Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belaa333

zakochalam sie w duzo starszym facecie...

Polecane posty

Gość belaa333

on ma 44 lata ja 30 :O czuje sie jeszcze dosc mlodo i boje sie tego :O

Gość smutna bez przyszlosci
a on tez zakochal sie?on znaty?

Gość karoooo
rozwodnik.. stara prukwa ?? dzieki :O

Gość Fąfala
w tym wieku to różnica się zaciera, może staro wyglądasz a on młodo i już nie widać różnicy między wami

to w czym problem?jak on tez kocha to badzcie razem..

Gość belaa333
sama nie wiem w czym... glupia jestem jak na swoj wiek wiem.. :O moze po prostu jest to obawa przed tym ze na czyms moge stracic bedac z nim zamiast z kims mlodszym? :O

Gość ja mam dokładnie tak samo
tylko że ja mam 20, a on 29... niby to nie tak dużo, ale wątpliwości mam wiele...

Gość uetut
eeejjjj jak weszłam to mysłałam, ze napiszesz : mam 22 lata on 50 :P myśle ze można spokojnie żyć z taką róznicą wieku moja siostra cioteczna wyszła za maż za faceta 15 lat starszego i są super parą, ona miała wtedy 25 a on 40...

jak kochasz to daj sie poniesc milosci i tyle..zycie jest krotkie

Gość ogladnijcie se teraz albo nigd
ta cala marta zmuda ma 24 lata a krolikowski 42 . i co moim zdaniem piekna para :D on zreszta jak na swoj wiek przystojniak jakich malo !

Gość belaa333
no tak bardzo krotkie niestety, mam nadzieje ze tego nie spaprze ( co mam w zwyczaju robic :O

Gość elegiaaa
wez przestan, nie ma co pakowac sie w takie cos on jeszcze troche pociagnie, ale Ty masz duzo lat przed soba i lepiej by bylo przezyc je z kims nie az tak starszym co innego jakbys miala 20 lat a on 34; a on ma 44 lata to juz niedlugo przestanie mu stawac, nabierzez zniechecia do wielu spraw, beda widoczne oznaki starosci, no i juz blizej smierci niz dalej; a faceci zazwyczaj dlugo nie zyja

Gość belaa333
no dobra ja 20 on 34 i co rzucic go po 5 latach ? no bo przeciez kiedys dobilabym do tej 30 stki

Gość elegiaaa
nie chodzi mi tutaj o rzucanie przypadek Ty 20 lat, a on 34; on mlody Ty mloda, przezywacie wiele lat razem zycia, jest przygoda, milosc, uczucie sa sily; bys byla zadowolona, ze cos przezyla a teraz z tym dziadziem, to co przezyjesz? wiadomo dziadzio woli mlodsza, ale dziadzio jest juz stary niewiadomo ile pociagnie, z silami tez ie jest jak kiedys; a jak jeszcze szybko zejdzie, to nie bedziesz zadowolona ze swego zycia, bedziesz czula sie niespelniona

Gość karoooo
ja pikole skad u was taka zawisc ?:O 50 letniemu facetowi nie bedzie stal ?:O

Gość elegia
wez sobie na forum dla mezczyzn po 40 i zobaczysz (przeczytasz) jak u nich z potencja;], przy 40 czesto prostata, brak ochoty na seks, wspomagacze a co mowic o 50 latkach

Gość no niesteylllllll
moj ma 46 i juz problem z potencja:O staje mu rzadko mimo ze jestem atrakcyjna ale twierdzi ze to juz ten wiek:O

Gość adsdasas
moja matka 46 lat jeszcze ma ochote na te sprawy, tylko ojciec 53 juz nie moze kupila mu nawet tabletki na te sprawy mowiac ze to sa witaminki:) ale zabardzo niepomagaja

Gość Vifgssa33afsesassews
Polecam DoktorPotencja.pl Kamagra od nich to rewelacja, wreszcie uczciwy sprzedawca z oryginalną Kamagrą. Jeżeli macie problemy z potencją i erekcją to z czystym sumieniem mogę zarekomendować. Kamagra dala mi znowu dobry seks.

Gość Fredry
Ja mam 30 a moj mąż 42 lata kochamy sie najbardziej na świecie