Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darciucha

Wiecie co głupiego odkryłam ostatnio?

Polecane posty

Gość darciucha

... że ludziom daje sie drugą szansę. Do tej pory zwykle skreślalam innych jeśli popełnili jakis błąd albo szybko zniechęcałam się do nowych znajomości jeśli widziałam że ktos np dziwnie się zachowuje. A tu widzę że w około ludzie dają sobie drugie szanse i jest albo beznadziejnie albo zarąbiście. Jak to jest u Was? Dajecie drugą szansę jesli ktoś Was zrani albo zachowa sie nie po Waszej mysli?

Gość olaolaholahola
nigdy wiecej jej nikomu nie dam.

Gość budyń 23
ja ostatnio dałem drugą szansę dziewczyie która zarzygałą mi samochód:D kocham ją nad życie:D Powaznie

Gość darciucha
budyń:D kurde a sprzatneła Ci w aucie chociaż? że dałeś jej drugą szanse?:D wieci8e co? bo ja myśle że to ze nie daje się drugiej szansy świadczy o naszym egoizmie...

Gość darciucha
emilunka 1985----OMG, ale dziewczyna z tego tematu może ma czyste sumienie?

Gość olaolaholahola
a ja razem z emilunka sobie poczekam :D

Gość budyń 23
nie posprzątała i nie była pijana jak sądzicie.. ma chorobę lokomocyjną okropną i nie mialem sumienia sie zloscic na nią

Gość darciucha
kurde przeczytałam tylko kawałek pierwszego postu z ww topiku. Emulinka na co czekasz? będziesz sprawdzać gg swojego faceta?

Gość darciucha
budyń ale Twoja Dziewczyna miała nieziemskie szczęscie że Ciebie spotkala:) zazdraszczam:) (co nie znaczy że kiedyś przydarzyła mi sie podobna sytuacja)

olaola 🌻 no ja zaraz z pracy wychodze, ale juz sobie na maila linka przeslalam i zaraz jak wejde do domu to wracam :) a tam, mnie się wydaje, ze zaufanie jest najwazniejsze. ale skoro ona sama to odkryła,to zero litości :)

Gość budyń 23
ale ja nie twierdze ze mnie rzygi nie brzydzą.. to zadna przyjemnosc sprzatac bełta ale bylo jej wystarczahjaco głupio i wolałem sie zachowywac taktownie. Pozatym oddam za nia wszystko co mam wiec niech sobie wymiotuje nawet na mnie:D

Gość darciucha
:D:D:D:D budy n to co Ona takiego w sobie ma? :)

Gość budyń 23
sam nie wiem... ma kręcone włosy, śliczne oczy i jest najbardziej delikatną osobą jaką znam:D ma niesamowity umysł i dystans do siebie:D Pozatym to jest jedyna dziewczyna w której najpierw zauwazylem umysł a potem dopiero ciało. zazwyczaj bywa odwrotnie wiec cos chyba jednak w sobie ma

Gość darciucha
no to szczęście życzę:) PS. niech zgadnę: pierwszy prezent jaki jej dałeś to paczka aviomarinu?

Gość budyń 23
nie ale fajny pomysł:d wykorzystam:D pierwszy preznet to byl bilet na kabaret moralnego niepokoju w mikołajki:d

Gość darciucha
lepiej nie, bo sie jeszcze obrazi;) chociaż podobno ma dystans do siebie w każdym razie co złego to nie ja:D

Gość budyń 23
no co ty:D teraz to jak jezdzimy razem samochodem to sie pytam czesto czyu wszystko ok i ona twierdzi ze taka dawka czułości i troski moze byc smiertelna. nauczylem sie przy niej ostrozniej i spokojniej jezdzic przynajmniej. ale wiesz twoje pytania sugeruja ze ty szukasz sobie kogos fajnego:D mysle ze masz duze szanse bo jestes przemiła:D

Gość darciucha
:D:D dzięki:) szukam szukam ale mojego Fajnego ani widu ani słychu;)

Gość budyń 23
wiesz sposobu z wymiotowaniem na tapicerkę nie polecałbym ale wystarczy ze bedziesz kobieca i troszkę niedostępna:D i aha usmiech czyni cuda i zbliza ludzi:D

Gość darciucha
ok, zapamiętam, żadnych zwrotek na tapicerkę;) usmiech to mi już chyba przyrósł do twarzy:D kobieca? ok Niedostępna? w jakim sensie?

Gość budyń 23
w pozytywnym znaczeniu niedostępna:d nie smiej sie za glosno z jego żartów, bądż troszke zarozumiała i trzymaj dystans na poczatku. Faceci lubią szanować swoje dziewczyny naprawde:d dasz sobie rade jestes mądra