Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość montanka

Nie mogę się pogodzić z tym, że jestem brzydka i nieatarkcyjna

Polecane posty

Gość montanka

I nigdy nie będę piękna, nie będę wzbudzać podziwu i zazdrości. Nie będę przymierzać setek ubrań w sklepach. Przeraża mnie ta myśl. Tym bardziej, że wiem, że atrakcyjny wygląd na kluczowe znaczenie w każdej kwesti. Ludzie z reguły są estetami i otaczają się pieknem. Do końca życia będą zgorzkniałą kobietą, użalającą się nad sobą, zazdroszczącą urody i powodzenia innym:(

Gość ogórkową
jezeli Ci coś tak baaardzo przeszkadza to możesz to skorygowac operacją plastyczną...nie widze problemu - aż tak bardzo drogie to to nie jest , jakbyś nioe mogła odłożyć możesz wziąć jakiś kredyt

Gość No mam tak samo jak ty
i nie potrafię nic z tym zrobic.

Gość montanka
Nie odważyłabym się. ta opcja zdecydowanie odpada:(

Gość pomidorowa..
Pogodz sie z tym, bo nic na to nie poradzisz. Zycie jest niesprawiedliwe...

Gość montanka
Chciałabym miec chociaz idealną figurę. Tak aby ubrania leżały na mnie idealnie. wtedy raczej nikt uwagi nie zwraca na twarz.

Gość ogórkową
a czemu byś sie nie odważyła?? nie widzę nic w tym złego, no fakt może troszkę boleć ale potem byłabyś szczęśliwa o ile rzeczywiście masz taki problem a nie jest to jedynie wytwór Twej wyobraźni - to, ze jesteś brzydka

Gość nie przesadzaj................
makijaz, fryzura,ciuchy, uśmiech i bedzeisz atrakcyjna i nie pisz mi, że nie bo w to NIE WIERZĘ!!!!!!

Gość pomidorowa..
Operacje mozna sobie zrobic jak sie ma jakis konkretny defekt(np. krzywy nos), a nie jak sie jest calosciowo nieladnym...

Ja mysle, ze kazdy jest na swoj sposob ladny i grunt to akceptowac siebie takim jakim sie jest, pokochac wszystkie zalety, wady... nikt nie jest doskonaly. Autorko topiku zycze Ci, abys wlasnie w taki sposob o sobie myslala 🌼

a wiesz że Ci uważani za ładnych i atrakcyjnych mogą nie być wcale szcześliwi w życiu? pozatym na pewno masz coś w sobie fajnego do odkrycia...

Gość pomidorowa..
Ladnym zyje sie latwiej i lepiej, nie ma co sie oszukiwac.

Gość ogórkową
a tak naprawde jest bardzo mało osób które są idealne.., jak są ładnę to intelekt im nie dopisuje, jak sa ładne i mądre to czasem chore albo z takimi problrmami , ze szok mało jest takich co mają wsztstko o ile w ogóle... a figura to chyba najmniejszy problem, co? dieta, siłownia i za kilka miesiecy osiągniesz efekty :)

Gość ogórkową
Operacje mozna sobie zrobic jak sie ma jakis konkretny defekt(np. krzywy nos), a nie jak sie jest calosciowo nieladnym... najpierw korygujesz np. nos, potem usta, brode - da sie, da jak bardzio sue chce

Gość montanka
Mi tylko tego brakuje do pełni szczęścia. Chciałabym być piękna, tylko tyle. Pięknemu zawsze łatwiej w życiu.

Gość balba2344
Ja jestem ładna i zgrabna. Ciągle słyszę "Ty taka dziewczyna!!!" I co z tego?? Nie układa mi się w życiu osobistym. mam 31 lat i nie mam własnej rodziny. Zakochuję się w nieodpowiednich facetach i jestem całe życie bardzo samotna. A co do urody. To sama widziałam jak odpowiednia fryzura, makijaż i ciuchy potrfią zrobić z brzyduli kogoś wyjątkowego. Uzbieraj troszkę kasy i w jeden dzień zrób zmianę. Dobry wizażysta, fryzjer i sama zobaczys. Głowa do góry :) Pozdrawiam

Gość nie przesadzaj................
no ja mam taką figurę i takie wosy:) no może trochę bardziej gęste;) z twarzy ponoc ejstem piękna kobietą i co?;/ tez mam doły bardzo często bo chciałabym być jeszcze ładniejsza:/ chyba nikt nigdy nie jest w 100% zadowolony z siebie:/

Gość karmi2
Do dziewczyn twierdzacych, ze sa atrakcyjne: nie badzcie zalosne i przestancie sie zalic, jak to wam zle z faktem, ze jestescie bardzo ladne. Jesli tak wam zle to sa miliony sposobow, aby sie pobrzydzic, a jednak z nich niekorzystacie. Jestescie hipokrytkami i to jeszcze z brakiem wyczucia, bo piszecie te bzdury na topicu dziewczyny, ktora marzy o byciu piekna. Zastanowcie sie nad soba...

Gość montanka
Chodzi o to, że jak ktoś ma idealną figurę wtedy nikt raczej nie zwraca uwagi na twarz, szczególnie faceci. Oni raczje zapatrują się tam niżej. Kolejna rzecz która wynika z poprzeniej. jeżeli ktoś ma idealną figurę to wtedy każdy ciuch lezy na nim dobrze. Łatwo kompletować rózne zestawy. A jak ktoś jest nieproporcjonalny to jest mu trudno znaleźć coś w czym wygląda dobrze. A jak już znajdzie to chodzi az do znudzenia. raczej nie widziałam nieszczęśliwej pięnej kobiety. Moje znajome te ładniejsze ciągle kogoś podrywają a tym samym potwierdzają swoją atrakcyjnośc a ja jestem sama:(

Gość balba2344
No nie wiem. Ja znam dziewczyny naprawdę nieciekawe z wyglądu. Nie tylko z twarzy ale i z figury. I powiem Ci, że mają takich przystojnych mężów, że ja mogę tylko pomarzyć. u Ciebie trzeba chyba zminić myślenie, nie urodę :)

ja nie mogę....to że ktoś jest ładny nie oznacza odrazu że jego życie jest usłane różami!!!!!! tu nie o samą urode chodzi...

Gość ogórkową
montanka , a co to znaczy idelana figura?? ja Ci powiem mam 104 w biuście, talia 62, a biodra 100 - uważam nieskromnie, ze jestem zgrabna ... i co?? nie moge sobie nic kupić, bo wszystko jest na deski, albo koniety bez talii, ze spodniami też jest problem .... :( wcale tak wsyztsko nie pasuje :( no ale może akurat taka figura nie jest uwazana za idealną...

Gość montanka
Do wyglądu kobiety z linku bardzo mi daleko. Chciałabym miec chociaż piękną figurę ale to niemożliwe bo jestem nieproporcjonalna i średniego wzrostu. Gdybym chociaz to miała napewno byłabym bardziej pewna siebie, byłabym szczęśliwsza, częściej bym sie uśmiechała, emanująca optymizmem. A tak to jestem zgorzchniała i raczej innych dos iebie nie przyciagam:(

Gość karmi2
Ale kto tak twierdzi?:O Lepiej byc jednym ladnym niz brzydkim i nie ma co nawet o tym dyskutowac.

Gość montanka
Idealna figura to szczupła, wysporotowana, z zarysowoną linia mięśni co swiadczy o zamiłowaniu do sportu ale bez przesady. Wg mnie figura tej kobiety jest idealna i przede wszystkim proporcjonalna.

może uroda pomaga...naprzykład w znalezieniu partnera, w pracy w której trzeba dobrze wyglądać ale nie jest receptą na wszystko

Gość ogórkową
no to ok, moja nie jest taka jak tej modelki (talia i biust zwłaszcza)... ale wydaje mi sie montanko, ze bardzo dużo z tego co piszesz dzieje sie w Twojej głowie... moze jakiś psycholog, mam nadzieje, ze Cie nie uraziłam

Gość balba2344
Miałabyś jej figurę i na forum napisałabyś - chciałabym być niższa bo nie mogę znaleźć przyjaciół i faceta. Na wszystkich patrzę z góry i wszyscy sie na mnie gapią jak na dziwoląga... Jak ktoś chce zawsze znajedzie powód do narzekań. Myślę, ze nie przyciągasz do sibie ludzi swoją miną