtora, więc wydawanie takich opinii świadczy o człowieku!!!! Zastanów się!!

julka ja Cie znam , wciskalas mi to swoje herbalife juz nie raz, daj spokoj sobie , ok??

Aha, nie zapomnij zabrac ze soba jakiegos przystojniaka!! Koniecznie. Nie chcesz chyba aby Twoj ex poczul sie gora i byl dumny, ze ma nowa laske. Znajdz kogos mimo, ze na ostatnio chwile. Koniecznie przystojniak!!

dzieki dziewczyny, czy ktorej z Was udal sie taki misterny plan?? jak sie czulyscie??

Gość julka 29
Może toi że masz tyle w sobie złej energii i złosci doświata, spowodowło że tak potraktował Cię ten facet!! Polecam Ci książkę :SEKRET Tam znajdziesz prawdę o sobie-zobaczysz jak sami sciągamy do sibie złe rzeczy, osoby i przypadki-poprzez złe myslenie, złe emocje-to taw, PRAWO PRZYCIąGANIA.

z tym facetem to nie bardzo,bo wpadne do Polski na ostatni moment i nie ma nikogo takiego boze ,zebym sie tylko nie spila i nie zaczela mu gadac:P

Mayor brawo :) Solarka wykluczona ,Sa naprawdę dobre specyfiki samoopalające ,które jednocześnie nawiżają skórę ,dając efekt lekkiej opalenizny .

jezuu julka 29 moralizatorka sie znalazla nic o mnie nie wiesz , ani kto kogo zostawil wez te swoje czary i idz na inny topik p.s. ksiazke sekret czytalam

2 tyg masz czasu ułóż sobie plan bedzie dobrze...ale On pewnie nie zauważy zmiany bo faceci są dziwni:O

po prostu nie lubie ludzi ktorzy po raz kolejny wciskaja mi cos na sile , slyszac wczeniejsze nie

Gość dfgffggf
A własnie że mozesz schudnąć wiecej, jesli prawie nie bedziesz jadła. Taka prawie głodówka, że dziennie zjesz np. tylko jabłko i pomidora. Do tego środki przeczyszczające. Poza tym solarka, fryzjer, ostrzejszy makijaż wtedy, pazury zrobione

wlasnie zaraz zabiore sie za plan:) a z tym facetem , to moze po prostu kumpla poprosze

sorry, ale na jednym jablku dziennie nie wytrzymam

Gość tetarka1
ubierz się szykownie i baw się super nie zwracając uwagi na byłego

basen!!! to jest to!!